Şimdi Ara

Sony Ericsson'un oyun telefonu Xperia Play'i inceledik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
44.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel bir ürün ama çıkalı baya oldu bunun yeni modeli çıkacak mı acaba onu bekleyelim tegralı çift çekirdekli 1 gb ram li yapsalar yeni modelini kapış kapış gider :D
  • bu telefonla oynanan fifa, pes vb. futbol oyunları sanki çok yavaş gibi youtube'dan izlediğim videolardan anladıgım kadarıyla. çok agır hareket ediyo futbolcular oyunda. acaba ayarlardan daha hızlı yapılıyo mu. kullanan arkadaslar bu konuda fikirlerini söylerlerse memnun olurum. bu telefonu almaya niyetim var. bi de telefonu hdmı kablosuyla tv'ye baglanıp tv üzerinden oyun oynanıyo mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu

bu telefonda oynanan oyunları normal bir android cihazda da oynayabiliyoruz. bu donanıma bu kadar para vermek mantıklı değil

Xperia play ile diğer android telefonları karşılastıramazsınız.bir fpse emulatörü ile tekken 3 oyununun 400mb lık olanını oynayın birde diğer android telefonlarda deneyin çoğu telefon tekken 3 oyununun 400mb lık olanını açamaz açsada çok yavaş oynanılır.internette 30mb lık tekken 3 oyunu ile karıştırmayın.30mb lık olanında filimler ve müzikler yok sadece karakterlerin vuruş sesleri var.oysa 400mb lık tekken 3 ise orjinal full halidir.youtubede htc nin son çıkan telefonu ile 400mb lık tekken 3 oynanıyor ama çok yavaş birde xperia play ile oynanan 400mb lık tekken 3 oyununa youtubeden bakın farkı anlarsınız.xperia play dünyanın ilk playstation onaylı telefonudur.xperia playda ram 512mb işlemci hızı ise düşük.oysa ne android telefonlar var ramı 1gb işlemcisi 1,4 ve 1,5 ghz ama bir türlü xperia play hızında değil.sony farkı işte budur.xperia play-station farkı budur.inanmayanlar youtube den baksınlar karşılaştırsınlar...

• Ben telefonu aldım kullanıyorum. Herseyi mukemmel daha telefonu görmeden sallamak yanlıs olmus bence, bi elinize almanızı tavsiye ederim, cok şık ve bence oyun konsolu içermesine rağmen ince diyebilirim tam ölçüsünde yapılmış ve telefon için aranan her özellik var. hem telefon hem psp birarada bu söz kulagınıza hos geliyorsa alın derim.
  • ngage i hatırladım, gözlerim yaşardı :)
  • gec olmus ama guzel olmus
  • Arkadaslar bende psp var psp fat

bu telefonu almayı düşünüyorum. fakat sanki içimden bi ses bana salak mısın sen napcan diyo k790 ım vardı 5 sene kullandım. yeniden sony kullanmak istiyorum çokmu lüx olur diyede düşndüm. ama birde otobüste 3 saat yolculuk yaptıgımı ve psp olsada oynasaydım dediğim günleri hatırlıyorum. napıcam bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ben telefonu aldım kullanıyorum. Herseyi mukemmel daha telefonu görmeden sallamak yanlıs olmus bence, bi elinize almanızı tavsiye ederim, cok şık ve bence oyun konsolu içermesine rağmen ince diyebilirim tam ölçüsünde yapılmış ve telefon için aranan her özellik var. hem telefon hem psp birarada bu söz kulagınıza hos geliyorsa alın derim.

quote:

Arkadaslar bende psp var psp fat

bu telefonu almayı düşünüyorum. fakat sanki içimden bi ses bana salak mısın sen napcan diyo k790 ım vardı 5 sene kullandım. yeniden sony kullanmak istiyorum çokmu lüx olur diyede düşndüm. ama birde otobüste 3 saat yolculuk yaptıgımı ve psp olsada oynasaydım dediğim günleri hatırlıyorum. napıcam bilmiyorum..

Mesaj kasmak istediğin ortada. Bari aynı konuya arka arkaya mesaj atma.

• Xperia play ile diğer android telefonları karşılastıramazsınız.bir fpse emulatörü ile tekken 3 oyununun 400mb lık olanını oynayın birde diğer android telefonlarda deneyin çoğu telefon tekken 3 oyununun 400mb lık olanını açamaz açsada çok yavaş oynanılır.internette 30mb lık tekken 3 oyunu ile karıştırmayın.30mb lık olanında filimler ve müzikler yok sadece karakterlerin vuruş sesleri var.oysa 400mb lık tekken 3 ise orjinal full halidir.youtubede htc nin son çıkan telefonu ile 400mb lık tekken 3 oynanıyor ama çok yavaş birde xperia play ile oynanan 400mb lık tekken 3 oyununa youtubeden bakın farkı anlarsınız.xperia play dünyanın ilk playstation onaylı telefonudur.xperia playda ram 512mb işlemci hızı ise düşük.oysa ne android telefonlar var ramı 1gb işlemcisi 1,4 ve 1,5 ghz ama bir türlü xperia play hızında değil.sony farkı işte budur.xperia play-station farkı budur.inanmayanlar youtube den baksınlar karşılaştırsınlar...

Arkadaş Doğru diyo.

