Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chetyner

quote:

Orijinalden alıntı: la_cosa

Telefonu alıp kullanan arkadaşlar,mesaj yazımı hakkında,menü geçişleri,kamerası,en önemlisi kızak,kulaklık girişi,telefonun hoparlörü,hakkında fikirlerini yazabilirlermi acaba,şu an 5800 kullanıyorum hafta içi onu satıp bu telefonda almayı düşünüyorum,s.e. kullanıp memnun olmayan az kişi var bayağı araştırdım,müzik konusunda telefon iyiymiş,mesaj yazımı (tuşlar) ve kamerası işimi görsün yeter bana. çok fazla bişey istemiyorum

saygılar yorumlarınızı bekliyorum.

mesaj yazımı çok rahat tuşlar yakın gözüküyor ama kabarık ve ayrık olduğundan çok basit problem yok menü geçişleri çok hızlı java olduğu için heralde kızakta rahatsız etmeyen az bir boşluk var oda tuşların olduğu bölümün çizilmemesi içinmiş w910 larda falan hep çiziliyordu alt taraf ;kulaklık girişi bence se lerdeki en büyük problem problem derken 3,5 mm jack girişli olmaması yoksa buda sağlam tutuyor aparatı şimdilik sıkıntı yok,hoparlörde çok fazla yüksek bir ses beklemeyin çok temiz bir sesi var hiç rahatsız etmiyor yanında verilen harici hoparlörü takınca bambaşka oluyo tabi müzik seti gibi o bir harika kulaklık seside mükemmel denecek kalitede baslar falan bir harika. 5800 neden değiştiriyorsunuz acaba takas yapalım isterseniz bununla

5800 kulaklık sesi kötü.. dokunmatik kötü..

• quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

bataryanıın üstündeki şey ne. bende ondan çıkmadı :D

flash bellek... türkiyede satılanlarda yok galiba.
  • quote:

quote:

Telefonu alıp kullanan arkadaşlar,mesaj yazımı hakkında,menü geçişleri,kamerası,en önemlisi kızak,kulaklık girişi,telefonun hoparlörü,hakkında fikirlerini yazabilirlermi acaba,şu an 5800 kullanıyorum hafta içi onu satıp bu telefonda almayı düşünüyorum,s.e. kullanıp memnun olmayan az kişi var bayağı araştırdım,müzik konusunda telefon iyiymiş,mesaj yazımı (tuşlar) ve kamerası işimi görsün yeter bana. çok fazla bişey istemiyorum

saygılar yorumlarınızı bekliyorum.

mesaj yazımı çok rahat tuşlar yakın gözüküyor ama kabarık ve ayrık olduğundan çok basit problem yok menü geçişleri çok hızlı java olduğu için heralde kızakta rahatsız etmeyen az bir boşluk var oda tuşların olduğu bölümün çizilmemesi içinmiş w910 larda falan hep çiziliyordu alt taraf ;kulaklık girişi bence se lerdeki en büyük problem problem derken 3,5 mm jack girişli olmaması yoksa buda sağlam tutuyor aparatı şimdilik sıkıntı yok,hoparlörde çok fazla yüksek bir ses beklemeyin çok temiz bir sesi var hiç rahatsız etmiyor yanında verilen harici hoparlörü takınca bambaşka oluyo tabi müzik seti gibi o bir harika kulaklık seside mükemmel denecek kalitede baslar falan bir harika. 5800 neden değiştiriyorsunuz acaba takas yapalım isterseniz bununla

dokunmatik merakımdan aldım 5800 sıkıldım çok mesajlaşan birisi olarak,tuşlu telefonda mesaj yazmayı özledim valla,kulaklık sesi kötü arkadaşın dediği gibi aslında harici güzel bir kulaklık aldım güzel ses veriyor hat girişini seçince,kbar bir telefon kullanmak istiyorum,sıkıldım yani 4 aylık makina sıfır daha,nokia x6 da kullandım onun dokunmatiği daha hasas ama hasas telefonda mesaj yazması daha bir garibime gitti,yoksa basşka sorunum yok,birada kaba geldi bana nokia haricinde telefon kullanmadım daha önce ben ondan yorumlarınızı istedim,sen makinayı yenimi aldın ne kadardır kullanıyosun takas yapabiliriz,temizse.

