Şimdi Ara

Sony Ericsson Türkiye'ye Geri Döndü!!! Bomba Haber!!! [RESMİ Haberdir] 2011 için yaptığı yenilikler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SE gibi bir marka uzun zamandır ihmal etişti bizi.
  • x10 mini yada x8 alacağım. bir an önce gelseler artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperaltay35

x10 mini yada x8 alacağım. bir an önce gelseler artık :D

x8 400 liradan falan giris yapacak demedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89
    quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Saka diyom olm daha 2 gün önce mail attim adamlar benim bi mailime bakıp da mi gelcek :-D
    Bence teleservice de iyi , 100 yıldan fazla geçmişe sahipler deneyimliler, bana doğru demişler demek ki yeni firmalarla anlaştık diye :)

evet cidden saglam firmalar ve asya kadar sorumsuz degiller. artık bozulan telefonlarımızı güvenle gönderebiliriz ama bu adamlar ne derece yogun ben onu merak ediyorum.. sony ericsson lar icin yeni teknisyenler almaları lazım bünyelerine. umarım kaliteli, işini düzgün ve hızlı yapan elemanlar secerler

2 tane c903 alcam birini buraya, birini asya'ya göndermeyi düşünüyom :-D bakalim ilk önce hangisinden sonuç gelcek :)

• quote:

quote:

inşallah o fiyat civarında çıkar :D o zman da x10 demeyelim de

• quote:

quote:

quote:

Saka diyom olm daha 2 gün önce mail attim adamlar benim bi mailime bakıp da mi gelcek :-D
    Bence teleservice de iyi , 100 yıldan fazla geçmişe sahipler deneyimliler, bana doğru demişler demek ki yeni firmalarla anlaştık diye :)

evet cidden saglam firmalar ve asya kadar sorumsuz degiller. artık bozulan telefonlarımızı güvenle gönderebiliriz ama bu adamlar ne derece yogun ben onu merak ediyorum.. sony ericsson lar icin yeni teknisyenler almaları lazım bünyelerine. umarım kaliteli, işini düzgün ve hızlı yapan elemanlar secerler

2 tane c903 alcam birini buraya, birini asya'ya göndermeyi düşünüyom :-D bakalim ilk önce hangisinden sonuç gelcek :)

2 tane c903 alıcan ve alır almaz garantiye yollucan ha? ilginc

cevap belli teleservice daha cabuk davranır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 18 Mart 2011; 20:43:21 >

• quote:

quote:

Bence de.
    Ama Froyo update'i gelmeyecek malesef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 tane c903 alıcan ve alır almaz garantiye yollucan ha? ilginc

cevap belli teleservice daha cabuk davranır

Olm bu teleservice yaparsa diye düşünüyom yoksa baska bisey değil ikisini de asya'ya göndermeyi istiyom :-D hazır onlar hem yapamıyo hem de w995 yolluyolar , teleservise baska cihaz da gönderebilir yada kullanıcı hatası vs der diye tedirgin oluyom

• hayatımda duydugum en iyi haberlerdendi bu teşekkürler
    Efsane geri dönüyor
  • Sevinçten ağlıyorum
  • Kullum yalan; dunyanin bazi yerlerinde 1 numara olduklari haberi... Son cirpinislari: ))
  • O kadar konuşmuş bari Yeni Xperia modellerinin ülkemize giriş tarihini de verseymiş. Ay olarak bile bir tarih yeterdi ilgiyi taze tutmak için. Neo'nun yolunu gözlüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Kullum yalan; dunyanin bazi yerlerinde 1 numara olduklari haberi... Son cirpinislari: ))

her yoruma saygım var ama

Türkiye de satılmadığı halde yurt dışından garantisi olmadığını bilerek kullanan, bu şekilde bile okadar kullanıcısı olan bir firma,

telefonlarının sağlamlığı özelliği ile bu markayı kullanıpta başka telefonu eline almayan bir çok kullanıcısı olan .Bu firma SE

kullanmayanların asla değerini anlayamayacağı bir marka için bu yorum bence olmamış.habere çok sevindim
  • quote:

