Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan426

Elf ve Patch telefona yeni özellikler eklemeyi sağlar.

Açmak gerekirse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elel

quote:

Orijinalden alıntı: tafili

quote:

Orijinalden alıntı: elel

Bu telefondaki gps internete bağlanmadan çalışmıyor mu ? her halukarda internet bağlantısı şart mıdır ?

Hayır !! . Evinde kabosuz internet (wi-fi) varsa ordan baglansan iyi olur
    Bosyere TL 'n gitmemiş olur . Hem minicik ekranda ne yapıcan interneti .
    Evinde bilgisayarın var . Telefondada Faceye bakarsın , Diqer seyLer uqrastırıyor adamı .
    Benim e71 'im vardı . İnternete girdiqimde cook yavaslıyodu .. Sattım ve bu telefonu almak için aksam Vadafone bayisine gidicem .
    Bu telefonu almamdaki amaçlardan biri : OkuL zamanı internete aksam 6 dan sonra giremiyorum . MiLLette sabah dershanesine gidip akşam giriyo .
    BöyLece aksamda nete girebilecem
    Hoporlör ve + hediyeler cook iyi . !! :D buda VADAFONU zenqin Edecekk

İnternette pek bi işim yok hatta hiç işim yok .. sorun navigasyon olarak kullanma, gps özellliğini kullanmak için internete girmesi aşrt mıdır demek istedim ..

Ewet sart . 1! .
    Agsp den bakarsan daha iyi .

Note : Navigasyonu ne için kullanacaksınki .
    Note : Bilmediqin yerlere gitme :D

• mesela bende olan sony ericsson s500i telefonda olmayan dosya yön. mesajlara şifre koymayı bir patch le yapabiliyorum. Bunu elfle de yapabilirsin. bunun gibi birçok patch var .
  • Valla SE hastası biri olarak mecburiyetten aldığım Nokia 5800 ı satsam mı diye düşünmeye başladım Peki beyler bu telefonu 5800 gibi 3G modem olarak kullanabiliyoruz mu?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Valla SE hastası biri olarak mecburiyetten aldığım Nokia 5800 ı satsam mı diye düşünmeye başladım Peki beyler bu telefonu 5800 gibi 3G modem olarak kullanabiliyoruz mu?
    Teşekkürler.

evet az önce ben baglandın usb ile:) telefonun içinde yazılım var cd yerine yazılımı telefona koymuslar:)
  • Evet.
  • Arkadaşlar ayın 2 sinde koşa koşa aldım telefonu ama bir NSCK kodunu hala veremediler biri bana yardım edebilirmi lutfen..!!!!!
  • quote:

mesela bende olan sony ericsson s500i telefonda olmayan dosya yön. mesajlara şifre koymayı bir patch le yapabiliyorum. Bunu elfle de yapabilirsin. bunun gibi birçok patch var .

Arkadasım bu sifreleme olayı kendi yazılımında yokmu ki ?
    .Bunun patchını paylaşırsan sevinirim .
    .Bunun gibi birçok patch varmış. BunLar neLerdir ?

Konuya açıklık getirirsen iyi olacak ! .D

! Soru :
    Daha önce hiç sony ericson kullanmadım . (kuzeninde var ama fazla kurcalamadım=
    o diyordu %78 sarj var. Buna nerden bakılıyo ?(cünkü karıstırdım bulamadım )
  • valla benim telefonda yoktu eklemiştim. W715 için patch ler çıktı mı bilmiyorum. yavaş yavaş çıkar. O %78 fln olanına bnm telde şöyle bakılıyodu. A2 leri bilmiyorum. Ama dene yinede. telefon boşken yani anasayfa dayken + veya - tuşuna bas telefon durumu gelir orda yazar .
    Birde arkadaşlar bu teli nakit alan var mı. İlla da kartla mı alınır ?
  • evet w715 te yandaki + - tuşlarına basınca direk geliyor telefon durumu.
  • 5 gün daha beklicem telefonu ulan hepsiburada
  • quote:

valla benim telefonda yoktu eklemiştim. W715 için patch ler çıktı mı bilmiyorum. yavaş yavaş çıkar. O %78 fln olanına bnm telde şöyle bakılıyodu. A2 leri bilmiyorum. Ama dene yinede. telefon boşken yani anasayfa dayken + veya - tuşuna bas telefon durumu gelir orda yazar .

Hmm Cook yardımcı oldunuzz
  • quote:

quote:

valla benim telefonda yoktu eklemiştim. W715 için patch ler çıktı mı bilmiyorum. yavaş yavaş çıkar. O %78 fln olanına bnm telde şöyle bakılıyodu. A2 leri bilmiyorum. Ama dene yinede. telefon boşken yani anasayfa dayken + veya - tuşuna bas telefon durumu gelir orda yazar .

Arkadaşım ne bekliyodun. İstersen yolla telefonunu ben yapıyım. hiç kimse anasının karnında öğrenmiyo. aç araştır biraz . Al sana bir site. Mobil forum burayı iyice araştır. Aradığın herşey var.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım ne bekliyodun. İstersen yolla telefonunu ben yapıyım. hiç kimse anasının karnında öğrenmiyo. aç araştır biraz . Al sana bir site. Mobil forum burayı iyice araştır. Aradığın herşey var.

VaLLa arastırcak zamanım yok ?

• hepsiburada 13 üne ertelemiş sayfayı açtığınızda 13 .08 de stoklarda olacaktır diyor
  • seddat arkadaşım merhaaba benim bilgisayarla aram sadece internete girmekten ibaret.bende nokia n96 vardı yeğenim w15 almış benimle takas yaptı.ayarlarınıda burdan bakarak yapmamı söyledi.ama bir türlü A2 ile ayrları yapamadım.30 yaşından sonra bilmeyenler için bu işler çok zor :).Senden ricam Allah rızası için bu ayarları en küçk ayrıtısına kadar sırasıyla tek tek yazarmısın.1. sayfadaki 2.yoldan söz ediyorum.iyice sinirlendim böyle giderse telefonu kırıp yeni tel. alcam.yeğene rezil olmaktansa elimden düştü kırıldı derim :)).şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Tuzlucali abi !! .
    Bunu burdan yazarak tam bir cevap alamazsın !! .
    En saglıklı şekli :MobilForum Bu işine yarar !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

5 gün daha beklicem telefonu ulan hepsiburada

ayvayı yedik hepsiburada lanet olsun sana kafayı yedim valla adamlar dalga geçiyo resmen...
  • @tuzlucali_76, @tafilli ve diğer W715 kullanıcıları. SON KEZ...
    Omnius SE programı daha kolay ve daha iyidir...Telefonun GDFS felan yedek alabilirsiniz,SIM kilidi açabilirsiniz.ÜCRETSİZ şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 11 Ağustos 2010; 19:24:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.