Şimdi Ara

SONY ERİCSSON TELEFONLARA ARTIK KVK MI TEKNİK SERVİS VERİCEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bi söylenti dolaşıyor aslı varmı arkadaşlar

• inşallah dogru bir söylentidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

inşallah dogru bir söylentidir

inlalah dostum koskoca istanbulda adam akıllı servis yok en azından 3 4 şubesi var
  • inşallah aslı astarı vardır sıkıldık artık telefonlarımızın serviste 30-40 gün kalmalarını beklemekten!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

inşallah aslı astarı vardır sıkıldık artık telefonlarımızın serviste 30-40 gün kalmalarını beklemekten!!

• valla bende forumdan ibrahimhakkiozturk nickli arkadastan aynı haberi duydum aslı vardır herhalde
  • Benim de adım geçmiş. Trabzon da telefon bayii sahibiyim benim bilgim bir KVK teknik servis yöneticisinden alınmış bir bilgidir. Yani doğruluğu vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekleşirse süper olur.
  • Sony bu işe artık kendisi bir çare bulsun. İstanbul da şubeler mi açar ne yaparsa artık bilemiyorum.
    Artık telefonları sony adı altında satmaya başladılar. Apple gibi mağaza açması gerekiyor bence. Teknik servis desteği de olmalı.
  • iyi iyi..
  • kvk ,genpa ,başarı,telpa bayisiyiz.. öyle bişey yok şu an...
  • olursa iyi olur hayıırlısı bakalım
  • Geçen gün distribütörü NETCELL olan sony ericsson telefonum bozuldu. İzmir deki yetkili servis için mail istedim, bana dönüş yaptıkları mail aşağıda anlamadım... kendi bünyesinde olmayabilir ama insan şu firmaya gidin oradan yaptırabilirsiniz diye birşey yazmazmı

Merhabalar,

NETCELL bünyesinde Sony Ericsson satış sonrası hizmetleri ile ilgi bir birim bulunmamaktadır. Konu ile ilgili şikayetlerinizi ve destek talebinizi 0212 473 7777 numaralı SE Türkiye müşteri hizmetlerini arayarak bildirebilirsiniz.

İyi günler dileriz.
  • haber kesinleşti gibi birşey kvk ile sony anlaşmaya çalışıyorlarmış sonucu görüceğiz
  • Telefonumun ahize hoparlörü bozuldu, asyatelekoma mı göndereceğiz şimdi, kvk ya mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Telefonumun ahize hoparlörü bozuldu, asyatelekoma mı göndereceğiz şimdi, kvk ya mı?

teleservis
  • quote:

quote:

Telefonumun ahize hoparlörü bozuldu, asyatelekoma mı göndereceğiz şimdi, kvk ya mı?

teleservis

İyi de teleservis de asyatelekoma gönderiyor telefonları diye biliyorum
  • quote:

quote:

quote:

teleservis

tam tersi

• olursa iyi olur ama kötü de olabilir teleserviceden memnunuz fakat şehrinde olmayanlar olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: amele_power

quote:

quote:

quote:

teleservis

tam tersi

Teşekkür ederim, pazartesi iletişime geçelim kendileriyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.