Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Bu cihazda bestpic var mı acaba? Düşünsenize 12.1MP'de saniyede 9 tane fotoğraf.. Bestpic yoksa büyük eksiklik bence...

W902i'de bile vardı, Xenon flaşlı, 12.1 MP'lik iddialı bir modelinde olmaması saçma olur.

Evet kesinlikle olmalı..
    Video kalitesi ne durumda acaba? Bununla ilgili kesin bir bilgi yok.. Birde benim için pek önemli olmasada ağırlığıda belli değil..
  • Abi adam sanki nokia ya bi havayla tanıtıo telefonu dalga geçermiş gibi:D mütiş bi cihaz yaa SE 12mp e geçiş yapıo nokia ise N86 yla ilk defa 8mp boyuta geçiş yapıyor
  • video konusu netlik kazanmis degil galiba ama bu yeni cikan tellerde kullanilan sensorler hd hatta full hd video bile cekebiliyor,birkac ay once nette gezinirken sans eseri tum ozelliklerine ayrintili denk gelmistim,su anda onu bulamadim fakat bunla idare edebilirsiniz

http://www.mobilecomputermag.co.uk/200811131061/12mp-cameraphones-and-hd-video-mobiles-on-the-way-from-sony.html

eger sony hd video koymamissa muhtemelen daha sonra cikacak modelleri icin dusunuyodur,cunku sensorlerinin bunu yapabilcek kapasitesi var.

• quote:

Orjinalden alıntı: ArTehLuS...

Abi adam sanki nokia ya bi havayla tanıtıo telefonu dalga geçermiş gibi:D mütiş bi cihaz yaa SE 12mp e geçiş yapıo nokia ise N86 yla ilk defa 8mp boyuta geçiş yapıyor

nokia isterse 25mp yapsın o lensleri değiştirmedikten sonra cacık olmaz.kendi cihazımda marifetmiş gibi 5mp ''carl zeiss'' optik yazıor bakıyosun 2mp lik sonyericssonlardan daha kötü resim cekiyor
  • katılıyorum sana kuznimdede 6500 slide var ama vasat:D ama hiç güncelleme yapmadığını da belirteyim telefon duru halinde:D
    quote:

Orjinalden alıntı: fenerist07

quote:

Orjinalden alıntı: ArTehLuS...

Abi adam sanki nokia ya bi havayla tanıtıo telefonu dalga geçermiş gibi:D mütiş bi cihaz yaa SE 12mp e geçiş yapıo nokia ise N86 yla ilk defa 8mp boyuta geçiş yapıyor

nokia isterse 25mp yapsın o lensleri değiştirmedikten sonra cacık olmaz.kendi cihazımda marifetmiş gibi 5mp ''carl zeiss'' optik yazıor bakıyosun 2mp lik sonyericssonlardan daha kötü resim cekiyor

• bu telefon gercekten bayaa guzelmis yaaa bu telefona asık oldum resmen
  • hala belli olmamış özellikleri var.
  • Cihaz görünüm ve teknik olarak gerçekten çok üstün. Özellikle kamerasının bir ilk yaşatması ve SE'de bir ilk olan 16M ekran oldukça etkileyici. Lâkin bir çok arkadaşın değindiği gibi eğer bu cihazda 3,5mm jak girişi olmaz ise ve usb portu halen k750'deki port ise SE gerçekten ayıp etmiş demektir.
  • Nokia 5800 alıcaktım 1 2 ay içinde.
    Artık IDOU' u bekler oldum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

Nokia 5800 alıcaktım 1 2 ay içinde.

Fiyatı sizin için sorun olmayacaksa iyi beklemeler. Çünkü ülkemize oldukça yüksek bir giriş yapacaktır diye düşünüyorum.
  •  Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!!
     Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!!

