inlalah dostum koskoca istanbulda adam akıllı servis yok en azından 3 4 şubesi var
inşallah aslı astarı vardır sıkıldık artık telefonlarımızın serviste 30-40 gün kalmalarını beklemekten!!
quote:
Orijinalden alıntı: zaferli
inşallah aslı astarı vardır sıkıldık artık telefonlarımızın serviste 30-40 gün kalmalarını beklemekten!!
valla bende forumdan ibrahimhakkiozturk nickli arkadastan aynı haberi duydum aslı vardır herhalde
Benim de adım geçmiş. Trabzon da telefon bayii sahibiyim benim bilgim bir KVK teknik servis yöneticisinden alınmış bir bilgidir. Yani doğruluğu vardır.
Sony bu işe artık kendisi bir çare bulsun. İstanbul da şubeler mi açar ne yaparsa artık bilemiyorum. Artık telefonları sony adı altında satmaya başladılar. Apple gibi mağaza açması gerekiyor bence. Teknik servis desteği de olmalı.
iyi iyi..
kvk ,genpa ,başarı,telpa bayisiyiz.. öyle bişey yok şu an...
olursa iyi olur hayıırlısı bakalım
Geçen gün distribütörü NETCELL olan sony ericsson telefonum bozuldu. İzmir deki yetkili servis için mail istedim, bana dönüş yaptıkları mail aşağıda anlamadım... kendi bünyesinde olmayabilir ama insan şu firmaya gidin oradan yaptırabilirsiniz diye birşey yazmazmı
Merhabalar,
NETCELL bünyesinde Sony Ericsson satış sonrası hizmetleri ile ilgi bir birim bulunmamaktadır. Konu ile ilgili şikayetlerinizi ve destek talebinizi 0212 473 7777 numaralı SE Türkiye müşteri hizmetlerini arayarak bildirebilirsiniz.
İyi günler dileriz.
haber kesinleşti gibi birşey kvk ile sony anlaşmaya çalışıyorlarmış sonucu görüceğiz