Şimdi Ara

Sony Ericsson Türkiye'ye Geri Döndü!!! Bomba Haber!!! [RESMİ Haberdir] 2011 için yaptığı yenilikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet beklenen açıklama yapıldı. Çok güzel bir haber.
  • Arkadaşlar Firmadan yeni gelen mail doğrultusunda, Neo ve yeni çıkan tüm modellerin, mayıs ayına kadar, Türkiye pazarına hepsinin gireceğinden bahsediliyor. yani 2 ay daha tüm modeller için bekliycez malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asipoyraz34 -- 19 Mart 2011; 14:30:05 >
  • Aldığım ve aldırttığım, o dönem için efsane olan bir çok SE telefondan sonra şunu diyebilirim ki dünyada , akıllı telefon segmentinde SE markası filan kalmamıştır.

Umarım eski günlerine dönebilirler diyeceğim ama durumları çok zor. Elleriyle hediye ettiler pazar paylarını. Dünyadaki durumları berbatken Türkiye'ye gelip gelmemeleri çok önemli değil...
    Aynı süreci şu anda Nokia yaşamakta.

Samsung'a bakın, adam giriş segmentini bile akıllı telefonlarla dolduracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Aldığım ve aldırttığım, o dönem için efsane olan bir çok SE telefondan sonra şunu diyebilirim ki dünyada , akıllı telefon segmentinde SE markası filan kalmamıştır.

Umarım eski günlerine dönebilirler diyeceğim ama durumları çok zor. Elleriyle hediye ettiler pazar paylarını. Dünyadaki durumları berbatken Türkiye'ye gelip gelmemeleri çok önemli değil...
    Aynı süreci şu anda Nokia yaşamakta.

Samsung'a bakın, adam giriş segmentini bile akıllı telefonlarla dolduracak.

herkese akıllı telefon mu lazım sanki , babam 1200'ı anca kullanıyo

• Sence Akıllı telefon demekle yeterli oluyormu? Elbet görecelidir, kalite ve tasarım konusu.. ama iphone dan esinlenerek yapılan birşeyin rekabeti nekadar uzun ömürlüdür? anroid lede bitmiyor işin sırrı. Dediğin gibi 1 günde pazar payının %80 ini alan HTC sadece iphone modelleri gibi düz suratlı modeller üretip içinede çok fazla teknik detay kalitesine girmeden, kestirmeden android entegre edip, piyasada bu hükümdarlıgı yaşayabiliyor.. 1 günde aldıkları gibi kaybetmekte münkündür, yeterki kaliteyi doğru şekilde modifiye etsinler. inanıyorumki sonyericsson ki kaliteyi herzaman önemsedi, doğru stabil teknolojiye paralel yeni üretimleri ile eski yerinden fazlasını kazanabileceğine eminim..
  • bu zarakol ne yav :D teleservisde pek umutlu degilim açıkcası nerde bu kvk yaaa anlaşın artık sunlarla gerçi kvk.da nokiayı yere göge sıgdıramıyor ayrı mesele genpadan dönmesi büyük bi hataydı sony.nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

bu zarakol ne yav :D teleservisde pek umutlu degilim açıkcası nerde bu kvk yaaa anlaşın artık sunlarla gerçi kvk.da nokiayı yere göge sıgdıramıyor ayrı mesele genpadan dönmesi büyük bi hataydı sony.nin

zarakol'u bende bilmiyom da teleservice iyi gibi geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: m35

bu zarakol ne yav :D teleservisde pek umutlu degilim açıkcası nerde bu kvk yaaa anlaşın artık sunlarla gerçi kvk.da nokiayı yere göge sıgdıramıyor ayrı mesele genpadan dönmesi büyük bi hataydı sony.nin

zarakol'u bende bilmiyom da teleservice iyi gibi geliyo

Zarakol Sony Ericsson un Sponsoru bütün tv de yayımlanacak reklamlarını, telefonları yayma işlerini falan onlar yapacak garanti firması değil yani Zarakol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anon55 -- 19 Mart 2011; 20:20:01 >

