Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam olarak ne zaman çıkar acaba bu model arkadaşlar bende tam w810 alacaktım.ne yapayım bunu bekleyeyimmi yoksa 810 alayımmı hemen. birde aklımda k 790 da var epey kafam karışık ve telefonsuzum şu anda
  • Banada bulanık geldi.
  • farkındaysanız bütün tuşları İNCE
    tabi walkman ve kısayol tuşu hariç
  • yokmu bilgisi olan

quote:

Orjinalden alıntı: tutankhamon

tam olarak ne zaman çıkar acaba bu model arkadaşlar bende tam w810 alacaktım.ne yapayım bunu bekleyeyimmi yoksa 810 alayımmı hemen. birde aklımda k 790 da var epey kafam karışık ve telefonsuzum şu anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: tutankhamon

tam olarak ne zaman çıkar acaba bu model arkadaşlar bende tam w810 alacaktım.ne yapayım bunu bekleyeyimmi yoksa 810 alayımmı hemen. birde aklımda k 790 da var epey kafam karışık ve telefonsuzum şu anda

bence biraz bekle w610 al
  • biraz bekle dediğin temmuz ile ağustos ayı gibi bişey :) 2007 nin 2. çeyreği çıkış tarihi.
  • 2. çeyrek nisan-mayıs-haziran aylarını kapsamıyor mu?yoksa ben mi yanılıyorum...
  • evet haklısın yahu ben 4 er ay olarak hesaplamışım

quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

2. çeyrek nisan-mayıs-haziran aylarını kapsamıyor mu?yoksa ben mi yanılıyorum...
  • quote:

2. çeyrek nisan-mayıs-haziran aylarını kapsamıyor mu?yoksa ben mi yanılıyorum...

• arkadaslar cektigi reesimler beni pek tatmin etmedi w810i ile arasında abartılacak kadar bi fark yok bence...
  • tasarımdan başka bir artısı yok kanımca bu telefonun fiyatı yakın zamanda 600e düşer
  • w610i nisanın 21 ne kadar piyasaya girermi ???
  • Telefonun ne zaman çıkacağı hakkında net bir bigi bulunmuyor.
  • offf abi yaa girse hemen alıcam yoq piyasada allahım yardım 21 nisana kadar girsin....
  • Bende tasarımını çok beğeniyorum,özellikleri ise fena değil.
  • hoparlör sesi coşturur inş o kadar büyük yapmıslar işlevide vardır inş
  • Telefondan bir kaç resim daha.

Sony Ericsson W610i

Sony Ericsson W610i

Sony Ericsson W610i

• w810i
    tek gecerim kim ne derse desin
  • ne zaman çıkacak bu!!!!...sony nin sitesinde çıkmış görünüyor.....inş. yakında gelir!!!!!
  • k550i'nin k750'ye yetişemediği gibi w610i'de w810i'ye yetişemeyecektir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.