Şimdi Ara

Sony Ericsson W700i 4 gb memory stick pro dua kartı destekliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki sorumvar yardımcı olursanız sevinirim.
    1-) Sony Ericsson W700i 4 gb memory stick pro dua kartı destekliyor mu?
    2-) 4 gb memory stick pro dua internetten satış sitesinde 69 YTL'ye buldum. Çarşıda bit pazarı tabiri kullanılan yerde 50 YTL'ye buldum kutusu ambalajı her şeyi aynı gözüküyor nereden almayı önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATARSAN -- 10 Temmuz 2008; 17:15:29 >

• Galiba Sorunu W700İ Uzun Süre Kullanmış Biri Olarak Yanıtlayabilirim Sana Tavsiyem 2GB'Den Yukarı Kullanma Ben 4GB Taktım Cihaz Baya Kasmaya Başladı 2GB'Ye Düşürdüm Telefon Kendine Geldi Sana Tavsiyem 2GB Kartıda Sitedeki Arkadaştan Almanı Öneririm
  • 4gb destekler yanlız kasmaya başladığı zaman tel kendi kendine reset atmaya başlıyor çok sinir bozucu durumla karşı karşıya kalıyorsun.tavsiyem sandisk'in 2gb sini alman,1.9 gb'ye kadar kasmıyor.
  • Benim telde 4gb sony var. Ve sadece 70 mb lık boş alan var.

Telefonda:

120 Resim
    13 Video
    900 Şarkı
    27 Tema
    121 Oyun
    23 Program var.

Sadece müzik dinlerken tüm parçalara bakarken kasıyor. Playlist yaparken 100 erlik şekilde böldüm. 900 şarkıyı birden playliste alamıyor kasıyor. Ama herşeye rağmen memnunum durumdan.
  • Arkadaşlar Allah razı olsun verdiğiniz bu bilgiler için. Birşey sormak istiyorum. Sony Ericsson W700i'de ses kaydı yapınca ve bu ses kaydı (örnek: ben yarım saatten fazla kayıt yapmıştım) bu şekilde ses kaydı olunca mp3 bölümünde parça bölümüne gelince ve tıklayınca 30 saniyenin üzerinde bekliyorum kasma bu sebepten dolayı olmasın. Bir denerseniz sevinirim çünkü bugünlerde ya 2 gb veya 4 gb memory stick alacağım fiyatlar çok indi 2 gb 30 YTL 4 gb 53 YTL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATARSAN -- 20 Ağustos 2008; 15:44:51 >
  • Ben K750i'de adaptörlü 4 GB M2 kullanıyorum, diğer kartlara göre okuma/yazma oranı daha iyi.
  • arkadaşlar ben 4GB almayı düşünüyorum telefonda kasma yaparmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 28 Ağustos 2008; 22:16:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_9292

arkadaşlar ben 4GB almayı düşünüyorum telefonda kasma yaparmı ?

telefon modeli ?

katze nin dediği gibi m 2 okuma hızı daha iyidir ama eski modellere 2 gbyttan fazla takmamak bence en iyisi
  • w700i
  • ben w800 / w700 / k750 de 4 gb denedim ve sorunsuz menülerde falan sorun yok ama bence adaptörlü m2 öneririm k790 ımın kartınla denemiştim daha sağlıklı çalışıyor hemde ileriye dönük bir kart tel falan değişirseniz gene kullanırsınız kesinlikle al sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.