Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

HD demek istemiştim ama, yazmayı unutmuşum. Eskisinin adı da aynıydı. Dediğin gibi bu gidişle en erken yazı bulur belki de kışı.

O zaman daha bi çok bekleriz.
    Gerçi Samsung pek bekletmez cihazı. IDOU'dan çok önce piyasaya girecektir Omnia HD. Lâkin bunu IDOU için söyleyemeyceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Yeni videolar
    http://www.youtube.com/watch?v=_kYV9yZWxqE (Süre: 3:31)
    http://www.youtube.com/watch?v=8pWzwnVAsBk (Süre: 1:51)
    http://www.youtube.com/watch?v=IQ0FB7VDxQ0 (Süre: 0:46)
    http://www.youtube.com/watch?v=KjJ1LOeWx4U (Süre: 1:48)

Videolardan anladıgım kadarıyla idou ların kameraları çalışmıyor.

Konu 6 satfa olmus. Bu telfon büyük merak uyandırdı.

• quote:

Figure

@tolyo
    Tartışma ortamı yok zaten, sadece söylenilen bazı cümlelerin 'yeni cihaz etkisi' ile söylendiğini, bu cihazın asla açık ara önde giden bir cihaz olmadığını, daha iyi cihazlar olduğunu söylüyorum. Ve nedenlerimi de kendi yorumlarımla değil, özellikler ile gösteriyorum.
    b]

ya dostum kendi kendine çelişiyosun farkında değilsin! daha iyi cihazlar olduğunu söylüyorum nedenlerinide özellikler ile gösteriyorum diyosun ama daha Idou nun özellikleri tam olarak belli değilki sen nasıl bu yargıya varabiliyosun? Renoir de bulunan özelliklerin geneli zaten Idou nun tanıtımlarında görünüo! sadece video performansı ve foto performansı muamma onuda söyledim zaten Renoir video konusunda üstün olabilir. LG Renoirin ilk tanıtım zamanlarını hatırlasana fotosunun videosunun nasıl olduğu bilinmezken genel özelliklerinden az çok anlaşılmıştı üstün bir telefon olduğu. aynen burda da öyle işte Idou belirtilen özellikleriyle şu an piyasadaki bütün modellerden bir adım önde. yani bunu sırf SE olduğu için söylemiyorum daha önce de LG Renoir için söylemiştim zaten...

• Yahu deli olacak Xperia gibi menüyü ordan oraya ordan oraya atıyolar başka nane yedikleri yok. Ulan yeni Symbian işletim sistemini geçmissin 1 incele bütün ayarlarına gir kurcala di mi?

@Ermeydan: Aynen abi onu dicektim bende. Hiç1 videoda kamera görüntüsü yok. Hikayeden kamera koydular heralde.

Sony'de ne ayak ya. Madem daha cihazı tamamlamadın ne diye tanıtıyon, bilgileri vermiyon.

Aynı Xperia oldu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 17 Şubat 2009; 22:47:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Figure

@tolyo
    Tartışma ortamı yok zaten, sadece söylenilen bazı cümlelerin 'yeni cihaz etkisi' ile söylendiğini, bu cihazın asla açık ara önde giden bir cihaz olmadığını, daha iyi cihazlar olduğunu söylüyorum. Ve nedenlerimi de kendi yorumlarımla değil, özellikler ile gösteriyorum.
    b]

ya dostum kendi kendine çelişiyosun farkında değilsin! daha iyi cihazlar olduğunu söylüyorum nedenlerinide özellikler ile gösteriyorum diyosun ama daha Idou nun özellikleri tam olarak belli değilki sen nasıl bu yargıya varabiliyosun? Renoir de bulunan özelliklerin geneli zaten Idou nun tanıtımlarında görünüo! sadece video performansı ve foto performansı muamma onuda söyledim zaten Renoir video konusunda üstün olabilir. LG Renoirin ilk tanıtım zamanlarını hatırlasana fotosunun videosunun nasıl olduğu bilinmezken genel özelliklerinden az çok anlaşılmıştı üstün bir telefon olduğu. aynen burda da öyle işte Idou belirtilen özellikleriyle şu an piyasadaki bütün modellerden bir adım önde. yani bunu sırf SE olduğu için söylemiyorum daha önce de LG Renoir için söylemiştim zaten...

