Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Hala döküman yok. Bu cihaz Xperia'ya benzemesse ne olayım. 5-6 kez White Paper değişecek, bu kesin. Beta(!) cihaz mıdır nedir?

Zaten şu "Idou consept isimdir." olayı kıllandırıyor beni.

Cihazın kullanıldığı bir bir video var mı? Ben mi göremedim. Elimizdeki videolarda sadece cihazın içindeki bir video oynatılıyor. Yani gerçek manada kullanıldığı bir video yok.

Demiştim ki şu videoyu gördüm yukarda
    http://www.youtube.com/watch?v=LiXQ-X0oRFs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 16 Şubat 2009; 23:59:56 >

• telefonun teknik özelliklerine tav olanlara lafım yok ama çok şık vs. diyenler estetik algaçlarını muayene ettirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackzeros

daha once verildimi bilmiyorum ama
    http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/256/
    c905'den daha ince.

Dokunmatiği gerçekten çok iyi görünüyor.. Ayrıca cihaz çok şık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

valla bu kulaklıkları hiç görmedim fazlada bilgim yok :S ama pil süresini artırırsalar iş görür...
    yoksa 14 saat otobüs yolculunda hiç bi işime yaramaz bu :S...

Sony Ericsson şuanda maksimum 3-3.5 saat arasında kesintisiz stereo ses verebiliyor...
    kısacası 14 saat için konuşursak, mesela 5 senede bu değere ulaşabilirler mi???
    bence imkansız, çünkü o kadar ufak batarya ile 10 saatin üzerinde stereo ses almak oldukça zor. bataryayı büyük tutsalar bu seferde kumandanın boyutları ve dolayısıyla ağırlığı da artacak. yani sen bence otobüste kablolarla devam et...

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Cihazın kullanıldığı bir bir video var mı? Ben mi göremedim. Elimizdeki videolarda sadece cihazın içindeki bir video oynatılıyor. Yani gerçek manada kullanıldığı bir video yok.

Cihazın satışına geçildiği zaman kullanılacak işletim sistemi henüz ortalıkta olmadığı için önceden nerede ne yapması gerektiğini ezberlemiş ellerin eşlik ettiği videolar dışında video yok henüz.

Zaten açık açık söylüyorlar, bu konsept bir cihaz, son cihaz böyle olmayacaktır diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

Nokia 5800 alıcaktım 1 2 ay içinde.
    Artık IDOU' u bekler oldum :)

Fiyatı sizin için sorun olmayacaksa iyi beklemeler. Çünkü ülkemize oldukça yüksek bir giriş yapacaktır diye düşünüyorum.

Evet bu fiyat olayı benide düşündürmüyo değil. Fakat bide Tr'ye gelip gelmeyeceğide meçhul birde o var boşa beklemek. Neyse Hayırlısı olsun 1100TL e kadar çıkabilirm sanırım. Ama daha yükseğini bilmiyorum :)

quote:

Orjinalden alıntı: 10-UR

quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

Nokia 5800 alıcaktım 1 2 ay içinde.
    Artık IDOU' u bekler oldum :)

aynen bende kararsız kaldım şimdi bunu görünce..
    ne kadar bekleriz acaba yada çok uçuk bi fiyattan girerse boşuna mı bekleriz ..800-850 tl ye alınabiliyor şimdi 5800..
    bu 1400-1500 olursa okadar farka değermiki ??bide en az 5 ay bekleriz ..kararsız kaldım iyice

Evet o kararsızlık bendede var hocam heheh :) Inş. Beklediğimize değer, çünki uzun süreli bir kullanıcı olmak istiyorm min.2 yıl gibi. Hiç yoktan parayı verirsekte bir kez verelim,çünki 5800'ı alırsam IDOU çıkınca kesin satarım bunu bildigim için IDOU Tr'ye ne zman girecek onun kesin tarihini öğrenip bütçeyide yavaştan ayarlamak laszım :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: blackzeros

daha once verildimi bilmiyorum ama
    http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/256/
    c905'den daha ince.

