Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Cihaz Symbian Vakfı'nın yeni işletim sisteminde çalışacak olursa ve videodakilerin aynısını yapacak olacaksa, işlemci Cortex-A8 çekirdekli OMAP 3 serisi ve hatta daha da büyük bir ihtimal (böyle bir cihazda SMP gerekebileceğinden) çift Cortex-A9 çekirdekli OMAP 4 serisi bir işlemci olacaktır.

OMAP 3 serisinden olursa 12 mpx destekleyebilmesi için minimum OMAP3430 olmak zorunda, işlemci hızı kullanılan işlemciye göre değişecektir.
    http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=11989&contentId=4682

OMAP 4 serisinden olursa ve OMAP4430 olursa işlemci hızı max 720 MHz, OMAP4440 olursa işlemci hızı 1+ GHz olacaktır.
    http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12843&contentId=53243

Sony Ericsson 330 Mhz'lik ARM11 ile işin içinden çıkmıştır merak etme

eminim öyledir. sony de bu hastalık var ne hikmetse güçlü işlemci koymaz. eski pda larıda öyleydi p910 150 mhz p990 208 mhz. daha 300 mhz barajına gelemedi.

ama şuda bi gerçekki 208 mhz ile m600 gayet iyi çalışıyor

• yavas islemci koymalari pek mumkun degil arkadaslar,bu arada telefonun cikis tarihi ile ilgili celiskili bilgiler var,bazi yerlerde 2.ceyrek bazi yerlerde 2.yari,daily telegrahpta ise christmas icin ingiliz magazalarinda hazir olmasi bekleniyor gibi bir ifade kullanmislar,yani cikis tarihi icin beklentilerinizi biraz erteleyin,ozellikle se oldugu dusunursek adama illallah getirmeden cikarmaz telefonu ,se sitesinde w995 icin "Beklentilere göre W995 6 ay içinde piyasaya çıkacak" diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

işlemci hızını ne yapacaksınız ki ?

bakın ekran ne güzel kayıyor bi yukarı bi aşağı. adam dokundumu oynamayan yer kalmıyor ekranda. isterse bunu 200 mhz yapsın.

bu arda dokunmatik büyük ihtimalle eski tarz. ben iphone gibi sadece elle çalışsın isterdim hatta se den de bunu beklerdim ama bakalım.

iphone gibi olmasinda nasil oluyorsa olsun.Umarim bu telde tirnak algilar , iphone hicbirsey algilayamiyor cunku.
  • Gsmarena telefonun çıkış zamanını 3. çeyrek yapmış. Bu müjdeli (!) haberi sizlere vermekten gurur duyarım

Bu telefonda kullanılan sensorün video kapasitesi yüksek. Ama ben bu kapasiteyi fazla kullanacaklarını sanmıyorum. Çünkü telefon kamera telefonu değil. SE mayıs ayı gibi yeni bir 12 mp telefon daha duyurur bu sefer kamera telefonu olur. Yüksek çözünürlük video daha güçlü xenon flaş kullanır. Belki optik zoom da koyar. o zamanda onu alasınız gelir. Sunu söylüyeyim en kısa zamanda yeni telefon almak isteyenler telefonlarını alsınlar. BU telefon ancak seneye gelir.

• quote:

Video oynatma ve özellikle video kaydetmede işlemci çok önemli. SE'nin düşük işlemcileri nedeniyle adam gibi video çeken cihazı yok.
    528MHz 7200A Qualcomm işlemcisi olan xperia var VGA@30FPS olan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

önümde w960 x1 c905 örnekleri dururken sanki bu tel hiç tanıtılmamış gibi geliyor....

Bencede daha geliştirme aşamasında gibi bir telefon gibi geliyor bana. Xperia daki gibi bol bol erteleme açıklamaları gelebilir.
    Xperia gibi bunuda HTC üretecek. Halk arasında el şeyiyle gerdeğe girmek diye bir söz vardır. Sonu malum.

