Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada`dan sipariş veren varmı ve ürünü kargoya verilen varsa yazarsa çök sevinirim teşekkürler
  • e63 mu w715 mı lutfen nedenlerıyle bırlıkte yazaesanız sewınırım.

E63 qwerty klavyesı benı cezbedıyor bunda ıse vodafone sagladıkları sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanynd

Arkadaşlar hepsiburada`dan sipariş veren varmı ve ürünü kargoya verilen varsa yazarsa çök sevinirim teşekkürler

hocam ben verdim ama maalesef ürünün gelişi ertelendi. mail atmışlar bi de özür için. mail'de ürün elimize 9 ağustos'ta geçecek demişler. Son bi şans daha vericem yine gelmezse direk iptal ettiririm artık ve hepsiburada benim için bitmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

seddat kardesim sen de orjinal yazılmın kodunu ver de ilerde lazım olur =))

şu bana verdiğin şekilde..

buyur...Vodafone TR CDA.
    http://www.4shared.com/file/4Kka97o6/W715_Vodafone_TR_CDA.html

Şimdi gönül rahatlığı ile klasik yazılıma geçebilirsiniz.

kardeş senin yapmaya çalıştığın şeyi bi anlasam... ?

verdiğin linkteki kodlar şunlar

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    - <customization>
    - <info>
    <cda-number>1221-8217</cda-number>
    <cda-revision>R8A</cda-revision>
    <created-by>Seddat</created-by>
    <model>W715</model>
    <country>Turkey</country>
    </info>
    </customization>

bu benim verdiğim kod zaten sana..

neler oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Arkadaşlar hepsiburada`dan sipariş veren varmı ve ürünü kargoya verilen varsa yazarsa çök sevinirim teşekkürler

hocam ben verdim ama maalesef ürünün gelişi ertelendi. mail atmışlar bi de özür için. mail'de ürün elimize 9 ağustos'ta geçecek demişler. Son bi şans daha vericem yine gelmezse direk iptal ettiririm artık ve hepsiburada benim için bitmiş olur

çok teşekkür ederim umarım bi daha değişmez aynısını yaparım bende iptal ederim. ama bugün stoklardaydı nasıl oluyoda bian da 10`nuna erteleniyo bu işin içinde vodafone`nin parmağı var... neyse sabredip beklicez artık :) Herkese iyi forumlar cihazı alanlara hayırlı olsun iyi günlerde kullanmalarını dilerim.

• arkadaslar benim ekranda simdi farkettim cok cok kucuk bir ölü piksel var.. Ekranın sağında, ve sadece siyah platformda görünüyor.

Sizce ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
    Cok moralim bozuldu..
  • Merhaba arkadaşlar.
    Konunun ilk mesajındaki sony'nin kendi güncelleme programı ile orjinal sony yazılımına dönme yolunu uyguladım. Vodafone yazısı artık çıkmıyor fakat onun yerine Netcom diye birşey çıkıyor. Normal midir?
  • quote:

quote:

Stoğa girme tarihleri 29.07 - 02.08 - 04.08 - şimdi ise 10.08 olmuş Nedense böyle birşeyin olacağını tahmin etmiştim bundan sonra tekrar değişirse hiç şaşırmayacağım Onun için olacak ki 2 gün önce iptal ettim vodafone shoplarden birinden alacağım artık kısmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLaL ! -- 4 Ağustos 2010; 22:26:24 >

• Bugün Edirne 'de vodafone bayiine giden kızkardeşim telefonun üzerinde vodafone yazmadığını söyledi,walkman yazıyormuş böyle bir şey olabilir mi ,var mı bu şekilde w715 gören.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLaL !

quote:

quote:

Stoğa girme tarihleri 29.07 - 02.08 - 04.08 - şimdi ise 10.08 olmuş Nedense böyle birşeyin olacağını tahmin etmiştim bundan sonra tekrar değişirse hiç şaşırmayacağım Onun için olacak ki 2 gün önce iptal ettim vodafone shoplarden birinden alacağım artık kısmetse

bende 30 unda vermiştim siparişimi sabah artık ürününüz kargoya verildi diye msj beklerken ayın 10 nu na ertelendiğini görünce stoklara girmesini kafam attı direk iptal ettim siparişi bayiden alacağım...

• BeyLer güncelleştirmeleri yapınca , ses yükselirmi yoksa acoustik falanmı yapmam gerek
  • Gerkir.
    Güncelleme yapıyorsan bir zahmet acaustici de atıver. zor bir şey değil.
  • GüncelLemeyi ve acoustiki yapmak zormu ?
    maLum 14 yasındayım
    24 yasında pc mühendisi abim var ama ona güncelleştirme yapıom acoustik yapııom dersem telefon elimden gider.
    (tele bişi olursa bahane olarak elinde delil ) :D
  • Daha erken başlayanlar var zor bir işlmen değil.
  • kaan9292 seddat çok çok teşekkürler verdiginiz bilgiler için emeginize saglık sayenizde hersey şimdi dört dörtlük oldu içindeki gereksiz tüm vodafone menülerinden kurtuldum telefon sanki yeni bir vodafonsuz telefon almısım gibi sıfır tertemiz oldu NOT: B AZI WİNDOWS 7 KAYNAKLI HATALARDAN DOLAYI İŞLEMİ ZORDA OLSA GERÇEKLEŞTİRDİM WİNDOWS 7 YE GÜNCELLEMELER YAPTIM

1 TELEFONUN SİM KİLİDİNİ BASARIYLA KIRDIM ARTIK HER HATTA SORUNSUZCA ÇALISIYOR
    2 ORJİNAL SONYERİCSSON YAZILIMI YÜKLEDİM VE ODA SORUNSUZ TERTEMİZ SIFIR BİR TELEFON ALMIŞ GİBİ OLDU

emeginize saglık

bu telefon kardesimeydi ben w995 ile devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 5 Ağustos 2010; 0:53:49 >
  • Ufak bir soru telefon yeni olduğu için şarjı yarısından biraz fazla sizce şarjı tamamen bitirip mi şarja koyiyim yoksa şimdi mi koyim şarja. Yeni telefonlara bu işlemlerden hangisini uyguluyoduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betterman

Merhaba arkadaşlar.
    Konunun ilk mesajındaki sony'nin kendi güncelleme programı ile orjinal sony yazılımına dönme yolunu uyguladım. Vodafone yazısı artık çıkmıyor fakat onun yerine Netcom diye birşey çıkıyor. Normal midir?

Netcom norvec te bi gsm operatorudur, galiba simdide onun yazilimini yuklediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowras

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Bendekide aynı oldu .. se'nin update ile yapınca oldu .. hangi yazılımı yüklemek gerek bu durumda update ile olmaz gibi duruyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: elel

quote:

Orijinalden alıntı: Cowras

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Bendekide aynı oldu .. se'nin update ile yapınca oldu .. hangi yazılımı yüklemek gerek bu durumda update ile olmaz gibi duruyor ..

Vadafone bayisine git , eski yazılımını yüklet , sonra bida boz yine git Vadafone bayisine. 1! :D
    Yapmadan once düsüncektiniz . İşiniz zoR. NorveçLiLer ..

• ilk mesajda yazan A2Uploader programı ile yükleme yolunu denerseniz orjinal Sony yazılımına dönüyor.
    Ben denedim çalıştı.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.