• Telefo ço hoş olmuş bütün tasarım olarak ama sony nin politakısını hiç çözemiyorum tam diyorum 4x4 lük bi cihaz yaptım 3,5 mm çıkışı yok telde bu zamanda adam dönüştürücü mü kullanıcak bu çoğu modelde böyle 4x3 te kalıyor sony ama kamera xenon flaş ekran vs olarak süperbir telefon fiyatı uygun olursa bu 3,5 mm özelliği göz ardı edilebilir hafızasıda yeterli ise süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

Telefo ço hoş olmuş bütün tasarım olarak ama sony nin politakısını hiç çözemiyorum tam diyorum 4x4 lük bi cihaz yaptım 3,5 mm çıkışı yok telde bu zamanda adam dönüştürücü mü kullanıcak bu çoğu modelde böyle 4x3 te kalıyor sony ama kamera xenon flaş ekran vs olarak süperbir telefon fiyatı uygun olursa bu 3,5 mm özelliği göz ardı edilebilir hafızasıda yeterli ise süper

3.5 mm Jack da koysa bir sonraki telefonu niye alasın

• bu telefonu alcak adamin 3,5 mmye bakacagini sanmiyorum,se'nin cogu telefonunda zaten donusturucu var,bundada olucaktir , bence bu 3.5 mm jack girisi olayi gereksiz abartiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Telefo ço hoş olmuş bütün tasarım olarak ama sony nin politakısını hiç çözemiyorum tam diyorum 4x4 lük bi cihaz yaptım 3,5 mm çıkışı yok telde bu zamanda adam dönüştürücü mü kullanıcak bu çoğu modelde böyle 4x3 te kalıyor sony ama kamera xenon flaş ekran vs olarak süperbir telefon fiyatı uygun olursa bu 3,5 mm özelliği göz ardı edilebilir hafızasıda yeterli ise süper

Bide koyup çok satmak var sence hangisi?

• quote:

Orjinalden alıntı: blackzeros

bu telefonu alcak adamin 3,5 mmye bakacagini sanmiyorum,se'nin cogu telefonunda zaten donusturucu var,bundada olucaktir , bence bu 3.5 mm jack girisi olayi gereksiz abartiliyor.

walkman serisinde dönüştürücü ile kablo 2 m oluor buda eline dolaşıyor adamın çünkü şu zamande millet kaliteli kulaklık kullanıyor gerek cx300 gerek cx500 olsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: blackzeros

bu telefonu alcak adamin 3,5 mmye bakacagini sanmiyorum,se'nin cogu telefonunda zaten donusturucu var,bundada olucaktir , bence bu 3.5 mm jack girisi olayi gereksiz abartiliyor.

walkman serisinde dönüştürücü ile kablo 2 m oluor buda eline dolaşıyor adamın çünkü şu zamande millet kaliteli kulaklık kullanıyor gerek cx300 gerek cx500 olsun

dogrudur,benim arkadasda w800 var ondada donusturucu var heralde en fazla 10-15 cmdir,ole cok fazla bir etkisinin oldugunu dusunmuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

Nokia 5800 alıcaktım 1 2 ay içinde.

aynen bende kararsız kaldım şimdi bunu görünce..
    ne kadar bekleriz acaba yada çok uçuk bi fiyattan girerse boşuna mı bekleriz ..800-850 tl ye alınabiliyor şimdi 5800..
    bu 1400-1500 olursa okadar farka değermiki ??bide en az 5 ay bekleriz ..kararsız kaldım iyice
  • Bu arada cihazın tanıtıldığı tarih değil, piyasaya çıkacağı tarih önemli. İlk 8MP kameralı telefonu da SE duyurmuştu ama Samsung Innov8'i çok daha önce piyasaya sürmüştü.

SE'de bu hantallık varken aynı şeyin olması çok muhtemel.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Bide koyup çok satmak var sence hangisi?

Bana kalırsa tabi ki 3.5 mm jack olsun ama bize göre yapmıyorlar nihayetinde. Zaten hiçbir şirketin amacı da bir cihaz yapıp onu sürekli satmak değildir. Üreticilerin, bizlerin güzel telefon kullanıp kullanmadığını düşündüğünü sanma. Amacları sürekli satmak, süreklilik kazanmak, pazarda devamlı bir şirket olmaktır.

Bu arada bu ''Idou'' nasıl okunuyor arkadaş, ben ''yiğido'' diye okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 16 Şubat 2009; 22:03:35 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.