Dokunmatiği gerçekten çok iyi görünüyor.. Ayrıca cihaz çok şık.

Evet +1 Cihaz çok tatlı görünüyo + Dokunmatiğin hassasiyetide beni heyecanlandırdı :)

• önümde w960 x1 c905 örnekleri dururken sanki bu tel hiç tanıtılmamış gibi geliyor....
  • Kendi tahminimce şuanki piyasa dengesine göre haziran civarı 1300-1400 arası bir cıkış yapıcak..Samsung i8910 da aynı semalarda gezinicek (bunlar sayesinde innov8,omnia,N96 vs düsecek ve onların yerine bunlar oturacaklar)
    Bence 1300 civari bir fiyat cok ama cok makul böyle bi ürün için düşünsenize 12mp,3.5inç rahat dokunmatik özelligi,dehset bi arayüz,ses,yüksek kalite videolar,tv allah bilir daha neler neler:)

-Sony herzamanki işini yapıyor duruyor duruyor tüm özellikleri bir cihazda topluyor ve yüksek fiyat veriyor(sonrada tutulamıyor) İnş bu telefonda tr pazarına girerde sonynin kaybettigi prestiji geri kazandırır..
  • Arkadaşlar sony telefonların ülkemizde çıkıp çıkmayacağını anlamak için Çinde çıkmışmı ona bakın derim. Eğer firma hala yıllar önceki gibi davranıyorsa çinde piyasaya çıkmadan Türkiyeye gelmesini beklemeğin derim.

Çin ile ne alakası var diyen arkadaşlar olabilir ben eski telefonum Nokia 6630 almadan önce Sonyericcson firmasının sitesine bakmıştım. Sebebide bir önceki telefonu alırken T65 almıştım vaktinde o sürekli sorun çıkarmıştı çin üretimliydi o zamanlar çin olduğu içinmi sorunlu diye düşünüyordum o yüzden yeni telefon almam söz konusu olduğunda firmanın sitesin bakağım dedim belki çin dışında başka hangi ülkeden telefon geldiği yazıyordur diye.

Resmi sitede telefonlarımız çinden getirilmektedir yazıyordu. Bende mail attım. Ertesi gün cevap geldi ama gelen cevap beni daha da şok etti. Telefonun sadece çinde üretilip gelenlerine Türkçe yazılım kurulabiliyorlarmış aslında şöledikleri şuydu Çince olan yazılım Türkçeye çevrilebiliyor o yüzden ordan getiriyoruz diyen bir cevaptı. Bunu duyduğumda şok oldum. Verilen bu cevap çok mantıksız geldi bana onca firma kendi ana merkezlerinin bulunduğu ülkede üretilen telefon ve benzeri ürünleri Türkçe olarak ülkemize getirip satarken sonyericcson firmasının böle bir cevap vermesi biz onlar gibi bu konuda becerikli olamıyoruz demektir.

İşte bu anlattığım olayladaki gibi hala bu firmanın ürünleri Çinden geliyorsa telefonun çinde çıkıp çıkmadığına bakın yada çıkıp çıkmayacağına derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Şubat 2009; 1:04:26 >

• ohaaaa yeni gördüm süpermiş beeee

• quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Kendi tahminimce şuanki piyasa dengesine göre haziran civarı 1300-1400 arası bir cıkış yapıcak..Samsung i8910 da aynı semalarda gezinicek (bunlar sayesinde innov8,omnia,N96 vs düsecek ve onların yerine bunlar oturacaklar)
    Bence 1300 civari bir fiyat cok ama cok makul böyle bi ürün için düşünsenize 12mp,3.5inç rahat dokunmatik özelligi,dehset bi arayüz,ses,yüksek kalite videolar,tv allah bilir daha neler neler:)

-Sony herzamanki işini yapıyor duruyor duruyor tüm özellikleri bir cihazda topluyor ve yüksek fiyat veriyor(sonrada tutulamıyor) İnş bu telefonda tr pazarına girerde sonynin kaybettigi prestiji geri kazandırır..

