tam olarak ne zaman çıkar acaba bu model arkadaşlar bende tam w810 alacaktım.ne yapayım bunu bekleyeyimmi yoksa 810 alayımmı hemen. birde aklımda k 790 da var epey kafam karışık ve telefonsuzum şu anda
Banada bulanık geldi.
farkındaysanız bütün tuşları İNCE tabi walkman ve kısayol tuşu hariç
yokmu bilgisi olan
quote:
Orjinalden alıntı: tutankhamon
tam olarak ne zaman çıkar acaba bu model arkadaşlar bende tam w810 alacaktım.ne yapayım bunu bekleyeyimmi yoksa 810 alayımmı hemen. birde aklımda k 790 da var epey kafam karışık ve telefonsuzum şu anda
quote:
Orjinalden alıntı: tutankhamon
bence biraz bekle w610 al
biraz bekle dediğin temmuz ile ağustos ayı gibi bişey :) 2007 nin 2. çeyreği çıkış tarihi.
2. çeyrek nisan-mayıs-haziran aylarını kapsamıyor mu?yoksa ben mi yanılıyorum...
evet haklısın yahu ben 4 er ay olarak hesaplamışım
quote:
Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic
2. çeyrek nisan-mayıs-haziran aylarını kapsamıyor mu?yoksa ben mi yanılıyorum...
quote:
arkadaslar cektigi reesimler beni pek tatmin etmedi w810i ile arasında abartılacak kadar bi fark yok bence...
tasarımdan başka bir artısı yok kanımca bu telefonun fiyatı yakın zamanda 600e düşer
w610i nisanın 21 ne kadar piyasaya girermi ???
Telefonun ne zaman çıkacağı hakkında net bir bigi bulunmuyor.
offf abi yaa girse hemen alıcam yoq piyasada allahım yardım 21 nisana kadar girsin....
Bende tasarımını çok beğeniyorum,özellikleri ise fena değil.
hoparlör sesi coşturur inş o kadar büyük yapmıslar işlevide vardır inş
Telefondan bir kaç resim daha.
w810i tek gecerim kim ne derse desin
ne zaman çıkacak bu!!!!...sony nin sitesinde çıkmış görünüyor.....inş. yakında gelir!!!!!
k550i'nin k750'ye yetişemediği gibi w610i'de w810i'ye yetişemeyecektir