• benimki red arkadaşım,sen neden takas yapmak istiyorsun,telefondan memnun değilmisin daha 4 gün olmuş
  • Herkese merhaba arkadaşlar 2 gün önce bende bu telefondan aldım. Sim kilidini kırmak istiyorum. Fakat değişik bir sorunla karşılaşıyorum. Omnius programı kapalı iken telefonu usb den bağlıyorum sorunsuz görüyor bilgisayar. Fakat Omnius u açıp 2 ve 5 tuşlarına basılı usb yi taktığımda windows sürücüyü yükleyemedi diyor ve teli görmüyor? Bilen arkadaşlar bi yardım ederse çok sevinirim. 2 gün oldu teli alalı ama hala açamadım. Vadafone hattım da yok. Uyuz bir durum anlıcanız.
  • quote:

quote:

benimki red arkadaşım,sen neden takas yapmak istiyorsun,telefondan memnun değilmisin daha 4 gün olmuş

hep 5800 daydı gözüm forumda dolaşırken birden gaza geldim gittim aldım buda özellik olarak hiç bir eksiği yok 5800 dan ama hala gönlüm 5800 da

anladım kardeşim,benimde tek sorunum telefonda mesaj yazmak gizlim saklım yok,çok mesajlaştığım için dokunmatikten sıkıldım,yoksa x6 yıda kullanırdım bunu kullanasıye kadar,hoparlörleri çok güzel,özellikle onun için aldım ben birde kamerası için. ama merağım geçti diyebilirim,artık sıradan sadece alo diyeceğim mesaj yazacağım müzik dinleyeceğim bişey istiyorum programlarla oyunlarla uğraşmayacam pek. sistem kullanıcısıysan tam sana göre.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Herkese merhabalar.

Bu cihaz benim çok ilgimi çekti. İnanılmaz başarılı fiyat-performans oranı var. Fakat benim canımı sıkan bir durum var. Hali hazırda faturalı Vodafone kullanıyorum. Bu cihazı almak için illa faturasız mı olmak gerekli?

dostum telefonu almadan önce 20 kontörlü vodafone bir hat al,sadece ön ödemeli hatlar kampayalardan yararlanabiliyor yada hattını ön ödemeli yap sana uygun olursa eğer.

bugün dışarı çıkmadım ama yarın öbürgün sürekli kullandığım 2 vodafone bayisine hatsız olarak alıp alamayacağımı soracağım. yoksa dediğin gibi yapacağız. faturalıda da 55-60 liralık bir paketim var, bozmak istemiyorum. cevabın için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Fırat opera veya dıger browserlerden baglanmak ıcın herhangı bır ısleme gerek yok. Orjınal browserden operayı ındır ve baslat. Baska bırseye gerek yok. Su anda opera uzerınden baglıyım. Nedense orjınal browserden baglanamıyorum foruma. Opera ve bolt'ta bı problem yok.

Evet dün wi-fi ı açıp opera ile girdim. ama girdiğim ağ sonra kapandı. Acaba bilgilerimi girdiğim ağdaki kişi görebilir mi? gerçi opera baya bir güvenlik aldı alttaki zımbırtı dolana kadar tuşlara basın dedi ama yinede emin olamadım.

Herhangi bir sorun teşkil etmez o Bilgilerini göremez kimse.

