Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Orijinalden alıntı: hakan426

Arkadaşlar 2 yıldır bu işlerle uğraşıyorum. Tele yapmadığım şey kalmadı. Yazılım Patch elf vs.... 2 defa garantiye yolladım hiç birşey olmadı. Sizde de olmaz muhtemelen.

garantiye yollıyacaksan asya telekom.. eğer telefonunu değiştirmek istiyorsan genpaya yolla

bu değişim işi nasıl oluyor acaba çözülemeyecek problemlerdemi değişim yapıyolar yoksa tamirle uğraşmakmı istemiyolar ben şimdi telefonu değiştirmek istesem nasıl bi arızası olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: radreSword
    Dostum gerçekten emeğine sağlık... Trip atar gibi mesaj atanları da anlamak çok güç sanki sen bunları yapanlardan bişeyler kazanıyomuşsun sanıyolar. Arkadaş hiç bir amaç gütmeden yardım etmek amacıyla bir şeyler anlatıyor. Bu tür şeyler bakıyorum da sadece bizim forumlarda var yabancı forumlarda hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Hayret bişe yani...

Son mesajımı sildim. İlk mesajı güncelleştirmen için yazmıştım zaten. Kolay gelsin.

Çok teşekkürler..

Sen şimdi benim yazğımım yöntemden klasik yazılım ve SIM kırma yöntemini denedin herhalde...

Diğerlerine de söyleki hala tedirginler

simi çooookkk kolay kırdım..bu telefon arada donuyo ve yavas calısıyo sebebi yazılım mı yani vodafon mu..özellikle sohbet menü walkman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yk_190522 -- 6 Ağustos 2010; 16:15:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radreSword

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

telefonda mesaj hızlı yazılıyormu ya tuşları cok ınce gorunuyor

Valla dostum benim hayatımda 2 telefonum oldu biri 3310 biri w715. 3310 dan sonra w715 bana iphone gibi geliyo Okuduğum yorumlara bakılırsa mesajlaşmak gayet iyi diyolar. Bu tip sorularınız için gidip bir telefoncuya telefonu kendiniz incelemeniz daha iyi olur çünkü kişiden kişiye değişebilir.

bnce gitme..çoookkk kolay ve zvkli gercekten zevkli..hep mesajlşan biri olarak mmnunum..tereddut etmiştm ama boşaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanbil

Tüm forum huzurunda seddat arkadaşımızın eline ve emeğine sağlık diyorum beş günlük sinir harbinden şu an itibariyle kurtulmuş bulunuyorum

telefonum sorunsuz bir şekilde çalışmakta

telefonu alacak arkadaşlarada ellerini çabuk tutsunlar derim bu fiyata boyle bir tel zor bulunur

çok çok teşekkürler.....

bn denedim...5-6 saat büyük hoparlörü ile mzik son ses dinledim.... yani normal kullanımda 2 gün rahat gider gibi geliyor...kesintisiz 5 saat dinledim denemek için...hoparlör ile..

sim klidi çook kolay bir işlem...sorunsuz yapabilirsin

yazılımı değiştirmedim..vodafon yazılımı bana sorunlu gibi geldi walkman yavas... acılıs yavas...kart olmadan kullanılıyor...ucus modunda...sesi çook ama cookk az....hoparlör ile muhteşem hale geliyor....

sorun olursa cvplayabilirim elimden geldiğince...genel olarak telelfon muhteşemmm..

• Orijinalden alıntı: OverD@Se

Telefonu kullanan arkadaşlara önemli birşey soracağım... Görüşme yaparken ahize sesi yeterlimi acaba?

Daha önce kullandığım w810i bu konuda beni delirtecek seviyeye gelmişti gsmarenadan testleri incelediğimde çoğu SE telefonun aynı şekilde düşük seviyede olduğunu gördüm.SE telefonları çok seviyorum ancak sürekli görüşme yapan biriyim ve şehir gürültüsünde sağlıklı görüşme yapak için bu önemli bir detay bence.Nedense nokia ve samsungun sesi her zaman yüksek oluyor.Bilgi alabilirsem güzel olacak

Orijinalden alıntı: OverD@Se

babam sinopta bn ist da ... telefonun sesi gayet hoş ve yüksek geliyor hiiçç ama hiççç süphen olmasın kardeşim:)

• Sordum Telefon daha yok :) Alan arkadaşlar hangi renk tercih ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal
    Alacam bu telefonuda gelmemişki küçük şehirler 3 Büyük şehir dışında alan varmı bu telefonu

Dostum ben Eskişehir de yaşıyorum burdaki birçok Vodafone Bayiilerinde var :)

Hatta camlara W715 kampanya afişlerini asmışlar :)
  • quote:

Sordum Telefon daha yok :) Alan arkadaşlar hangi renk tercih ettiler

ben siyah aldım siyah çok karizma duruyor ama gridede gözüm kalmadı değil yani oda çok şık
  • bende siyah aldım aynen @chetyner dostuma katılıyorum güzel duruyo ama telefon daha elime geçmedi HepsiBurada yaptı yapıcağını :( güncel bilgisi olan varmı telefon ne zaman stoklarda olucakmış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanynd -- 6 Ağustos 2010; 17:33:46 >
  • Ben sordum adamlar perşembe cuma diyor daha 1 hafta var parayı yiyecem o yüzden acelem :)
  • quote:

Ben sordum adamlar perşembe cuma diyor daha 1 hafta var parayı yiyecem o yüzden acelem :)

bende aradım şimdi pazartesi gelicek diyo ve ürünler kargolanıp sipariş veren müşterilerimize en kısa sürede yollanıcak dedi...
  • bu cepten internet işlerine 3-4 gün önce w715 i alınca başladım vodafone hattıda alalı 2 ay falan oldu ortalama 4 gündür hem cepten hemde telefonla bilgisayardan nete bağlanıyorum ve hiç kontür gitmiyo acaba vodafonede internet beleşmi ne.Paketin içinden çıkan şifreleride daha göndermedim yani ordanda bedavam yok neden kontür gitmiyor sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

bu cepten internet işlerine 3-4 gün önce w715 i alınca başladım vodafone hattıda alalı 2 ay falan oldu ortalama 4 gündür hem cepten hemde telefonla bilgisayardan nete bağlanıyorum ve hiç kontür gitmiyo acaba vodafonede internet beleşmi ne.Paketin içinden çıkan şifreleride daha göndermedim yani ordanda bedavam yok neden kontür gitmiyor sizce

İnternet ve konuşmalar kutudan çıkan şifre olmadan direk atanıyor alırken belirttiğin numaraya...
  • quote:

Alacam bu telefonuda gelmemişki küçük şehirler 3 Büyük şehir dışında alan varmı bu telefonu

2 Ağustosta Balıkesir'de alabildim telefonu. Burdaki vodafone bayilerinde vardı..
  • Koskaca Kocaeli'de bulamadım bakmadığım bir kaç yer daha var orayada bakayım.
  • Turkcell de kampanya başlatmış

• bende bugün aldım w715i fakat internete sadece wifi yoluyla girmek istiyorum diğerlerini nasıl kapatabilirim ?
  • Arkadaşlar elinde orjinal acoustic olan varmı?Ayriyetten birde kaliteli bi acoustic lazım bana orjinal ile birlikte.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhaba Arkadaşlar :) Bende bugun saat 21 itibariyle bu kafileye katıldım

Öncelikle seddat hocama çok teşekkür ederim hem bilgilerinden hem üyeliğinden faydalandım ...

Vodafone'ndan aldım cihazı saat 19.30 gibiydi gittiğimde 20.30 gibi anca çıkabildim adamlar hiç birşey bilmiyorlar ben onlardan daha çok şey biliyordum forum sayesinde adamlara dedim turkcelle çalışmıyor doğru sim kart isteyecek yok olur mu öyle şey sim kilidi yok felan filan dediler ama hattı takınca ole bakakaldılar neyse görevli adam 45 dk gibi sim kilidini açmak için vodafone hizmetleriyle konuştu fakat sadece sim kilidini kırmak için şifre öğrenebildi hiç kimse o şifrenin nasıl girileceğini bilmiyor kardeşim bi arkadaş yazmıştı yukarılarda şifre girilmesi için bunu ( *<<* ) yapıp girilecek die meğer o <**< olacakmış buradan duyurayım - keşke daha önceden bilmiş olsaydım 1 saat orada beklemek zorunda kalmazdım - neyse adamdan şifreyi aldık eve döndük evde bunu (<**<) buldum şifreyi girdim ama lanet olasıca şifre yanlış çıktı bende amaaan nolursa olsun dedim saddat abimizin verdiği bilgilerle sim kilidini kırdım Şuan tel. gayet iyi çalışıyor fakat bir sorunum var ;

Tel.den foto yada video'yu bluetoothla bil.e atamıyorum hata veriyor atmaya başlıyor fakat bi anda kesiliyor ( win 7 kullanıyorum, ailedeki herkesin tel.i sorunsuz bağlanıyor bil.e) acaba bu sorunumun kaynağı nedir ?? Yardımlarınızı bekliyorum ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneserk -- 7 Ağustos 2010; 2:34:42 >

• pil nasıl gider ortalama kullanımda acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.