Ben niye çelişeyim ki? Sen çelişiyorsun:
    ''.........daha Idou nun özellikleri tam olarak belli değilki sen nasıl bu yargıya varabiliyosun? ............ sadece video performansı ve foto performansı muamma........''

Kamera dışındaki özellikler belli. Kamera için belli olmadığını ve varsayım üzerine konuştuğumuzu yazmıştım zaten.
    Ve bu özellikler belli iken hala 'piyasadaki tüm modellerden bir adım önde' diyorsan benim sana yazacağım bir şey kalmamıştır zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yahu deli olacak Xperia gibi menüyü ordan oraya ordan oraya atıyolar başka nane yedikleri yok. Ulan yeni Symbian işletim sistemini geçmissin 1 incele bütün ayarlarına gir kurcala di mi?

Bence kurcalamıyorlar değil de. Kurcalaymıyorlar. Cihaz sadece bi görüntüden ibaret gibi. Teknik özellikleri vermişler. Görünümü de bu olacak demişler. Lâkin daha bitirmedik. Üstünde çalışıyoruz. Bitince böyle bi şey olacak diyorlar.

• kameranin hazir olmadigi soyleniyor videolarin bir tanesinde,yani sadece goruntusu var,kurcaladilari kisim kullanici ve walkman arayuzu,2.ceyrekte belli olacakmis galiba ozellikler,en erken yaza cikar.
    ayrica arkadaslar cikmamis telleri karsilastirmak sacma,ustelik telefonlardan biri konsept,daha ozellikleri bile belli degil.
  • bence bu özellikte olacak telefonda işte haber tarih 12 ekim 2008

Otomatik zumlu cep
    12 Ekim 2008, 21:00

Sony Ericsson yeni teknolojiler peşinde

Sony Ericsson'un kameralı cep telefonlarında kullanacağı yeni zum sistemi ortaya çıktı.
    Sony Ericsson yeni teknolojiler peşinde
    Sony Ericsson, 2009 yılında 12 megapiksellik kamerası üzerinde çalışacak.
    Dünyanın önde gelen cep telefonu üreticilerinden biri olan Sony Ericsson, yeni kameralı telefonlarının resim kalitesini iyileştirmek için kolları sıvadı. 8 megapiksellik telefonların duyurulmasından sonra Sony Ericsson'un çıtayı daha da yükselteceği konuşulurken, 2009 yılı içinde SE'nin 12 megapiksel'e ulaşan kameraya sahip yeni telefonlarına odaklanacağı da yine gelen haberler arasında.

Sony Ericsson'un yeni telefonlarındaki en büyük yeniliklerden biri otomatik zum fonksiyonu olacak. Klasik yakınlaştırma/uzaklaştırma fonksiyonlarını tarihe gömmek için kolları sıvayan SE, yeni bir patent başvurusunun ardından yeni telefonlarının ileri geri hareket ettirilmesiyle, artık kameraya yansıyan görüntülere kolayca zum yapılabilecek.

Diğer bir deyişle, bu yeni sistem sayesinde görüntüyü yakınlaştırmak veya uzaklaştırmak için cep telefonunun ileri geri hareket ettirilmesi yeterli olacak ve kullanıcılar için zorlu zum ayarları da tarihe karışacak.

kaynak:http://www.chip.com.tr/konu/Sony-Ericsson-yeni-teknolojiler-pesinde_9001.html

• quote:

Figure

Ben niye çelişeyim ki? Sen çelişiyorsun:
    ''.........daha Idou nun özellikleri tam olarak belli değilki sen nasıl bu yargıya varabiliyosun? ............ sadece video performansı ve foto performansı muamma........''

Kamera dışındaki özellikler belli. Kamera için belli olmadığını ve varsayım üzerine konuştuğumuzu yazmıştım zaten.
    Ve bu özellikler belli iken hala 'piyasadaki tüm modellerden bir adım önde' diyorsan benim sana yazacağım bir şey kalmamıştır zaten.