Kullum yalan; dunyanin bazi yerlerinde 1 numara olduklari haberi... Son cirpinislari: ))

dicek bişey bulamıyom bu yoruma ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

her yoruma saygım var ama

Türkiye de satılmadığı halde yurt dışından garantisi olmadığını bilerek kullanan, bu şekilde bile okadar kullanıcısı olan bir firma,

telefonlarının sağlamlığı özelliği ile bu markayı kullanıpta başka telefonu eline almayan bir çok kullanıcısı olan .Bu firma SE

kullanmayanların asla değerini anlayamayacağı bir marka için bu yorum bence olmamış.habere çok sevindim

öldürmüssün hocam yalnız yazdıklarının hepsi sonuna kadar dogru

• El Fuego'nun söyledikleri doğru,
    Moderatörde kullanıcı profilini doğru betimlemiş.
    Ericsson 628 ile başlayan Cep tel maceram genel anlamda hep SE ile devam etti.
    Şu an W900 kullanıyorum ki TRde çıkmadan önce Almanyadan getirtmiştim.
    Arc Almanyada çıkınca,Nisan sonunda gelecek aileme getirteceğim.
    Trkiye'ye destek vermemeleri, boşlamaları vs. umurumda değil.
    Sözkonusu cep tel ise, benim için SE vardır,gerisi ilgimi çekmez...
  • İlk Sony Ericsson'um K790 idi. İlk çıktığı zaman 2.elini 700 TL'ye almıştım. 2006'dan beri 10un üstünde SE telefon kullandım. Şuan ilgim Android'e kaydı. SE'nin Android tabanlı telefonlarını getirirlerse almak isterim. Fakat Türkiye'de SE'nin yüksek fiyatlara satıldığının farkındayım. Fiyatlar yüksek olursa bende HTC'ye geçiş yaparım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anon55
    Bu arada Sony Ericsson ZARAKOL iletişimlede antlaşma yapmış haberin detayları burada :)
    http://digitalage.com.tr/Haber/sony-ericsson-zarakol-ile-anlasti/76dba279-2676-4384-8d46-a9ee1a7ffb05.aspx

Bu firmayı ilk defa duydum kimmisler ki ?

galiba Sponsor gibi bir firma o yüzden duymamış olabiliriz yani gelecek ürünleri yaymayı, reklamlamayı falan bu firma üstlenecek o işleri, zaten verdiğim haber linkindede yazıyor.
    Sony Ericsson’un, Türkiye’deki hayranlarını sevindirecek sürpriz yenilikler ve ürünlerin tüm stratejik iletişim süreçlerini Zarakol üstlenecek.

• Çok güzel bir haber umarım kısa zamanda telefonlar her yerde satılmaya başlanır.Bende s.e. kvk genpa'ya mail atmıştım.
  • Sonyericsson imajını ve markasının adını koruyan Gerçek bir tasarım ve teknoloji mimarisine sahip liderlerden birisi.
    Lakin baktığımda Htc,Samsung,Nokia gibi modellerde görebildiğim tek şey, yeni tasarımlar ve teknolojik alt yapılar dan ziyade,kendine özgü adımlar atmaktansa! "iphone tarzı cihazları" her yönü ile örnek almaları, şahsen üstünden tren geçmiş düz surat telefon görmekten bıktım!

Nerde kaldı bu işin Marka imajı? O halde gidin iphone ile ortaklık kurun? sektörde başarılı olamıyorsanız,.. zaten Nokia' piyasada artık son günlerini yaşıyor diyebilirim. Kullanıcıların sıkıntılarını yansıtan atmosfere baktığımızda görülen o ki telefon almakla bitmiyor artık iş,? Samsung tasarımda ve yazılımda Geliştiremesede kendini, yinede nokia dan bir adım önde gibi.... Ama söylemiş olduğum gibi son kullanıcı her açıdan sıkıntı yaşamaktadır, Durum böyle olunca verdigimiz paranın kıymeti kalmıyor..

Sonyericsson bu konuda kendi Stilini imajını teknolojik yapısını ortaya koyarak, Markasının hakkını sonuna kadar koruduğundan Eminim.. Şuan Gözümüz yollarda yeni gemisi olan, Sonyericsson xperia Neo'yu beklemekteyiz, Almanyadan getirtirim getirtmesine ancak kendi Türkiye distribütöründen almayı daha uygun görüyorum...

Sayın ; anon55
    Bağlantı için teşekkürler ekledim hemen:http://www.facebook.com/SonyEricssonTurkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asipoyraz34 -- 19 Mart 2011; 13:21:16 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.