arkadaşlar sony ericsson w705 bozulmuştu ve garantiye yollamıştım.telefonu hepsiburadadan almıştım.bugun telefon bana ulaştı.henüz elime geçmedi ama babam açıp bakmış ve içinde Sony ericcson J20İ olduğunu görmüş.galiba yapamadılar ve yerine bunu yolladılar.netten özelliklerine baktım w705 ten aşağı kalır yanı yok hatta daha iyi.sizce nasl bi telefon bu? hepsiburadanın böyle bişey yapması normal mi?
Ellerinde W705 yoksa ve temin edemiyorlarsa, yerine daha yeni bir model göndermeleri normal olan. HB ya da başkası fark etmez, prosedür bu şekilde işliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Ellerinde W705 yoksa ve temin edemiyorlarsa, yerine daha yeni bir model göndermeleri normal olan. HB ya da başkası fark etmez, prosedür bu şekilde işliyor.
ben netten şöyle bi karşılaştırdım da j20i daha iyi duruyor sizce de öyle midir ?
Bu ihtiyaçlarla alakalı bir durum. J20i sizin ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılıyorsa daha iyi bir telefondur. Birçok özelliği aynıysa ve J20i'de fazladan özellikler bulunuyorsa, bu durumda da daha iyi denebilir.