Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: monodoks

pil nasıl gider ortalama kullanımda acaba?

sanıyorum 5-6 gün gider (önceki w810i'den biliyorum:) ) Artı o kadar kurcalamama ve bluetooth'un açık kalmasına rağmen 6 saattir açık ve şarj durumu %36 diyor
  • Allah Allah su omnius yoluyla vodafone yazılımı iptal etme işini bi ben ypamadım heralde.. herşey tamam c tuşuna basılı bekliyoz teli tam yğklemeye başlıyo ''account inactive'' yazıp ''login failure'' yazarak ''failed'' yazısı ile devam ediyo. birde error code var hepsinin sonunda.. niye böyle yapıyo acaba bilen arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woredij
    Allah Allah su omnius yoluyla vodafone yazılımı iptal etme işini bi ben ypamadım heralde.. herşey tamam c tuşuna basılı bekliyoz teli tam yğklemeye başlıyo ''account inactive'' yazıp ''login failure'' yazarak ''failed'' yazısı ile devam ediyo. birde error code var hepsinin sonunda.. niye böyle yapıyo acaba bilen arkadaslar ?

omniusa programdan giriş yapmamissın

sag ust menudeki settings-server settıngs
    username-sedces
    password-aaa000
  • Hepsiburada`dan ürünü benim gibi alan arkadaşlar demicem çünkü ürünü alamadık:) kesin 13 Ağustos ta dağıtımı gerçekleşicekmiş Yazıklar olsun HP ürünü sipariş vereli 13 gün oldu...
  • Arkadaşlar mobil tv seyreden var mı? Görüntü tam ekran mı? Kalitesi nasıl? Hangi kanallar var? Sadece wifi veya 3g olan yerden mi seyrediliyor yoksa edge de yetiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Arkadaşlar mobil tv seyreden var mı? Görüntü tam ekran mı? Kalitesi nasıl? Hangi kanallar var? Sadece wifi veya 3g olan yerden mi seyrediliyor yoksa edge de yetiyor mu?

ben vodafonun sitesinden denedim cihazınız mobil tvyi desteklemiyor diyor yinede yanlış bilgilendirme yapmayım açan varsa paylaşsın
  • arkadaslar yanında verilen kulaklık hangi model merak ettim cok kaliteli gözüküyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_16

arkadaslar yanında verilen kulaklık hangi model merak ettim cok kaliteli gözüküyor ?

hpm-77
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_16

arkadaslar yanında verilen kulaklık hangi model merak ettim cok kaliteli gözüküyor ?

hpm-77

teşekkürler ;)
  • Telefonu vodafonedan aldım siyah olanı seçtim. 1000mAh lık piliyle geldi. Kutu içeriği gayet yeterli. Telefonu açmadan fotoğraflarını çektim.
    Fotoğraflar büyük ama idare edersiniz artık. w810i ile çektim hızlıca çektim ayar falan yapamadım fazla.
    Brigthstar tarafından garantili.
     ●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 7 Ağustos 2010; 22:44:11 >

• @frt-_-ctn

Öncelikle hayırlı olsun. Bende almayı düşünüyorum da sende Kocaeli'de oturuyosun galiba önceki mesajlarından birinde bulamadığını belirtmiştin. Kocaeli'de hangi bayiden ne kadara aldın acaba ?
  • Teşekkür ederim.
    349 tlye aldım birde 25 tl ye vodafone hat aldım
    filiz iletişim var fethiye caddesinde final dergisi dershanesinin çaprazında. oradan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 7 Ağustos 2010; 15:08:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Teşekkür ederim.
    349 tlye aldım birde 25 tl ye vodafone hat aldım
    filiz iletişim var fethiye caddesinde final dergisi dershanesinin çaprazında. oradan aldım.

Teşekkür ederim, en kısa sürede bende alıyorum :)
  • Acele et son 1 tane görmüştüm.
  • resimler sayfayı resmen öldürmüş küçültseniz çok iyi olur
  • yüklendikten sonra normal gözükecektir.
  • Mobil tv w810 da calisiyor.bundada calisir sanirim
  • bende biraz önce aldım.şimdi vodafone yazılımı silip diğer yazılımı atacağım.
  • gps konusun da nasıl arkadaşlar
  • hocam Allah razı olsun vodafone dan bugün aldım yazılımı güncelledim sim kilidini kaldırdım
    anlatınlanlar için çok sağolun...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.