• kolay gele aradaşlar

BENDE BU TELEFONLA İLGİLENİYORUM ASLINDA ALMAYIDA DÜŞÜNÜYORUM

BENİM DAYI OĞLUM ALDI CİHAZI VE SAYESİNDE İNCELEMEYE FIRSATIM OLDU

ÖNCELİKLE ZATEN CİHAZ ESKİ BİR SÜRÜM YANİ SONY NİN İLK DENEYİMİ VE COĞU SORUN DA BURDAN KAYNAKLANIYOR VE ESKİ BİR SÜRÜM OLDUĞU İÇİN YANİ ESKİ DERKEN SONUCDA İKİ SENE ÖNCE TASARLANMIŞ BİR ÜRÜN VE SU ANKİ MEVCUT ŞARTLARA GÖRE GERİDE KALMASI BENCE DOĞAL HALİYLE BENCE BİRAZ KALIN. BEN COK ESKİ BİR SONY KULLANICISIYIM Kİ SONY İSTERSE BU CİHZI COK DAHA İNC BİR HALE GETİREBİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SANKİ YAPALIM SATIŞINA GÖRE DAHA İYİSİNİ YAPARIZ DEMİŞLER KISACASI PAZAR PAYINI ÖĞRENMEK İSTEMİŞLER OYUN PERFORMANSIYLA ALAKALI SİZLER KADAR TECRÜBE ETME SANŞIM SU ANA DENK OLMADI ÖYLE BİR BAKTIM SADECE HER HANGİ BİR SORUN YOK GİBİ GÖZÜKÜYORDU AMA BEN OYUN KADAR BİRTELEFONDA DİĞER BİRCOK ÖZELLİĞİN DE YETERLİ OLMASINI İSTERİM BİLMİYORUM AYNI SORUN HEPİSİNDE VARMIDIR AMA BİZİM AKRABANIN ALDIĞI TELEFONDA TELEFONUN ÖN YÜZÜNDE 2. BİR KAMERA VAR AMA GÖRÜNTÜLÜ ARAMA SECENEĞİ YOK BİLMİYORUM DENEDİNİZMİ TELEFONUN ARKA YÜZÜNDE ANA KAMERASI VAR KAMERANIN YANINDA 5 MEGA PIKSEL YAZIYOR AMA BEBİM 3.2 KAMERAM COK COK DAHA GÜZEL CEKİYOR YANİ FOTOĞRAFI OLSUN VİDEO SU OLSUN KÖTÜ İYİ DEĞİL SİMDİ BEN İKİ SEYİ MERAK EDİTORUM KAMERA OLAYI HEPSİNDE AYNIMIDIR YOKSA BENİM DAYI OĞLUNUN YEDİĞİBİR KAZIKMI BİDE YENİ MODEL CIKIP CIKMAYACAGIYLA ALAKALI BİLGİSİ OLAN VARI AMA LÜTFEN SALLAMAYIN BİDE BİR BAGLANTIKABLOSU MEVCUT AMA OYU OYNERKEN OYUN DAHA BÜYÜK BİR EKRANA TAŞIYA BİLİYORMUYUZ AKRABANINKİ YANINDA DİİLDİ DENEYEMEDİM BİLGİSİ OLANLAR YARDIM YORUMLARINI YAZARSA MEMENUN OLRUM

• yani alınmaz diyosun ..
  • Arkadaslar iphone 5 le bu telefonun hic bir alakasi yokyok!!!

Iphone 5 fiyatina 2 tane x peria play alinir.

Ama kotu telefon diyil.

Iohone 5 cok iyi bir telefon tavsiye ederim.Sikayrtlere inanmayin.Bende iphone 5 ve xperia play var.Iphone keyfini alan bilir.Her kese Iphone ala bilme sansi dilerim.Hiscakakin

• Telefonu sipariş ettim bakalım gelince görücez.
    Bazı arkadaşlar donanım düşük demiş ama neye göre düşük hiç araştırdınız mı?
    333Mhz işlemcisi 32MB rami olan PSP'de God Of War oynadınız mı? Sony oyun konusunda destek veriyorsa korkmayın arkadaşlar. Benim istediğim birazda eski playstation oyunları nostaljisi yaşamak. Crash Bandicoot vs. oynamak :)

Bu linkte Xperia Play'in kontrolörleriyle oynanabilen oyunları listelemişler:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1217060
    Call of duty modern warfare bile var listede.

• Telefon T.C'ye geldi mi ? :D
  • sony bunun güncel iyi donanımlı bir versiyonunu çıkarsa ya
  • ya bu xperia play, winning eleven 2002 oynatsa hemen alıcam bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Ben telefonu aldım kullanıyorum. Herseyi mukemmel daha telefonu görmeden sallamak yanlıs olmus bence, bi elinize almanızı tavsiye ederim, cok şık ve bence oyun konsolu içermesine rağmen ince diyebilirim tam ölçüsünde yapılmış ve telefon için aranan her özellik var. hem telefon hem psp birarada bu söz kulagınıza hos geliyorsa alın derim.

quote:

Arkadaslar bende psp var psp fat

Mesaj kasmak istediğin ortada. Bari aynı konuya arka arkaya mesaj atma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam herkese öncelikle bunlarin fiyatlari ne arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    512 mb rami var hocam bu saatten sonra görünümü dışında alınacak bir cihaz değil ama illa alacam diyorsan 200-250 den fazla verme görünümü haricinde xperia neo, arc, pro dan hiçbir farkı yok.
  • quote:

selam herkese öncelikle bunlarin fiyatlari ne arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
    bunların dokunmatiği çıktı. Bir araştır istersen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.