Bildirim
Sony Ericsson w302
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bugün aldım.. K700 kullanıcısıydım.. estetik olarak harika bir telefon.. küçük ve ince.. uçuk ve karışık tipli telefonlardan değiller.. 300 ytl fiyatıda çok uygun.. almak isteyenlere tavsiye ederim...
K700 e göre artıları çok alsada eksileri de var.. mesaj sayacı yok.. hafıza kartı olduğu için biraz daha arayüzü ağır çalışıyor gibi.. (bu normal ama) birde bir üst menüye çıkmada sorun yaşıyorsunuz.. örneğin mesajlardan ana menüye dönüyorsun.. C tuşuna bastığında sileyimmi diye uyarı geliyor.. bu özellik başka tellerde vardı sinir oluyordum sonyde başlamış ses çıkış gücüde K700 den pek üstün değil.. W810 çok üstün mesala bu yönüyle..
ama genel olarak fiyatına göre güzel telefon..
-
bugün w302 aldım ve motorola l6'dan sonra ilaç gibi geldi (: birde 302i modelleri var 302 den ayıran farkı nedir?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- samsung türkiye garantili ne demek
- internetten telefon alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung a15 alınır mı
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X