Şimdi Ara

Sony Ericsson Türkiye'ye Geri Döndü!!! Bomba Haber!!! [RESMİ Haberdir] 2011 için yaptığı yenilikler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağzı yabancı kaynaklı, haber sayfalarında, Sony Ericsson' un Beklenen tarihten önce piyasaya çıkıp, beklentide olan müşteri ve rekabetçi firmalara, 1 nisan şakası adı altında bir süpriz yapacağına yönelik söylentiler dolaşmakta.. umarım erken çıkar piyasaya ancak Japonya'daki doğal afet birçok firmayıda zedelemiş durumda, fiyatlarda değişiklik olması tahmin ediliyor en azından bize gelene kadar çok fazla değişime uğrayabilir..

quote:

Haber kaynağı alıntı:

Depremin vurduğu Japonya'nın kuzey doğu bölgesinde fabrikaları bulunan Apple, Sony Ericsson ve General Motors'un da aralarında bulunduğu bir çok dünya devi ürünlerinde parça sıkıntısı çekme tehlikesiyle karşı karşıya.

Apple'ın, iPad2'nin bazı parçalarını bulmakta zorluk çekeceği belirtiliyor.

Sony Ericsson da benzer sorunlar yaşayacağını açıkladı.

Amerikan otomotiv devi General Motors da dün ABD'deki fabrikalarından birinde, Japonya'dan otomotiv parçası gelmemesi nedeniyle üretimi durdurmak zorunda kalmıştı.

Deprem ve tsunaminin Japon fabrikalarında üretimi ciddi biçimde aksatması, dünya borsalarında da büyük kayıplara yol açıyor.

Küresel ekonomideki korkulardan biri, Japonya'nın birçok farklı alandaki sanayi ürününün aniden piyasadan çekilmesinin yaratacağı sorunlarla ilgili.

Japonya'nın otomotiv sektörüne parça üreten fabrikalarında üretimin durması, sektörde ciddi kaygıların odağına yerleşti.

Japon otomobil şirketleri, hisseleri en keskin düşüş yaşayan şirketler arasında.

Deprem ve tsunami felaketinin merkezinde olan Japonya'nın kuzey doğu bölgesi, otomobil parçası sağlayan büyük Japon fabrikalarının çoğunun bulunduğu bölge.

Şu an çalışmayan bu fabrikalar sadece Japon arabalarına değil, dünya çapında diğer otomobil üreticilerine de parça sağlıyor.

Deprem, doğrudan üretimi etkilemekle kalmadı, Japonya'da kara yollarıyla ulaşımı ve limanlarda trafiği de olumsuz etkiledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)a

6 akıllı telefon getirecek
    Fontaine, iki yıldır Türkiye’de pazarın da değişime tanık olduklarını da işaret ederek, şöyle konuştu: “Akıllı cep telefonu ve sosyal medya kullanımı ciddi oranda arttı. İlk altı ayda altı tane akıllı telefon lansmanı yapacağız. Türkiye bizim için öncelikli pazarlardan biri. Yeni ürünlerimizi dünyayla aynı zamanda Türk tüketicisiyle buluşturacağız.”

Valla önceliği hem fiyatlarla hem de verilecek destek ile göreceğiz.
    Yoksa lafla peynir gemisi mi yrütecekler yakında belli olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asipoyraz34

Arkadaşlar Firmadan yeni gelen mail doğrultusunda, Neo ve yeni çıkan tüm modellerin, mayıs ayına kadar, Türkiye pazarına hepsinin gireceğinden bahsediliyor. yani 2 ay daha tüm modeller için bekliycez malesef..

