Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aksine bnde fiyatları uygun bekliyorum yurt dışında 300 euro gibi bi fiyat varmışburdada 450 euro gibi bi fiyat gelir buda yaklaşık 800 ytl
  • Az mı 800ytl... baya bi düşecektir. 3-4 ayda 600 e falan iner bence.. Sonrada uçarım buna
  • hocmö bi tel için çıkış fiyatı olarak gayet güzel bnce 2 ay sonra 600 biliosunuz SEyi
  • 2 ayda inerse daha bi güzel olur be.
  • hpcm w850dede öle oldu 1050 civarı gezerkn fiyatı bi bakıyorum sabah 820 ytl oh fln oldm yani
  • w810i ne düsmüstü beeee

yuh demistim

k790i de aynı sekilde düsmüstü

sanki sony bunların fiyatlarını ucurumun ucuna koyuyor ve cıkardıktan 1 ay sonra asagı itiyor

ve hızla fiyatları düsüyor

dikkat edin bence biraz bekleyin almadan önce
  • ya tuşlarını sevemedim ben incecik küçücük
    nasıl kullanacağızki o tuşlarla
  • Telefonun tasarımı hakikaten çok güzelMakro moduda mevcutmuş.
  • Tus takımını berbat yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Flames -- 9 Şubat 2007; 14:17:56 >
  • quote:

Tus takımını berbat yapmışlar

O kadarda kötü değil bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: schakalOzzY

Tus takımını berbat yapmışlar

Neresi kötü. Şimdiye kadar tuş takımları hep aynıydı. Az bi değişiklik yapıldı. Hemen kötü diyorsunuz. Değişiklik iyidir. Alışırsınız. O telefonu gör bi eline al bak bakalım aşık oluyormusun olmuyormusun.
  • her şeyin kndine özgü bi güzelliği vardır bnce w880nin bile bi güzelliği vardır
  • Kesinlikle öyle ben w880 e aşık oldum zaten bunamı aşık olmayayım
  • Bu telefonun çektiği resimler beni tatmin etmedi sizce nasıl arkadaşlar sanki hafiften kırmızımsı var.
  • www.mobile-review.com adresinde W610i, W880i ve K550i gibi modellerin incelemelerini bulabilirsiniz. W610i ile W810i arasında devrimsel nitelikli bir fark bulunmuyor. (A2DP profili, Walkman V2.0 menüsü, Memorystick Micro desteği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 19 Şubat 2007; 1:06:40 >
  • Tuş Takımları Hiç Yakışmamış
  • Telefonun arka tasarımı tıpkı Sony Ericsson W850i gibi.
  • resimler bulanık hep :( ama tasarımı ıyıymıs
  • tus takımı bence çok güzel olmuş ama resimler felaket kırmızılık sorunu burdada var heralde
  • "The rear is also the place where the speaker sits – even though it is a sole loudspeaker on the handset, it puts out very high volume and clear tone. "
    Mobile-review'deki incelemeden alındı bu cümle.Anladığım kadarıyla hoparlör yüksek olacak.O zaman alınır bu telefon
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.