Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İdou almak istiyordum ancak buradaki olumsuz yorumlardan sonra N97 alacaktım ki; N97 başlığı altındaki olumsuz yorumları da görünce ne yapacağımı şaşırdım doğrusu. Belki de en iyisi telefon teknolojisinin oturması için biraz daha beklemek olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skoca

İdou almak istiyordum ancak buradaki olumsuz yorumlardan sonra N97 alacaktım ki; N97 başlığı altındaki olumsuz yorumları da görünce ne yapacağımı şaşırdım doğrusu. Belki de en iyisi telefon teknolojisinin oturması için biraz daha beklemek olacak.

Sony Ericsson Xperia X10(android) veya HTC HD2(multi touch)
  • quote:

İdou almak istiyordum ancak buradaki olumsuz yorumlardan sonra N97 alacaktım ki; N97 başlığı altındaki olumsuz yorumları da görünce ne yapacağımı şaşırdım doğrusu. Belki de en iyisi telefon teknolojisinin oturması için biraz daha beklemek olacak.

Bence belirttiğiniz telefonların da piyasaya çıkıp denenmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: welat.

sizlere kötü bir haberim var satiolar piyasadan toplatılıyormuş ufak tefek hataları yüzünden.
    http://www.ceplab.com/haber/sony-ericsson-satiolar-toplatiliyor/

"Sebep Symbian ile S.E arayüzünün uyumsuzluğu olarak gösterildi"

Vodafone ve Orange üzerinden satılan modellerde ise bu firmalar cihazlarda S.E yerine kendi arayüzlerine yer verdiklerinden böyle bir durum sözkonusu değil.

SE yeni yazılım çıkararak hataları düzeltti, kullanıcı yorumları baya bi gelişim olduğunu gösteriyor ; media menüsündeki donmalar giderilmiş, ses kalitesi yükseltilmiş, dokunmatiği daha duyarlı, daha hızlı menü geçişleri falan ...

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaviourknight -- 12 Aralık 2009; 17:11:07 >

• Hatalarından ne kadar erken dönerlerse ....müşteri memnuniyetleri o kadar artar...
  • şu başlığın ismi SATIO olarak biran önce değişsin...!!
  • İşletim sistemi yeni hızlı bişe olsa daha iyi olurdu...
  • bu telefonun adı satio değilmi ya ne idou su

az önce baktım, yine baktım. yinede bakmak isteyen olursa diye vereyim adresi telefon satio dur ve beni baştan çıkararak muhtemel olarak alacağım makinadır...

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/satio?cc=de&lc=de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matteo Messina -- 13 Aralık 2009; 21:01:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Matteo Messina

bu telefonun adı satio değilmi ya ne idou su

az önce baktım, yine baktım. yinede bakmak isteyen olursa diye vereyim adresi telefon satio dur ve beni baştan çıkararak muhtemel olarak alacağım makinadır...

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/satio?cc=de&lc=de

Telefonun ilk adı resmi olarak SonyEricsson açıklamıştı IDOU diye.
    Ama nedense SATIO diye değiştirdiler.
    Model numarası =U1i

• ben sadece arayanların isim karışıklığı yaşamasınlar istedim.. adam idou der bayii yok öyle bi tel der, adam nasıl yok arkadaş kullanıyor der, bayii bizde yok der, o olay buraya taşınır bayii boşuna laf yer, adam kullanan arkadaşıyla gider aha bu der, bayii o idou değil satio der, velhasılı kelam bu olayda sana patla-masın istedim. ellerine sağlık ayrıca inceleme güzel olmuş.. en azından Türkçe
  • vee BANA GÖRE dev karşılaştırma

ekte verdiğim linkteki dosyada satio n96 5800 ve en sıkı rakibi n82 resim kıyaslaması mevcut

daha detaylı inceleme ise yeni versiyon yüklendikten sonra tarafımdan yapılacaktır

dosya boyutu 21.6 mb dir

http://rapi/dshare.com/files/320484529/satio_n96_n82_5800_resim_kiyaslama.rar.html
  • Resimler berbat valla...
  • Bugun ilginc birsey ile karsilastim. Normalde ben dokunmatikligini pek begenmemistim bu telefonun. Bugun telefona yeni guncellemesini yukledim. Bir de ustundeki ekran korumasini cikartip ebaydan aldigim ekran korumasini yapistirdim. Ekran korumasini cikarinca sunu farkettim. Dokunmatikligi bayagi bir hassaslasti. Sebebi firmware guncelleme mi yoksa ustundeki ekran koruyucusunu cikarttigim icin mi bilmiyorum. Ebaydan aldigim ekran koruyucusunu yapistirdim. Hicbirsey degismedi. Hala eskisinden cok daha iyi. Su anda dokunmatik hassasiyeti bayagi guzellesti.

Bana kalirsa kesinlikle donanimsal birsey degil. Her ne kadar direncsel bir ekran olsa da fark isletim sisteminden ve aplicationlardan kaynaklaniyor. Keske insanin elinde olsa da Androidi su telefona yukleyebilse...
  • Birkaç foto da benden
    12 mp modunda çekilmiştir
     Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!!

• Arkadaslar sony ericsson yurt disindan alinan urunler icin turkiyede uluslararasi garanti olayini kullaniyor mu? Bilen var mi? Simdi telefona birsey olsa ne yapacagiz ? Yetkili servis telefonu kabul etmeyecek mi?
  • TR'de değil SE, diğer cep telefonu üreticilerinin de uluslararası garantisi geçmiyor diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Bence belirttiğiniz telefonların da piyasaya çıkıp denenmesi gerekir.

htc hd 2 gerçekten güzel.ama cep yakar.
  • Arkadaşlar Bende yeni bir SATİO kullanıcısım daha kayıt etmedim cihazı harbiden süper
    bi s60 olmuş.kullanım kolaylığıda var parmak kullanımı kalem kullanımı felan.ben en çok N-GAGE oyunları oynamak istiyorum bu telde oda yakında çıkar sanırım şuan yüklediğim n-gage ler olumsuzz :)))

FOREVER SONYERİCSSON
  • İngiltere de bahsedilen Satio nun çok reset attığı haberlerine anlam veremiyorum. Zira arkadaşımın kullandığı Satio hemen hemen hiç reset atmadı. (Ayrıntı)
    Hoparlörü konusunda birşey söylemek istiyorum. Dış hoparlörün çıkış yerinin boyutu k850 ninkinin yarısı kadar ama sesi iyi çıkartıyor. Bu arada belli mi olur diyerek telefonu A2 uploader e bağlamaya uğraştık ama birbirilerini tanımadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 31 Aralık 2009; 13:17:58 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.