Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bunu görünce w 810 umun görüntüsünden sıkılmaya başladım cıksada biri ile bi takas işine girsem
  • Telefonun tasarımı hakikaten çok güzel ama Sony Ericsson W810i'deki makro modu W610i'de yok tek eksiği burda sanırım
  • Bunlarda yeni resimler

Sony Ericsson W610i

Sony Ericsson W610i

Bence siyah olanı daha karizma(tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz) eğer 1-2 ay sonra çıkarsa almayı düşünüyorum

• bencede siyah daha gusel olmus beyaz yakısmamıs buna
  • Ayrıca diğer walkman serisinden farklı Bluetooth v2.0 de var.
  • quote:

Ayrıca diğer walkman serisinden farklı Bluetooth v2.0 de var.

Sony Ericsson W550i, W700i, W800i, W810i ve W900 gibi modeller de bluetooth V2.0 desteği sunuyor. Ancak W610i'de belirttiğim seriden farklı olarak A2DP (Bluetooth stereo) özelliği bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 7 Şubat 2007; 21:39:09 >
  • Siyahı süper. Budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 6 Şubat 2007; 21:42:04 >
  • evet siyahı çok güzel duruyor
    benim bugun çıkan telefonlardan en çok hoşuma giden telefondur w610
  • Bence de çok güzel bir karizması var , fakat o tuş takımı o karizmaya yakışmamış.....
  • Ben bunu bekleyeceğim o zaman Bluetooth Stereo profilide var benim bir işime yaramaz ama üstünlüğü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 24 Nisan 2007; 13:26:46 >
  • tipi çok güzel ama o tuşlar tele pekte yakışmamış ama o da güzelll
  • Evet tuş takımı hoşuma gitmedi özellikle seçim tuşları metalimsi olduğu için parmağımızdan kayabilir diye korkum var seçim tuşlarını kullanmak zor gibi geliyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAZAARAN

w810'nun yandan yemiş hali gibi sanki yahu...ama biraz daha gece kuşu havası var...biraz daha kayrgn

• tam bilmiyorum ama büyük bi ihtimalle wardır walkman 2.0 mış olması lasım yoksa yok mu??

quote:

Orjinalden alıntı: 07nightdevil

megabass varmı??
  • bluetooth sterio ne demek kinght hocam?
  • tuş takımı olmamış ekran daga büyük olabilirdi vs vs ..
  • quote:

megabass varmı??

MegaBass™ desteği var.
  • w810'la aynı özelliklerde galiba..
    bu da hoşuma gitti de w880 çok güzel ya incecik walkman harika
  • sanki sony ericsson bu walkmanlerin telefon özelliğini geri plana atma hissi uyandırmak istiyo.tuşların inceliğine bakarmısınız yaa.bari onları yok et.aha oldu sana ipod.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07nightdevil

megabass varmı??

Walkman serisi telefonlarda ''MegaBass™'' özelliği standart olarak bulunuyor.

quote:

bluetooth sterio ne demek kinght hocam?

A2DP desteği sunan telefonlarda stereo bluetooth kulaklıkla müzik dinleyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.