1500ytl aslinda cok para ama soylede dusunmek lazim bu paraya hem bir foto makinasi hemde HD kayit yapabilen bir kamerayi bir arada almis oluyorsunuz wifi ve 3g yide hesaba katarsak laptop ozelliklerinide icinde barindiriyor neredeyse tabi mp3 player ozelligi oldugunuda unutmayalim su durumda 1500ytl cok iyi bir fiyat oluyor haliyle.Ayrica hicbir ozelligi olmayan iphone bile yaklasik olrak bu fiyatlara satiliyorken omnia HD ve IDOU 1500ytl den daha yukari bir fiyata cikmassa cok iyi bir satis rakami yakalayacaktir kanimca hem dunyada hem TR de.

• Yazdan önce Tr ye geliceğini sanmıyorum ve fiyatta 1300civarı olur. bunun sayesinde N96 ve innov8 800-900 TL ye düşer

Video çözünürlük ve hızı nedir? 3.5 giriş varmı? işlemci hızı kaç mhz?
  • güzele benziyor. gelsinde görelim nasılmış..
  • Sony Ericson sonunda yapmış yapacağını...
    Herşeyi içinde barındıran bir ultra telefon...
    Şükür...
    Dünyanın en iyi cep telefonu....

UIQ ise işletim sistemi bu telefonu da hackleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin
    Video çözünürlük ve hızı nedir? işlemci hızı kaç mhz?

SE yayınla şu genel bilgileri artık...meraktan catladık yav...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 17 Şubat 2009; 4:12:23 >
  • Cihaz Symbian Vakfı'nın yeni işletim sisteminde çalışacak olursa ve videodakilerin aynısını yapacak olacaksa, işlemci Cortex-A8 çekirdekli OMAP 3 serisi ve hatta daha da büyük bir ihtimal (böyle bir cihazda SMP gerekebileceğinden) çift Cortex-A9 çekirdekli OMAP 4 serisi bir işlemci olacaktır.

OMAP 3 serisinden olursa 12 mpx destekleyebilmesi için minimum OMAP3430 olmak zorunda, işlemci hızı kullanılan işlemciye göre değişecektir.
    http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=11989&contentId=4682

OMAP 4 serisinden olursa ve OMAP4430 olursa işlemci hızı max 720 MHz, OMAP4440 olursa işlemci hızı 1+ GHz olacaktır.
    http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12843&contentId=53243

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 17 Şubat 2009; 4:25:18 >

• işlemci hızını ne yapacaksınız ki ?

bakın ekran ne güzel kayıyor bi yukarı bi aşağı. adam dokundumu oynamayan yer kalmıyor ekranda. isterse bunu 200 mhz yapsın.

bu arda dokunmatik büyük ihtimalle eski tarz. ben iphone gibi sadece elle çalışsın isterdim hatta se den de bunu beklerdim ama bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Cihaz Symbian Vakfı'nın yeni işletim sisteminde çalışacak olursa ve videodakilerin aynısını yapacak olacaksa, işlemci Cortex-A8 çekirdekli OMAP 3 serisi ve hatta daha da büyük bir ihtimal (böyle bir cihazda SMP gerekebileceğinden) çift Cortex-A9 çekirdekli OMAP 4 serisi bir işlemci olacaktır.

OMAP 3 serisinden olursa 12 mpx destekleyebilmesi için minimum OMAP3430 olmak zorunda, işlemci hızı kullanılan işlemciye göre değişecektir.
    http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=11989&contentId=4682

OMAP 4 serisinden olursa ve OMAP4430 olursa işlemci hızı max 720 MHz, OMAP4440 olursa işlemci hızı 1+ GHz olacaktır.
    http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12843&contentId=53243

Sony Ericsson 330 Mhz'lik ARM11 ile işin içinden çıkmıştır merak etme

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.