Figure varsayım üzerine konuşan ben değilim! sonyericsson 12.1 MP lik bir tel. yapacak ve bu tel diğer markanın 8 mp kamerasından kötü foto çekecek öylemi!
    eğer sen bunu böyle düşünüyorsan daha önce kullandığın SE leri kullanamamışsın demektir! ayrıca C905 in editleniş camdriver lı fotolarından da haberin yok galiba. sonyericsson foto konusunda hiç bir zaman diğer markalardan geri kalmamıştır daima 1 adım önde olmuştur ve sen bu markanın 12.1 mp kamerasına muama diyerek hafife alıyosun! yine söylüyorum LG Renoir video kalitesinden başka konuda Idou ya üstünlük sağlayamaz. bunu 12.1 mp lik kameranın performansı belli olmadan bile rahatça söyleyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 17 Şubat 2009; 23:04:44 >

• Fotoğrafa resim denmesi yorumun ve haberin 'profesyonelliği' hakkında kötümser düşünmeme yol açıyor.Fotoğraf değilde resim çekiyorsa adı da resim makinası olsun.12mp lik (sensör üzerindeki piksel yoğunluğundan oluşacak noise i yazılımla temizliyecekler herkes Zümrüt fotoda vesikalık çektirmiş bol Photoshoplu insanlar gibi görünecek) çözünürlükte optik yakınlaştırmada kalite ile alakalı değil.
    Cep telefonu firmaları arasında tabiki SE video&fotoğraftaki deneyimini bu cihazlarada yansıtacaktır(Belkide en iyi yansıtan&tatbik eden olucak) ama artık öyle bir 'eşiğe' geldiki bu iş fazlanın 'zarar' olduğu anlaşılmalı.Aklıma nedense hep dandik müzik setlerinin üstündeki 10.000watt yazıları geliyor.
  • Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ama bu telefon avrupaya gelmeyebilir. Samsung bir kaç sene önce 10 MP fotoraf çeken bir telefon yapmış ve tanıtmıştı. Telefon sadece korede satışa çıktı avrupaya gelmedi.

Sizler adına umarım böle bir şey yapmaz sonyericcson ve telefonu getirir ülkemize
  • quote:

Noctivagant

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ama bu telefon avrupaya gelmeyebilir. Samsung bir kaç sene önce 10 MP fotoraf çeken bir telefon yapmış ve tanıtmıştı. Telefon sadece korede satışa çıktı avrupaya gelmedi.

Sizler adına umarım böle bir şey yapmaz sonyericcson ve telefonu getirir ülkemize

yanılmıyorsam tanıtımı avrupada yapıldı.

@vipracing bu dediğini 8 mp ler içinde söylüyolardı! sensör ve lens kaliteli olduktan sonra mp avantajdır her zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 18 Şubat 2009; 0:01:31 >
  • Bu mudur ? Budur
  • telefonda eksik olan nedir xenonda koymuşlar valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

telefonda eksik olan nedir?

cihazın içi
  • İnşallah türkiyeye erken gelmez biraz para geçsin elime sonra gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Noctivagant

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ama bu telefon avrupaya gelmeyebilir. Samsung bir kaç sene önce 10 MP fotoraf çeken bir telefon yapmış ve tanıtmıştı. Telefon sadece korede satışa çıktı avrupaya gelmedi.

yanılmıyorsam tanıtımı avrupada yapıldı.

@vipracing bu dediğini 8 mp ler içinde söylüyolardı! sensör ve lens kaliteli olduktan sonra mp avantajdır her zaman...

Barselona'da dün başlayan ve 19 Şubat'a kadar devam edecek olan MWC, yani Mobile World Congress etkinliğinin ilk bombası Sony Ericsson'dan geldi. Şirket, daha önce de dedikodusu yapılan 12.1 MP kameralı telefonunu resmi olarak duyurdu; ancak çok fazla ayrıntı vermedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: DeathCreed

İnşallah türkiyeye erken gelmez biraz para geçsin elime sonra gelsin.

Emin ol Seneye yazdan önce gelmez bu tel hatta sene sonu 2010 un sonu!!! Ahanda buraya yazdım...
  • @melantis o kadar geç olacağını sanmıyorum. En geç bu sene sonuna kadar ülkemize gelir diye tahmin ediyorum.
  • 2009 kasım da burda demedi demeyin
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.