Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım , abim , dh möderatörü olacak kişi !!

Verdiqin biLgiLer doqRuLtusunda iLerLiyoruz .
    Bu bilgiLer sayesinde 7 agustos qünü (cuma) Namazdan cıkıp gidip telefonu alacaqım .

saat 3-3:30 gibide yola cıkacagım !! .

Bu sim kilidi kırma işlemi kaç dk mi alır ! .
    bu telefon sim kartı olmadan açılıyormu ? ..

• Elf patch ile yapılabilenler nedir..

Vodaofone yazılımı kullanan hiç mi yok arkadaş merak ediyorum..
  • Alan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun ve birkaç sorum var. Cevaplama nezaketinde bulunursanız şimdiden teşekkürler.

1- batarya süresi ortalama kullanımda yani günlük 1 saat müzik 15 dk konuşma ve 100 sms vs kaç gün gidiyor? Yada benzer dklarda işte.
    2- vodafone kampayalı alıp kırabilirmiyiz yani avea hattım la kullanabilirmiyim?
    3- vodefone işletim sistemini değiştireniniz oldumu? değiştirince problem çıkardı mı hiç? değiştirdik beğenmedik diyelim geri dönüş şansımız var mı ?
  • Tüm forum huzurunda seddat arkadaşımızın eline ve emeğine sağlık diyorum beş günlük sinir harbinden şu an itibariyle kurtulmuş bulunuyorum

telefonum sorunsuz bir şekilde çalışmakta

telefonu alacak arkadaşlarada ellerini çabuk tutsunlar derim bu fiyata boyle bir tel zor bulunur

çok çok teşekkürler.....
  • seddat arkadaşım bıkıp usanmadan verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafili

@se(dd)at

Arkadaşım , abim , dh möderatörü olacak kişi !!

Verdiqin biLgiLer doqRuLtusunda iLerLiyoruz .
    Bu bilgiLer sayesinde 7 agustos qünü (cuma) Namazdan cıkıp gidip telefonu alacaqım .

saat 3-3:30 gibide yola cıkacagım !! .

Bu sim kilidi kırma işlemi kaç dk mi alır ! .
    bu telefon sim kartı olmadan açılıyormu ? ..

Teşekkürler önerin için...Sadece SE bölümnde olsa iyi olur moderatorlük...Arkadaşaların üyeliğinden değiştiriyorum bazı konu mesajlarını

SIM kırma 15-20 sn ni alır.

Eğer telefonun vodafone yazılımlıysa evet.15 sn de halledilebiliyor

quote:

Orijinalden alıntı: serkanbil

Tüm forum huzurunda seddat arkadaşımızın eline ve emeğine sağlık diyorum beş günlük sinir harbinden şu an itibariyle kurtulmuş bulunuyorum

telefonum sorunsuz bir şekilde çalışmakta

telefonu alacak arkadaşlarada ellerini çabuk tutsunlar derim bu fiyata boyle bir tel zor bulunur

çok çok teşekkürler.....

Sende saol ;)

quote:

Orijinalden alıntı: tuzlucali_76

seddat arkadaşım bıkıp usanmadan verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.emeğine sağlık

çok teşekkür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 6 Ağustos 2010; 2:12:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: radreSword
    Dostum gerçekten emeğine sağlık... Trip atar gibi mesaj atanları da anlamak çok güç sanki sen bunları yapanlardan bişeyler kazanıyomuşsun sanıyolar. Arkadaş hiç bir amaç gütmeden yardım etmek amacıyla bir şeyler anlatıyor. Bu tür şeyler bakıyorum da sadece bizim forumlarda var yabancı forumlarda hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Hayret bişe yani...

Son mesajımı sildim. İlk mesajı güncelleştirmen için yazmıştım zaten. Kolay gelsin.

Çok teşekkürler..

Sen şimdi benim yazğımım yöntemden klasik yazılım ve SIM kırma yöntemini denedin herhalde...

Diğerlerine de söyleki hala tedirginler

A2uploader kullandım. SIM kırma bi yol var zaten :)

Bu arada videolu anlatım mı yapsak ilerde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Amazingg

Alan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun ve birkaç sorum var. Cevaplama nezaketinde bulunursanız şimdiden teşekkürler.

1- batarya süresi ortalama kullanımda yani günlük 1 saat müzik 15 dk konuşma ve 100 sms vs kaç gün gidiyor? Yada benzer dklarda işte.
    2- vodafone kampayalı alıp kırabilirmiyiz yani avea hattım la kullanabilirmiyim?
    3- vodefone işletim sistemini değiştireniniz oldumu? değiştirince problem çıkardı mı hiç? değiştirdik beğenmedik diyelim geri dönüş şansımız var mı ?

1- Valla tahminimce 2-3 gün gider gibime geliyo.
    2- Evet kullanabilirsin.
    3- Evet geriye dönüşünüz var.
  • Telefonu kullanan arkadaşlara önemli birşey soracağım... Görüşme yaparken ahize sesi yeterlimi acaba?