Neoiçin zaten daha coming soon deniyor neyi maalesef? Yok ki daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Fontaine, iki yıldır Türkiye’de pazarın da değişime tanık olduklarını da işaret ederek, şöyle konuştu: “Akıllı cep telefonu ve sosyal medya kullanımı ciddi oranda arttı. İlk altı ayda altı tane akıllı telefon lansmanı yapacağız. Türkiye bizim için öncelikli pazarlardan biri. Yeni ürünlerimizi dünyayla aynı zamanda Türk tüketicisiyle buluşturacağız.”

biri geldi 5 tane kaldı ( x10 mini )

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Xperi X8,Play, Neo, Arc, Duo

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

quote:

quote:

Şimdiden heyecan sardı beni bakalım eskisi gibi birçok insanın elinde S.e görebilecek miyiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: anon55

Zarakol Sony Ericsson un Sponsoru bütün tv de yayımlanacak reklamlarını, telefonları yayma işlerini falan onlar yapacak garanti firması değil yani Zarakol.

Sen önce sponsor nedir bi öğren istersen? Sporcu mu la bu?
  • Orijinalden alıntı: anon55

Orijinalden alıntı: asipoyraz34

Orijinalden alıntı: se_runtome

heeee! cok felaket bu ben nısanda ıstıyom ama ne olacak

Sorma Ben hemen istiyorum :( mail amadığım yer kalmadı. bekliycez artık sabır çekerek nediyelim :F

Direk Sony Ericsson la iletişime geçerseniz daha iyi olur email otomatik olarak mesajı cevaplıyor çünkü o yüzden yanlış olabilir. Tabi Gelecek ürünün Türkçeleştirilmesi falan var işleri uzuyo onların onlara sorarsanız ona göre cevaplarlar.
    İletişim adresleri: 0 212 473 77 77 yi arayın veyahttp://www.facebook.com/SonyEricssonTurkiye den görüşün

hakkaten çok kurumsallar. Facebook adresleri bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: prorocker

sürekli xperia serisinden bahsedilmiş... giriş seviyesi ve orta seviyede çok önemli kimse farkında değil . herkes akıllı telefon almıyor zylo aino vivaz gibi nispeten daha ucuz ve basit telefonlarda gerekli . ben sony ericsson geri döndü lafına ne zaman inanırım ; bi gün darty e gittiğimde j106 elm cedar spiro yende x8 x10 arc neo modellerini beraber görürüm , ozmn derim sony ericsson geri dönmüş diye . ayrıca sorun sony ericsson türkiye de değil distribütör firmada , görünen o ki tekofaks lada yürümemiş bu iş . ama yinede ben eskiye göre başarılı olduklarını düşünüyorum x10 sürekli bulunabiliyor türkiye de artık .

neyse umarım sony ericsson attığı bu adımla türkiye de başarıya ulaşır ancak sony ericsson a söylenmesi gereken bişey var . türkiye gibi bi pazarda sadece akıllı telefonlarla başarı yakalanamaz daha basit ucuz telefonlar lazım .

son olarak x10 mini türkiye ye gelmiş artık galiba . çok çok çok geç oldu başta çok hevesliydim fakat şuan 168mb ram i olan bi android e 550 lira verilmez , geçmiş olsun ...

ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Artı olarak şunu eklemek istiyorum: SE'nin adını kullanarak yurtdışında 160€ olan telefonu sen burada 800TL'ye kakalayacaksan gelme kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: prorocker

sürekli xperia serisinden bahsedilmiş... giriş seviyesi ve orta seviyede çok önemli kimse farkında değil . herkes akıllı telefon almıyor

Giriş seviyesi var olmaz mı. Cedar var(ki gerçekten güzel alet)

Yurtdışı fiyatı 60€

Bizde 280 TL

http://www.youtube.com/watch?v=RVAlhIHfZLs
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

quote:

quote:

?

yeni model mi yoksa ben hiç görmedim , xperia ailesinin hızına yetişemiyom

• quote:

yeni model mi yoksa ben hiç görmedim , xperia ailesinin hızına yetişemiyom

Xperia Pro aslında ben Duo diye yanlış yazmışım ;)
  • Acaba w995,w705,zylo gibi modellerde gelicekmi?Uygun fiyata bu modelleri getirseler çok satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstmr

Acaba w995,w705,zylo gibi modellerde gelicekmi?Uygun fiyata bu modelleri getirseler çok satar.

W995 VE W705 GELDİ ZATEN , ZYLO GELMEDİ RESMİ OLARAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Acaba w995,w705,zylo gibi modellerde gelicekmi?Uygun fiyata bu modelleri getirseler çok satar.

