üstte açma kapama tuşunun yanında. baya kaliteli yüksek sesli bi hoparlörü var. bu arada satio isteyen varsa dükkanıma bakabilir. uygun fiyattan veriyorum. kimse niye satıyorsun diye sormasın iki tane var çünkü :)
bu arada telefon hakkında sormak istedikleriniz varsa cevaplarım memnuniyetle.
baya küçükmüş hoparlörü. w995 e göre nasıl peki.
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
Orijinalden alıntı: barisozer83
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
ya telefonun hoparlörleri nerde acaba.
üstte açma kapama tuşunun yanında. baya kaliteli yüksek sesli bi hoparlörü var. bu arada satio isteyen varsa dükkanıma bakabilir. uygun fiyattan veriyorum. kimse niye satıyorsun diye sormasın iki tane var çünkü :)
bu arada telefon hakkında sormak istedikleriniz varsa cevaplarım memnuniyetle.
baya küçükmüş hoparlörü. w995 e göre nasıl peki.
evet küçük ama iyi ses veriyor. w995 çift hoparlör olduğu için w995 in yanına bile yaklaşamaz
Arkadaşlar yeni aldığım Satio telefonum an itibarı ile uçmuştur. Bir uygulama yüklerken ekran gitti ve bidaha da açılmadı. Tık yok.
biraz sarj sonra uptade et bence düzelir ...se lerin genel sorunu
aynen 1 saat sonra falan düzeldi..thnx.
satio dan memnunum şimdilik ama arada donmalar, kapanmalar, menünün saçmalaması falan oluyor..bu da yıllarca nokia kullanmış biri için pek alışık olunan şeyler değil açıkçası..
bugün telefonu inceledim istanbulda br turkcel bayisinde.1600 tl ye satışı vardı.yurt dışından getirmişler. elime aldığımda tel çok kabaydı ve çok hafifti. plastik kap gibi duruyordu.
çok pahalı
bugün doğubank ta baktım fiyatlar 1100 ile 1250 arasında değişiyor.bide dikkatimi çeken satio ile iphone nin ekran büyüklükleri 3.5 inç olmasına rağmen iphonenin ekranı satio nun ekranından baya büyük.
satio dan şikayetler duymaya başladım, nedendir bilmiyorum benim cihazın maşallahı var, pek problem yok gibi... size tavsiyem programları kendi hafıza kartı okuyucusu ile yüklemeniz, daha önceleri farklı kart okuyucular ile yükleme yapıyordum problem yaşamıştım, birde böyle deneyin bence, belki düzelir.
İyi geceler arkadaşlar. Epey okudum ve zaten uzun süredir beklediğim bu telefonu alma aşamasına yaklaştım. Tabi ki SE'ye sonsuz güvenim var ama telefonun Türkiye'de çıkmamış olması benim için düşündürücü oluyor. Düşündürücü dediğim yani gidip GittiGidiyor'dan ya da DoğuBank'tan alıp ne kadar güvenle kullanabilirim o telefonu? Türkiye'de satışa çıkacağına dair herhangi bir duyumu olan var mı? İkinci sorum ise Satio kullanıcıları için. Ben İzmir'de yaşıyorum, en güvenilir ve en ucuz Satio nerden bulabilirim. Şimdiden teşekkürleri saygılar ((:
quote:
Orijinalden alıntı: mamboking
quote:
Orijinalden alıntı: se_runtome
quote:
Orijinalden alıntı: mamboking
Arkadaşlar yeni aldığım Satio telefonum an itibarı ile uçmuştur. Bir uygulama yüklerken ekran gitti ve bidaha da açılmadı. Tık yok.
biraz sarj sonra uptade et bence düzelir ...se lerin genel sorunu
aynen 1 saat sonra falan düzeldi..thnx.
satio dan memnunum şimdilik ama arada donmalar, kapanmalar, menünün saçmalaması falan oluyor..bu da yıllarca nokia kullanmış biri için pek alışık olunan şeyler değil açıkçası..
"Sebep Symbian ile S.E arayüzünün uyumsuzluğu olarak gösterildi"
Vodafone ve Orange üzerinden satılan modellerde ise bu firmalar cihazlarda S.E yerine kendi arayüzlerine yer verdiklerinden böyle bir durum sözkonusu değil.
Linkte yazan sorunlardan birkacini bugun buyuk bir alisveris yerinde denemek istedigimde gordum. Telefon acilirken dondu kaldi. Acikken dondu kaldi,kapanirken kaldi. Birdee baska satio vardi. Ordaki telefon acilmiyordu.. Sarja takili oldugu halde! Cok tuhaf gercekten. Ayrica resim kaliteside cok kotuydu. Umarim bu haber dogrudur. Dogru degilse sony gercekten kotu bir cihazi piyasaya sürmüs olarak kotu reklami olacak.
konuya bu telefonu istanbulda nerde bulabilirim demek için girmiştim habere bak
2 aydır bu telefonu kullanıyorum çok memnunum hele türkçe versiyonunu yükleyince adeta canavarlaşti neden bu memnuniyetsizlik anlayamadım ana çok hassas bir cihaz aynı bilgisayar gibi bilinçsiz kullanmaya gelmiyor hatta bu mesajı takır takır satiodan yazıyorum.
hart hurt kullanırlarsa olacağı bu
bende bu telefonu almak için fırsat kolluyordum,mecburen samsung i8910 alacaz artık.