• Sony Ericsson Yıllarca zararına baca tüttürmelerine rağmen kalite anlayışından hiçbir zaman taviz vermediler!..ve müşteriye, aracıya ,distribütöre yalakalık yapmayan satış rakamlarının ciddi oranda düşmesine rağmen taşıdıkları iki isminde büyüklüğüne rağmen!.. bunu gurur meselesi yapmayan bunalım yapmayan sağa sola satışmayan büyük bi okadar da mütevazi isimdir Sony Ericsson...Özellikle yeni nesil cihazlarında sıkca Sony patentli motorlar kullanmaları monitör kullanmaları cihazlara farklı bir boyut ve kendi tarzını oluşturmasında kesinlikle bir ivme katacaktır...Cyber Shot la kamera Walkman ile de müzik çalar anlayışına kalite getirdikleri gibi...2007 yılında Türkiye'de küçülmeye gittiler,hoş75 milyonluk ülkede küçülmeye gitmenin anlamını sanırım sadece onlar biliyor ki bundan dönmeleri özellikle yeni cihazlarıyla ve sağlam gelmeleri en azından iyi bir haber...W705 W995 Xperia serinde yanında verdikleri kulaklıklar bile bence tüm markaların yanında verdikler kulaklıklardan çok çok kaliteli,ben mp3 lerden cıkan kulaklıklardan bile böyle bir kalite görmedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: asipoyraz34

Arkadaşlar Firmadan yeni gelen mail doğrultusunda, Neo ve yeni çıkan tüm modellerin, mayıs ayına kadar, Türkiye pazarına hepsinin gireceğinden bahsediliyor. yani 2 ay daha tüm modeller için bekliycez malesef..

heeee! cok felaket bu ben nısanda ıstıyom ama ne olacak
  • Orijinalden alıntı: se_runtome

Sorma Ben hemen istiyorum :( mail amadığım yer kalmadı. bekliycez artık sabır çekerek nediyelim :F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asipoyraz34 -- 19 Mart 2011; 20:43:24 >
  • Orijinalden alıntı: asipoyraz34

Orijinalden alıntı: se_runtome

Sorma Ben hemen istiyorum :( mail amadığım yer kalmadı. bekliycez artık sabır çekerek nediyelim :F

Direk Sony Ericsson la iletişime geçerseniz daha iyi olur email otomatik olarak mesajı cevaplıyor çünkü o yüzden yanlış olabilir. Tabi Gelecek ürünün Türkçeleştirilmesi falan var işleri uzuyo onların onlara sorarsanız ona göre cevaplarlar.
    İletişim adresleri: 0 212 473 77 77 yi arayın veyahttp://www.facebook.com/SonyEricssonTurkiye den görüşün

• Bence en azından Arc ve Neo'dan ilk parti mallar Nisan başında Tr'Ye getirilebilir, İstanbul'da falan belli yerlerde satılabilir :))
  • ama iyi oldu ya Türkiye'ye geri dönmesi SE'nin ben Haberi görünce şok oldum zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anon55 -- 19 Mart 2011; 21:07:54 >
  • Merak etme kendimize göre yabancı lisanımızda var, merkez başta olmak üzere, hemen hemen bütün temsili ülke iletişim birimlerine detaylı bir istekte bulundum Mayıs ayına kadar bütün modellerine kavuşacaksınız dendi, ama yinede uzun bir tarih...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anon55

ama iyi oldu ya Türkiye'ye geri dönmesi SE'nin ben Haberi görünce şok oldum zaten :D

kardeş seni parayla filan mı tuttlar git milleti biraz sevindir diye nerden buluyon bunları
  • zarakol nedir ?

http://www.zarakol.com.tr/content.php?id=9

bu şirket bundan sonra Sony Ericsson'un reklamcılığını ve tasarım teknikerliğini yapacak olan firma , umarım eskisi gibi televizyon ve gazetelerde sony ericsson reklamlarını görürüm ( En son w880i görmüştüm )

bunlar da haberleri

http://www.reklamazzi.com/sony-ericsson-zarakol-iletisim-ile-anlasti.128724.htm

http://www.mediacatonline.com/Home/HaberDetay?haberid=50933

http://citysistanbul.com/?p=2835

.... vs

• hic bir seyin degismeyecegine dair iddaya girerim.
  • adı çıkmış dokuza inmez sekize.keşke değişiklik olsa bence yine aynı olacaktır.başta hata yaptılar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.