Samsung Acme'yi inceleme sitelerine dağıttı bile. Çatır çatır çalışıyor.
  • hım hoşuma gitti gerçekten kasa malzemesi de oldukça kaliteli duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

bakın ekran ne güzel kayıyor bi yukarı bi aşağı. adam dokundumu oynamayan yer kalmıyor ekranda. isterse bunu 200 mhz yapsın.

bu arda dokunmatik büyük ihtimalle eski tarz. ben iphone gibi sadece elle çalışsın isterdim hatta se den de bunu beklerdim ama bakalım.

iphone gibi olmasinda nasil oluyorsa olsun.Umarim bu telde tirnak algilar , iphone hicbirsey algilayamiyor cunku.

o zamanda herşeyi algılıyor. bence sadece parmak daha iyi gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Video oynatma ve özellikle video kaydetmede işlemci çok önemli. SE'nin düşük işlemcileri nedeniyle adam gibi video çeken cihazı yok.

direk işlemci ile alakalı mı o konu ? çok daha iyi işlemcili cihazlar 30 çekemiyor. sanırım daha çok kamera lensi ile alakalı. yada işlemci ile bile alakalı isede o kadar rahat çalışan kaydırma özellikleri için çok baba bi işlemci koymuşlardır.

benim açımdan bi sorun yok çıksada alsak. video kaydetmesede olur ben ekranı okşiyim o da nazlansın yeter

• Bi kac gün giremedim foruma. Neler kacırmısım.. Bu heyecanı sizlerle beraber yasamak isterdim

Cihaz şimdilik kusursuz gibi görünüyor. tabi zamanla daha iyi tanıcaz
  • quote:

direk işlemci ile alakalı mı o konu ? çok daha iyi işlemcili cihazlar 30 çekemiyor. sanırım daha çok kamera lensi ile alakalı. yada işlemci ile bile alakalı isede o kadar rahat çalışan kaydırma özellikleri için çok baba bi işlemci koymuşlardır.

benim açımdan bi sorun yok çıksada alsak. video kaydetmesede olur ben ekranı okşiyim o da nazlansın yeter

Direk işlem gücü ile alakalı, çünkü sensör ham veriyi üretebiliyorsa (ki bu zor birşey değil) bunu işleyip video haline getirecek ve ses kaydı ile senkronizasyonunu sağlayacak bir işlem gücü şart.

"Daha iyi işlemcili modellerin 30 çekememesi" üç farklı açıklamaya tabi:

1. Daha iyi işlemci her zaman MHz cinsinden daha yüksek hıza sahip işlemci değildir.
    2. Video kaydı için ana işlemci kullanılmak zorunda değil, varlığından haberdar olmadığınız ek işlemciler de kullanılabilir, bu da size işlemcisi kötü gelen modellerin iyi işlemcili modellerden daha iyi video çekebilmesinin nedeni.
    3. Üretici firma çeşitli ticari nedenlerle mevcut donanım bu performansı verebileceği halde yazılımsal açıdan kısıtlamış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 17 Şubat 2009; 13:10:11 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Bundada en az xperia nın işlemcisinden olur gibime geliyo. 12mp olupta video çekmezse ayıp olur

• quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Bundada en az xperia nın işlemcisinden olur gibime geliyo. 12mp olupta video çekmezse ayıp olur

Xperia'nın işlemcisi büyük ihtimalle Symbian platformu için sorunlar çıkaracaktır, biçilmiş kaftan olan TI çözümleri tercih edilir gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Direk işlem gücü ile alakalı, çünkü sensör ham veriyi üretebiliyorsa (ki bu zor birşey değil) bunu işleyip video haline getirecek ve ses kaydı ile senkronizasyonunu sağlayacak bir işlem gücü şart.