Evet bu telefonlar daha önce geldi satıldı ama şimdi hiçbir yerde yoklar tekrar getirirlermi acaba onu demek istedim.
  • Kim demisse "Sonyericsson dunya capinda bircok ulkde android pazarinda lider "diye haddinden fazla abartmis.

Sonyericsson,son duyurdugu androidli cihazlar ile bir sicrama yapabilir.Ancak kesinlikle iddia ediyorum hicbir ulkede ,android pazarinda lider degil.
    Hangi android li modelleri ile lider mis merak ediyorum.

Xperia x10 ilemi yoksa,x10 mini veya pro ilemi?

Bugun android pazarinda liderlik soz konusu ise ,samsung,htc varken sonyericsson ancak pazarda 3 . Olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Evet bu telefonlar daha önce geldi satıldı ama şimdi hiçbir yerde yoklar tekrar getirirlermi acaba onu demek istedim.

sanmam w995 ve w705i tekrar getireceklerini , yari , zylo , yendo , hazel , spiro yu getirtebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Kim demisse "Sonyericsson dunya capinda bircok ulkde android pazarinda lider "diye haddinden fazla abartmis.

Sonyericsson,son duyurdugu androidli cihazlar ile bir sicrama yapabilir.Ancak kesinlikle iddia ediyorum hicbir ulkede ,android pazarinda lider degil.

Bugun android pazarinda liderlik soz konusu ise ,samsung,htc varken sonyericsson ancak pazarda 3 . Olur.

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
  • quote:

Kim demisse "Sonyericsson dunya capinda bircok ulkde android pazarinda lider "diye haddinden fazla abartmis.

+1

X10 zaten 2009'da çıktı ne liderliği?

Ondan sonra adam gibi bişey çıkarmadı. Hadi android'i eksik olsun daha orta seviyede nesi var?

Getiren adamlar çok iyi iş yaptılar. Piyasanın kaymağını emecekler. Fahiş karla satılıyor telefonları ve rekabet gibi bir kaygıları yok.

• quote:

Kimse Demedi Sony Ericsson Türkiye'nin yurt dışından gelen yöneticilerle yaptığı toplantıdaki gelenler kendisi Demiş bizim ülkemizde 1. diye hem bu yazı resmi gazete sitelerinde bile yazıyor zaten. Yurt Dışında Çok Satılıyor SE fakat Burada biraz az satılıyordu inş. 2011 de çoğalır satışlarıda herkesde görür nasıl bir telefon olduğunu SE nin, süper kaliteli ve dayanıklı bir cihaz SE,
    Bende Xperia serisinden bir cihaz var yere o kadar düştü hiç birşey olmadı bide yurt dışından geldi sorun olsa taaa yurt dışına götürmek zorundaydım hele bi gün tel masanın üstündeydi yerdede vileda kovası vardı masanın yanında teli alayım derken tutamadım tel kaydı ve düştü kovanın içindeki suyun içine bi içim gitti öyle görünce hemen çıkardım teli pilini falanda çıkarttım bozulmasın diye kuruyunca açtım ilkten hoparlör cızırtılı bir ses veriyodu galiba su tam kurumamıştı sonra düzeldi şu anda taş gibi hiçbir sorunu yok telin.

Pazar payı önceden baya düşük olduğu için listede sonlardaydı fakat 2010 da xperia serisi çok fazla para kazandırdı SE ye fakat yinede düşük olduğu için pek yükselemedi pazar sırasında tabi yine baya bir artış oldu pazar payında fakat yetmedi fazla ilerlemesine ama inş. 2011 de yükselir.

Bakın Mesela x10 mini 2010-2011 in en iyi akıllı telefon ödülünü aldı Kötü bir cihaz olsa alabilirmiydi alamazdı bu ödülü zaten.

Samsung Pek Sağlam bir cihaz Değil ama HTC nin Hakkını yememek lazım güzel bir cihaz. Fakat Dediğim gibi SE den Karizmalısı, Kalitelisi ve özellikle Dayanıklısı yok ben bunu birkez daha öğrendim Xperia ile.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.