Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altaytr

Arkadaşlar inanılmaz bir şey oldu. Tam sim kilidi kırayım derken, ilgili bütün programları indirdim, w715 in usb kablosunu hazırladım ve adımları takip ettim, ardından yanlış ne yaptım bilmiyorum ama makina açılmıyor ve bilgisayar görmüyor.. 2 saattir uğraşıyorum. anlayacağınız mefta elimde duruyor şimdi...ne oldu ve neler yapabilirim ?

çok üzüldüm dostum... umarım düzelir bir an önce.. eminim ki arkdaşlar yeterli ilgiyi göstereceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaytr

Arkadaşlar inanılmaz bir şey oldu. Tam sim kilidi kırayım derken, ilgili bütün programları indirdim, w715 in usb kablosunu hazırladım ve adımları takip ettim, ardından yanlış ne yaptım bilmiyorum ama makina açılmıyor ve bilgisayar görmüyor.. 2 saattir uğraşıyorum. anlayacağınız mefta elimde duruyor şimdi...ne oldu ve neler yapabilirim ?

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Şunu deneyebilrsin. Ya başka usb lere tak . Olmazsa tanımazsa başka pc de dene yazılım at. bi iş yaparken yarıda çıkarmışsan olabilir bu olay. Bi dediklerimi dene.
  • " yk_190522 " teşekkür ederim dileklerin için.

" hakan426 " Evet sanırım bir sürecin ortasında çıkardım. Dediklerini de yaptım. Başka bir bilgisayarda yine denedim. Ama değişen birşey yok. Sanki USB ile bağlı birşey yokmuş gibi davranıyor bilgisayar. Makinayı görmüyor. Garantiye yollayacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altaytr -- 8 Ağustos 2010; 10:40:28 >
  • bikaç foto
     ●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

• quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Fırat opera veya dıger browserlerden baglanmak ıcın herhangı bır ısleme gerek yok. Orjınal browserden operayı ındır ve baslat. Baska bırseye gerek yok. Su anda opera uzerınden baglıyım. Nedense orjınal browserden baglanamıyorum foruma. Opera ve bolt'ta bı problem yok.

Evet dün wi-fi ı açıp opera ile girdim. ama girdiğim ağ sonra kapandı. Acaba bilgilerimi girdiğim ağdaki kişi görebilir mi? gerçi opera baya bir güvenlik aldı alttaki zımbırtı dolana kadar tuşlara basın dedi ama yinede emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

Orijinalden alıntı: jamiro
    vodafone a taşıma işlemim bugun gerçekleşti.

fakat şimdi internete nereden giriyorum anlayamıyorum. google maps i açıyorum yukarda dünya simgesinin üstünde "G" harfi çıkıyor.. sanırım gps açılıyor.. ama paralı mı bilmiyorum.. yazarsanız sevinirim. ?

bi de şebekenin ne kadar çektiğini gösteren en köşedeki simgede, küçük bir kutu içerisinde "e" harfi simgeleniyor. bu ne demek ?

Gps'ı eger wıreless baglantısını saglayıp acıyorsan ucretsız.. E ısaretı 'edge' ı temsıl edıyor.

teşekkür ederim hocam. peki o E işareti sizde de var mı normal mi.. gerçi TL azalmadı şuana kadar durmasında bir sorun yok sanırım..

bu arada wirelles bağlantısı açıkken google maps i falan açınca nedense gps i de açıor kendisi.. wifi yi beğenmiyor heralde :D ve bunun çözümünü bilen var mı?

arkadaşlar bu arada uzaktan kumanda (remote control) kullanabilen var mı? ben laptop a bağlanmaya çalışınca hep hata uyarısı alıyorum. nasıl kullanıldığını çözemedim yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 8 Ağustos 2010; 17:09:58 >

• Herkese merhabalar.

Bu cihaz benim çok ilgimi çekti. İnanılmaz başarılı fiyat-performans oranı var. Fakat benim canımı sıkan bir durum var. Hali hazırda faturalı Vodafone kullanıyorum. Bu cihazı almak için illa faturasız mı olmak gerekli?
  • arkadaşım telefona flas kablosuyla yazılım atılması lazım kendin yapamazsın uğraşma,makinası var onun,büyük ihtimalle bağlantı kesildi ondan oluyor o benimde başıma gelmişti,inş telefon patlamamıştır arkadaşım geçmiş olsun,,20 liraya hallediyorlar fazla para verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Herkese merhabalar.