"Daha iyi işlemcili modellerin 30 çekememesi" üç farklı açıklamaya tabi:

1. Daha iyi işlemci her zaman MHz cinsinden daha yüksek hıza sahip işlemci değildir.
    2. Video kaydı için ana işlemci kullanılmak zorunda değil, varlığından haberdar olmadığınız ek işlemciler de kullanılabilir, bu da size işlemcisi kötü gelen modellerin iyi işlemcili modellerden daha iyi video çekebilmesinin nedeni.
    3. Üretici firma çeşitli ticari nedenlerle mevcut donanım bu performansı verebileceği halde yazılımsal açıdan kısıtlamış olabilir.

evet dediklerini biliyorum ve katılıyorum. ben direk konunun işlemci hızı ve video performansı ile bağlanmaması için söylemek istedim. muhtemelen 12 mp sansör için video olmasa bile resim için iyi bir sistem gerekir. ya yardımcı işlemci yada ana işlemci.

• hadi be se yayınla artık şu telin özelliklerini..ve işlemcisi de bana göre 500 ün altında olmamalı...dizayn olarak cidde güzel telefon ama şimdi farkettim önceki se modellerinde olduğu gibi bunda da kamera çıkıntıı var arkada ..tüm dizaynı bozuyo
  • Evet arkadaşlar işte SE kalitesini bir kez daha gösterdi. bu cihaz bana göre şu an piyasada olan bütün markaların bütün modellerinden de üstün bir cihaz! Video kalitesinde de bu sefer SE bence işi sağlam tutacaktır. Ve yine bana göre bu cihaz Türkiyeye mutlaka gelecektir. son dönemde yeni modellerin gelmemiş olması distribitör oalyıyla yakından alakalı diye düşünüyorum. yeni yapılanma içinde bütün sorunları çözecektir SE.

Herkese hayırlı olsun. Artık şahsen hedefim SE Idou...
  • çok lüks bir tel.tr de çok alıcı olmaz fiyattan dolayı.zaten kriz var.kriz olmasa bile bir notebook fiyatına cep almak mantıksız zaten.
  • clear bass ve diğer walkman özllikleri varsa alabilirim bu cihazı celdi aklımı artık w910i devri kapanıcak bende.. 2010 da alırım
  • Sony kaliteli kamera koymuşsa gerçek bir 12 MP kamera gibi fotoraf çeker bu telefon benden şölemesi.

Kimi arkadaş cep telefonları ne yapılırsa yapılsın gerçek fotoraf makinaları gibi çekemez diyeceklerdir bunda da emin olun ama sorsanız gerçek kamera ile telefonun çektiği fotorafları karşılaştırdınızmı diye cevap hayır olacaktır.

Bende 8 MP innov8 var 8MP cep telefonlarının ilk örneği piyasaya çıkan onun çektiği fotoraflarla netten çektikleri fotorafları bulduğum bir kaç tane 8MP fotoraf makinasının çektiği fotorafları karşılaştırdım kalite açısından en ufak fark olmadığını gördüm. Mercek diyenler olabilir kameralardan birinin merceği milletin adını ağızlarından düşürmedi Carl Zeiss idi. Onla innov8 kamerasını karşılaştırdım en ufak kalite farkı yoktu.

Kısa lafın özü Artık cep telefonu kameraları gerçek kameralarla rekabet edebilcek durumda. Mercek mercek diye ileri sürdükleri bahanede artık tarih oldu

Sony Ericsson yeni telefonu Sony Ericsson IDOU kaliteli 12 MP kamera koymuşsa bu telefonu alan kişinin gerçek kamera almasına gerek kalmaz.

Cep telefonunda kameraya karşı çıkanlar yenilmiştir bu yenilgiyi kabul etmek zorundalar. Tek mazeretleri kaldı telefon çekce bile o ufaçık ekranları varken ne anlamı var diyolar bu çözünürlükte kameraya ama unuttukları ayrıntı var 8MP veya 12MP fotoraf çeken fotoraf makinaları ekranlarıda cep telefonlarından büyük değil.

Kısaca Samsung dan sonra Sony de aldı başını gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Şubat 2009; 15:04:48 >

• bir nokıa kullanıcısı olarak helal olsun sony ve samsunga eğer nokıa gibi ucuk fiyatlarda cıkarmazlarsa iyi satar bu cihazlar ve cihaz cok güzel olcak bence özellik olarak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.