ben de oluyorsa dedim ayrıca adreno 300 serisi çıkacak ama güncellemelerde işlemci artırılıyor pek bilmiyor o işi ayrıca bir arkadaş sony nin çok geç kaldığını söylüyor daha önce her marka çıkarttıda yeni sony çıkırtıyor
PSP dedikleri aleti gün gelecek satabilmek icin telefon acabilme özelligi ekleyecekler
cıkasıya kadar alıcısı kalmayacak gibi.1 yıl önce cıkmalıydı bu cihaz satışa hemde.
tasarıma göre donanım özellikleri vasat... en azından 1gb ram işlemcide çift çekirdekli olmaydı....eğer oyun için bir tlf yapılıyorsa donanımı güçlü olmalı..
quote:
Orijinalden alıntı: asisar1907
ben de oluyorsa dedim ayrıca adreno 300 serisi çıkacak ama güncellemelerde işlemci artırılıyor pek bilmiyor o işi ayrıca bir arkadaş sony nin çok geç kaldığını söylüyor daha önce her marka çıkarttıda yeni sony çıkırtıyor
ben sony'yi severim. w550i, k750i severek kullandım fakat şu an ilk ps onaylı telefon olması yönünden iyi ama diğer markalar çift çekirdekli, 3D li, DDR2 ramli telefonlar çıkarırken sony'nin hala 205 li, 512 mb ramli telefon çıkarmasına üzülüyorum. inşallah sony kendini en kısa zamanda toparlar...
quote:
Orijinalden alıntı: sis xvier
quote:
Orijinalden alıntı: asisar1907
adreno 220 şart güncelleme ile gelebiliyorsa gelebilir hatta neo ve arc a da
Güncelleme ile donanımın değiştiği nerde görülmüş ama 205 yetersiz bu konuda haklısın
adam donanım güncellemesinden bahsediyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: SystemApps
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: asisar1907 adreno 220 şart güncelleme ile gelebiliyorsa gelebilir hatta neo ve arc a da
Güncelleme ile donanımın değiştiği nerde görülmüş ama 205 yetersiz bu konuda haklısın
hocam satılmış cihazların donanımını nasıl güncelleyebilirsin arkadaş henüz üretimdeki cihazlar için demişse kabul olabilir ama neo ve arc a 220 gelsin diyor ben arkadaşın yorumundan bunu anladım ve şuanda marketteki cihazların donanım güncellemesi alamayacağını belirttim üretim bandındaki cihazlar için tabiki güncelleme olur yani bu konularda kara cahil değilim ortada eksik bir şeyler ve bunun üzerine yapılmış yanlış anlaşılmış yorumlar var
quote:
Orijinalden alıntı: kartalaraz
tasarıma göre donanım özellikleri vasat... en azından 1gb ram işlemcide çift çekirdekli olmaydı....eğer oyun için bir tlf yapılıyorsa donanımı güçlü olmalı..
abi sen ne diyon ya vasat falan al kullan da sonra konuş vasatmış :D vasat olduğundan 1000 tl (minumum tahminim)
quote:
Orijinalden alıntı: artcraft35
quote:
abi sen ne diyon ya vasat falan al kullan da sonra konuş vasatmış :D vasat olduğundan 1000 tl (minumum tahminim)
Adam doğru demiş, donanımı eski ve yeni nesil için yetersiz. Konu hakkında bilgin yoksa yorum yapma.
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
quote:
Orijinalden alıntı: artcraft35
quote:
Adam doğru demiş, donanımı eski ve yeni nesil için yetersiz. Konu hakkında bilgin yoksa yorum yapma.
donanım eski olabilir ama günümüz son donanımlara göre eski vasat nedir türkçe okumayı öğretmicem bu saatten sonra kimseye
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SystemApps
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: asisar1907 adreno 220 şart güncelleme ile gelebiliyorsa gelebilir hatta neo ve arc a da
hocam satılmış cihazların donanımını nasıl güncelleyebilirsin arkadaş henüz üretimdeki cihazlar için demişse kabul olabilir ama neo ve arc a 220 gelsin diyor ben arkadaşın yorumundan bunu anladım ve şuanda marketteki cihazların donanım güncellemesi alamayacağını belirttim üretim bandındaki cihazlar için tabiki güncelleme olur yani bu konularda kara cahil değilim ortada eksik bir şeyler ve bunun üzerine yapılmış yanlış anlaşılmış yorumlar var
ne demek istedi tam bilmiyorum ancak benim anladığım örneğin galaksi s ve sonrasında çıkan galaksi s2 gibi bir güncellemeden bahsettiğini düşündüm.
Telefonun özelliklerinin vasat olması konusunda hepinizle hemfikirim (bize yeniden Türkçe öğretmeyecek arkadaş hariç) fakat şöyle de bir gerçek var ki PSP oyunlarını diğer android oyunları oynatabilmek için oldukça yeterli.Yanlış hatırlamıyorsam ilk pspde de 333Mhzlik bi işlemci vardı fakat ps2 kalitesinde görüntü veriyordu(128bit derinlik).Ama çoklu uygulamalarda yetersiz kalacağı aşikar.Birileri sonyericssonu içten bitirmeye and içmiş sanırım.Ellerindeki teknoloji bundan çok daha fazlası fakat adamlar ısrarla geriden gelmeyi sürdürüyolar. Daha önce milyar dolarlık şirket yönetmediğim için nasıl bi politika uyguladıkları konusunda çok da fazla ahkam kesemiycem ama son kullanıcıyı 'enayi' değil 'bilinçli tüketici' olarak görmeleri gerektiğini artık itiraf etmeliyim.
Oyun odaklı bir telefon olarak donanımı yetersiz. Çok daha güçlü bir donanım koymalıydılar.
kendi için üretilmiş oyunları sorunsus açıyorsa donanım yeterlidir. aksi halde fiyatıda uçuk olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu
bu telefonda oynanan oyunları normal bir android cihazda da oynayabiliyoruz. bu donanıma bu kadar para vermek mantıklı değil
Xperia Play'e özel çıkan oyunlar var, sadece tuşlarla oynanmak üzere yapıldığı içimn diğer modellerde çalışmıyor. Xperia Play için baya bi özel oyun çıkacak, SONY anlaşma yapmış.
Çok süper görünüyor ama aşırı pahalı olur bu Türkiye'de :(
cok kotu telefon kulanıyorum malesef
uff bu telfonmu Ya bak alcan Bİ 2.el PSP 2000 Bide 3310 Birbirne Bantlıcan arka arkaya al sana XPeria plau
quote:
Orijinalden alıntı: sahoron
anlamadıgım birşey var telefon yıllar önce çıkmış (Yıllar derken 2010 sonunda cıktı) ve de yeni incelemesi yapılıyor. Tamam inceleme geçikmiş olabilir ama Herkesin bekledigi gibi felan lanse etmek?