Daha önce kullandığım w810i bu konuda beni delirtecek seviyeye gelmişti gsmarenadan testleri incelediğimde çoğu SE telefonun aynı şekilde düşük seviyede olduğunu gördüm.SE telefonları çok seviyorum ancak sürekli görüşme yapan biriyim ve şehir gürültüsünde sağlıklı görüşme yapak için bu önemli bir detay bence.Nedense nokia ve samsungun sesi her zaman yüksek oluyor.Bilgi alabilirsem güzel olacak
  • quote:

Alan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun ve birkaç sorum var. Cevaplama nezaketinde bulunursanız şimdiden teşekkürler.

Ben w705 ile
    1- günlük 1-2 saat müzik, 1-2 saat konuşma ve 1-2 sms ile 2-2,5 gün gidiyor.
  • Hadi bay bay . Japonyadan bişi isteyen varsa desin .
    Çakma ıphone n97 w715 .D
  • Bu işten anlayanlar yazılımın nasıl değiştirileceğini, kırma işleminin nasıl yapılacağını, eskiye yazılımın nasıl döndürüleceğini video olarak anlatabilirler mi?

İlk kez SE'nin iyi bir telefonunu kullancam bu yüzden pek anlamadığım bir işletim sistemi. Çok faydalı birşey yapmış olursunuz şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Bu işten anlayanlar yazılımın nasıl değiştirileceğini, kırma işleminin nasıl yapılacağını, eskiye yazılımın nasıl döndürüleceğini video olarak anlatabilirler mi?

İlk kez SE'nin iyi bir telefonunu kullancam bu yüzden pek anlamadığım bir işletim sistemi. Çok faydalı birşey yapmış olursunuz şimdiden teşekkürler.

Video ya Gerek yok . Hersey orda yukarda se(dd)at arkadasımız paylasmıs .
    Adamı bunaLtıyosunuz !! :D
    SiLcek konuyu yorumları , ona muhtaç olcaz ! :D..

• tamam bunaltmayalım sadece ben merak ettim yoksa yapamayacağımdan değil :=) bakalım video çekebiliyormu dedim
  • allah allah herkes yaptı şu vodafone yazılımı iptal etme işlemini bi ben yapamadım.. yukarıda yazılan hepsini harfiyen yaptım.. se(DD)At arkadaşın resimli anllatğının hepsini bin kere kontrol ederek yaptım.. c tuşuna bas kabloyu tak kısmında kabloyu denildiği şekilde taktığımda yeni donanım bulundu diyo pc = ) her seferinde aynı.. kusura bakmayın pek anlamıyorum resimlere ve anlatılanlara göre yapmaya çalıştımda bir türlü olmadı.. c ye basılı (olmadı2-5 aynı anda basarak) denedim her kabloyu tele takışta ''yeni donanım bulundu'' uyarısı veriyo.. nası yapacağız bunu = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: woredij

allah allah herkes yaptı şu vodafone yazılımı iptal etme işlemini bi ben yapamadım.. yukarıda yazılan hepsini harfiyen yaptım.. se(DD)At arkadaşın resimli anllatğının hepsini bin kere kontrol ederek yaptım.. c tuşuna bas kabloyu tak kısmında kabloyu denildiği şekilde taktığımda yeni donanım bulundu diyo pc = ) her seferinde aynı.. kusura bakmayın pek anlamıyorum resimlere ve anlatılanlara göre yapmaya çalıştımda bir türlü olmadı.. c ye basılı (olmadı2-5 aynı anda basarak) denedim her kabloyu tele takışta ''yeni donanım bulundu'' uyarısı veriyo.. nası yapacağız bunu = )

hocam omnius programı açık kalacak..omniusta gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra programı kapatmadan takacaksınız telefonu..zaten otomatik olarak program teli tanıyıp başlıyor..ama öncesinde ggsetup adlı programın kesinlikle kurulu olması gerekiyor..bu programı kurmayı unuttuysanız yükleme başlamıyor..ben ilk yaparken unutmuştum o yüzden biliyorum..sonrasında programı yükledim ve sorun kalmadı..bu arada sedat arkadşa tekrar teşekkür ederim..

• Peki en önemli soru garantiyle işimiz oldugunda yaptıgımız unlock işlemi yada yazılım değiştirme işlemleri cihazımızı garanti dışı bırakır mı?
  • Arkadaşlar 2 yıldır bu işlerle uğraşıyorum. Tele yapmadığım şey kalmadı. Yazılım Patch elf vs.... 2 defa garantiye yolladım hiç birşey olmadı. Sizde de olmaz muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan426

Arkadaşlar 2 yıldır bu işlerle uğraşıyorum. Tele yapmadığım şey kalmadı. Yazılım Patch elf vs.... 2 defa garantiye yolladım hiç birşey olmadı. Sizde de olmaz muhtemelen.

garantiye yollıyacaksan asya telekom.. eğer telefonunu değiştirmek istiyorsan genpaya yolla
  • Cevaplar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.