• arkadaşlar ben de telefonu dün avcılarda vodafone bayisinden aldım ve çok beğendim..sedat arkdşımızın yardımıylada telefonu orjınal yazılımnı yükleyip sim kilidini açtım.şmdi telefonla evimdeki wireles modeme bağlanmaya çalışıyorum buluyor bağlantı kuruyor ama internete giremıyorum..youtubeda hata veriyo.opera mini indrdim facebook milliyet vs sitelere giriyorum ama buna modem üzerindemi yoksa gprs üzerındemı grdiğimi blmıyorum modemle internete rahat bi şekılde bağlandığımdan emin olmak istiyorum. yapılması gereken ayarlar nedir yardımcı olurmusunuz..
  • Wi-Fi ağı koptuğu anda karşına wap ayarı seçmeni isteyen ekran gelir.Bu sayede anlayabilirsin wi-fi'den mi yoksa wap'danmı girdiğini.
  • opera miniden sahadan.com bağlandım.. o sırada modemı kapadım ama bağlantımda herhangi bi sorun olmadı..... wi-fi ile bağlanmak için ne yapmalıyım..dünden beri uğraşıyorum
  • wi-fi ı aç sonra herhangi bir ağa bağlan sonra gir nete ben böyle yapıyorum oluyor. wi-fi bağlantısı kopunca 3g ye geçiyor.
  • arkadaşlar Menu/Eğlence/Uzaktan Kumanda sekmesini açıp da kullanan var mı? Ben girdim ama yapamadım ne yapmam gerekir ?

Daha önce sormuştum ama cevap veren olmadı, tekrar sormak istedim eğer cevaplarsanız da memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaşlar Menu/Eğlence/Uzaktan Kumanda sekmesini açıp da kullanan var mı? Ben girdim ama yapamadım ne yapmam gerekir ?

Daha önce sormuştum ama cevap veren olmadı, tekrar sormak istedim eğer cevaplarsanız da memnun olurum.

telefonu bil.le eşleyince gerekli şeyleri yapıyor zaten kendisi sonra sana soruyor uzaktan kumanda başlatılsın mı diye oradan rahatça girebilirsin en azından bende oldu ;)

Benim de soruma kimse cevap vermedi bende sana sorayım birşey: bluetoothla hiç bil.den birşey yükledin veya bil.e attın mı bende sorun veriyor :S
  • eneserk ;

evet bugun onlarca şey attım bluetooth ile, sorunsuz yüklendi..

sadece bir sorun yaşadım. o da şu:

bi tane oyun attım, menu/eglence/oyunlardan girince çalışıyor, ama Medya'dan girince oyun açılmıyor.. Sadece bi uygulamada bu sorun var onun dışında sorun yaşamadım..

telefonu ve bilgisayarı eşleştirdim, ama hala uzaktan kumandayı çalıştıramıyorum..

bağlanacağım bilgisayarı seçtikten sonra şu uyarıyı alıyorum:

Bluetooth Bağlantısı kurulamadı Diğer cihazdaki Bluetooth ayarlarını kontrol edin: Bluetooth açık, Cihaz Görünür, Cihaz menzilde..

Bu telefonun sağlam bi güncellemeye ihtiyacı var sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 9 Ağustos 2010; 2:03:37 >
  • jamiro; bende de tel. cevap istiyor ama bil.de dosya alınsın mı die birşey demiyor bu da bi karışıklığa sebep oluyor ve tam 191 kb. atınca dosya aktarımı iptal oluyor :S

senin sorununla hiç karşılaşmadım şu ana kadar benim w810i var onda da çok rahat kumanda edebiliorum ... bil.indeki bluetoothun görünürlüğü açık mı bi ona bak bakalm ;)
  • Youtube ile ilgili bir sorun var.3g ile baglaninca aciyor.wifi ile baglaninca acmiyor.cozumu varmi bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Youtube ile ilgili bir sorun var.3g ile baglaninca aciyor.wifi ile baglaninca acmiyor.cozumu varmi bunun

Bende bunu öğrenmek istiyorum.Ama hiçbir cevap alabilmiş değilim konuda dillendirmeme rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Youtube ile ilgili bir sorun var.3g ile baglaninca aciyor.wifi ile baglaninca acmiyor.cozumu varmi bunun

Bende bunu öğrenmek istiyorum.Ama hiçbir cevap alabilmiş değilim konuda dillendirmeme rağmen.

wifiden bağlandığınız net direk olarak youtube engelli arkadaşlar,pcden dns ayarını değiştiripte giriyoruz değilmi,telefonda böyle bişey yapmamız mümkün değil kanımca,3g neti direk uydudan aldığı için giriliyor olabilir?
  • Galiba w705 in dsn ayarlarini bir ara degistirmistim.baska telefon girmiyor.bilgisayar icin dsn ayarina ne girmeliyim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.