Bu cihaz benim çok ilgimi çekti. İnanılmaz başarılı fiyat-performans oranı var. Fakat benim canımı sıkan bir durum var. Hali hazırda faturalı Vodafone kullanıyorum. Bu cihazı almak için illa faturasız mı olmak gerekli?

dostum telefonu almadan önce 20 kontörlü vodafone bir hat al,sadece ön ödemeli hatlar kampayalardan yararlanabiliyor yada hattını ön ödemeli yap sana uygun olursa eğer.
  • " la_cosa " umarım dediğin gibidir. Ama durum çok vahim. Şarja takıyorum hiç bir hareket yok, telefona USB ile bağlıyorum yine bir tık yok. dediğin flash kablo nedir ve herhangi bir telefoncuda yaptırabilir miyim. Birde arkadaşlar eRom diye bir şeyden bahsediyor. Malum ismini bilmedğimizşeyler çok önemli gelir. Acaba bu nedir. Moralim bozuldu ya, durduk yere gitti 2 günlük makina...
  • Walla arkadaslar su HP ye lanet okuyorummm umarım yarın sipariş veren ben ve arkadaşların da w715 e kavuşmalarını dilerim...
  • kardeşim flaşı boxla atıyorlar telefoncularda,ben Ankarada attırmıştım aynı senin gibi pcye bağlıyken versiyon değiştiriken telefon patladı aha demiştim,ne şarja tepki veriri ne açılır,nede usbye tepki verir...umudumuz içinde biyerler yanmamıştır inş sadece versiyonu çökmüştür telefoncuya bir götür kardeşim ne diyecekler.
  • çok güzel ya inş bende alabilirm

hayırlı olsun alanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: la_cosa

kardeşim flaşı boxla atıyorlar telefoncularda,ben Ankarada attırmıştım aynı senin gibi pcye bağlıyken versiyon değiştiriken telefon patladı aha demiştim,ne şarja tepki veriri ne açılır,nede usbye tepki verir...umudumuz içinde biyerler yanmamıştır inş sadece versiyonu çökmüştür telefoncuya bir götür kardeşim ne diyecekler.

omnius programı box cihazına bağlı serverdan bağlanıyor.. cihazı oto. onarabiliryor.. nasıl yapamıyorlar anlamış değilim anlatılanları düzgün okuyarak yapsalar.. hiçbir sorun olmaz..
  • sony ericsson pc suite programındada telefonu onar diye bir seçenek var onuda deneyin isterseniz
  • Telefonu alıp kullanan arkadaşlar,mesaj yazımı hakkında,menü geçişleri,kamerası,en önemlisi kızak,kulaklık girişi,telefonun hoparlörü,hakkında fikirlerini yazabilirlermi acaba,şu an 5800 kullanıyorum hafta içi onu satıp bu telefonda almayı düşünüyorum,s.e. kullanıp memnun olmayan az kişi var bayağı araştırdım,müzik konusunda telefon iyiymiş,mesaj yazımı (tuşlar) ve kamerası işimi görsün yeter bana. çok fazla bişey istemiyorum

saygılar yorumlarınızı bekliyorum.
  • Sayımız çok çabuk artacak hb bi yollasa
  • Ben vodafone hattı almadan aldım bayiiden 349 a...
  • quote:

Orijinalden alıntı: la_cosa

Telefonu alıp kullanan arkadaşlar,mesaj yazımı hakkında,menü geçişleri,kamerası,en önemlisi kızak,kulaklık girişi,telefonun hoparlörü,hakkında fikirlerini yazabilirlermi acaba,şu an 5800 kullanıyorum hafta içi onu satıp bu telefonda almayı düşünüyorum,s.e. kullanıp memnun olmayan az kişi var bayağı araştırdım,müzik konusunda telefon iyiymiş,mesaj yazımı (tuşlar) ve kamerası işimi görsün yeter bana. çok fazla bişey istemiyorum

saygılar yorumlarınızı bekliyorum.

mesaj yazımı çok rahat tuşlar yakın gözüküyor ama kabarık ve ayrık olduğundan çok basit problem yok menü geçişleri çok hızlı java olduğu için heralde kızakta rahatsız etmeyen az bir boşluk var oda tuşların olduğu bölümün çizilmemesi içinmiş w910 larda falan hep çiziliyordu alt taraf ;kulaklık girişi bence se lerdeki en büyük problem problem derken 3,5 mm jack girişli olmaması yoksa buda sağlam tutuyor aparatı şimdilik sıkıntı yok,hoparlörde çok fazla yüksek bir ses beklemeyin çok temiz bir sesi var hiç rahatsız etmiyor yanında verilen harici hoparlörü takınca bambaşka oluyo tabi müzik seti gibi o bir harika kulaklık seside mükemmel denecek kalitede baslar falan bir harika. 5800 neden değiştiriyorsunuz acaba takas yapalım isterseniz bununla

•  ●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

bataryanıın üstündeki şey ne. bende ondan çıkmadı :D
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.