Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada müzik dinlerken, bazen bir şarkı bitip diğerine geçtiği sırada "Failed" diye bir uyarı veriyor ve manuel şarkı değiştirmek zorunda kalıyorum.
    Bunu sorunu yaşayan var mı aranızda?
    Not: Yazılım güncellemesi yapmadan da bu sorun vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaslar benim ekranda simdi farkettim cok cok kucuk bir ölü piksel var.. Ekranın sağında, ve sadece siyah platformda görünüyor.

Sizce ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
    Cok moralim bozuldu..

aynı yerde telefonun sağında kenar ortalarda bendede ölü piksel vardı 2 gün önce farkettim dün yine baktım sanki yok gibiydi yinede varsa ölü piksel çıkınca ne yapmamızı önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafili

quote:

Orijinalden alıntı: elel

quote:

Orijinalden alıntı: Cowras

quote:

Orijinalden alıntı: betterman

Merhaba arkadaşlar.
    Konunun ilk mesajındaki sony'nin kendi güncelleme programı ile orjinal sony yazılımına dönme yolunu uyguladım. Vodafone yazısı artık çıkmıyor fakat onun yerine Netcom diye birşey çıkıyor. Normal midir?

Netcom norvec te bi gsm operatorudur, galiba simdide onun yazilimini yuklediniz

Bendekide aynı oldu .. se'nin update ile yapınca oldu .. hangi yazılımı yüklemek gerek bu durumda update ile olmaz gibi duruyor ..

Vadafone bayisine git , eski yazılımını yüklet , sonra bida boz yine git Vadafone bayisine. 1! :D
    Yapmadan once düsüncektiniz . İşiniz zoR. NorveçLiLer ..

Allah razı olsun çokda yardımcı oldun :) .. gideriz geliriz hallederiz dostum dert etme :)

• quote:

ilk mesajda yazan A2Uploader programı ile yükleme yolunu denerseniz orjinal Sony yazılımına dönüyor.
    Ben denedim çalıştı.

onu yaptım configuration error. please contact your network operator or service centre diyor :)

hallettim eksik atmışım dosyaları tekrar deneyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elel -- 5 Ağustos 2010; 11:50:29 >
  • quote:

bu benim verdiğim kod zaten sana..

neler oluyor ?

Klasik yazılıma dönüpte, tekrar orjinal Vodafone yazılımına dönmek isteyenler için gerekli bu kodlar..........

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.
    Konunun ilk mesajındaki sony'nin kendi güncelleme programı ile orjinal sony yazılımına dönme yolunu uyguladım. Vodafone yazısı artık çıkmıyor fakat onun yerine Netcom diye birşey çıkıyor. Normal midir?

Bendekide aynı oldu .. se'nin update ile yapınca oldu .. hangi yazılımı yüklemek gerek bu durumda update ile olmaz gibi duruyor ..

Vadafone bayisine git , eski yazılımını yüklet , sonra bida boz yine git Vadafone bayisine. 1! :D

Hayır gerek yok.
    Napıyorsunuz siz ya :)
    Evinizde kendiniz halledebilirsiniz bu sorunu :D

NETCOM operatörün yazılımı değil o.
    Sadece Telefon ayarları felan Netcom şirketine ait.

--1) İLK Sayfadaki A2Uploader ile yükleme işlemini yapınız!
    Tekrardan...

CUSTOM işlemini unutmayın!

MAIN & fs Attıktan sonra telefonu açmadan direk FileSystemTool a bağlayın.

tpa/preset/custom yoluna rar daki CUSTOMLArı eksiksiz,
    tpa/preset/system/language yoluna rardaki TR.lng & TR.T9 u attıktan sonra telefonu açın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 5 Ağustos 2010; 12:18:46 >

• seddat kardes niye kodların içine kendi ismini sıkıştırdın onu soruyorum ! ayrıca ben senden w715 in kendi kodunu istemiştim vodafoun değil. ki bu şekilde de istememiştim, bana verdirttiğin gibi.. xxxx-xxxx-rx tarzında!
  • quote:

seddat kardes niye kodların içine kendi ismini sıkıştırdın onu soruyorum ! ayrıca ben senden w715 in kendi kodunu istemiştim vodafoun değil. ki bu şekilde de istememiştim, bana verdirttiğin gibi.. xxxx-xxxx-rx tarzında!

Tam olarak Ne istediğini anlamadım gerçekten
    İsim sıkıştırmasını soruyorsan istersen oraya kendi ismini koy,istersen o bölümü sil.Birşey farketmez

W715 kendi kodu neymiş ya o bi tam olarak açıkla anlayalım )
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.

iyide bu kadar abartılacak ne var anlamadım netcom olmasıyla ne olmus yani sadece ufak bi detay netcomu istemiyosan kaldırabilirsin biraz arastırın ben kaldırdım mesela

• şimdi sen bize dedin ki, update service ile klasik yazılıma dönebilirsin dedin. ben de şuan dönmek istiyorum oraya.

benden özel mesajla bir kodeistemiştin, ben de buradan yazdım sana. o kod vodafone'lu w715'in orjinal yazılım kodu dedin bize.. ben de klasik w715 in kodunu ver o zaman, biz de ona dönelim dedim.

anlayabildin mi ?

1-yalnız update service ile bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.

2-diğer illegal programları da kullanmak istemiyorum.

bu işi güzelce anlatırsan sevinirim.
  • quote:

şimdi sen bize dedin ki, update service ile klasik yazılıma dönebilirsin dedin. ben de şuan dönmek istiyorum oraya.

benden özel mesajla bir kodeistemiştin, ben de buradan yazdım sana. o kod vodafone'lu w715'in orjinal yazılım kodu dedin bize.. ben de klasik w715 in kodunu ver o zaman, biz de ona dönelim dedim.

anlayabildin mi ?

Dostum update service ile yapılmasını arkadaş 1. sayfada belirtmiş diğer illegal programları kullanmanda da bir sorun olmaz A2uploader programını kullan bence. SE yazılımına dönmeyi A2uploader ile yap. Koda gerek kalmicak böylelikle yanlış anlamadıysam...

• quote:

şimdi sen bize dedin ki, update service ile klasik yazılıma dönebilirsin dedin. ben de şuan dönmek istiyorum oraya.

anlayabildin mi ?

1-İlk sayfada Update Service işlemi ile yapabilirsin. (NETCOM firmasının)
    2-Kullan bence Update Service den farkı yok .

A2Uploader yoluyla yüklemenizi öneriyorum...
  • Bu telefondaki gps internete bağlanmadan çalışmıyor mu ? her halukarda internet bağlantısı şart mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radreSword

Ufak bir soru telefon yeni olduğu için şarjı yarısından biraz fazla sizce şarjı tamamen bitirip mi şarja koyiyim yoksa şimdi mi koyim şarja. Yeni telefonlara bu işlemlerden hangisini uyguluyoduk.

Bunun yanıtını alabilir miyim ben de artık yazılım değiştirmeye başliyim ufaktan...
  • quote:

Bu telefondaki gps internete bağlanmadan çalışmıyor mu ? her halukarda internet bağlantısı şart mıdır ?

bendede aynı sorun var yardımlı gpsyi kapat dediğim halde yinede internete bağlanıyor bu sorunu nasıl çözeriz
  • quote:

Bu telefondaki gps internete bağlanmadan çalışmıyor mu ? her halukarda internet bağlantısı şart mıdır ?

Hayır !! . Evinde kabosuz internet (wi-fi) varsa ordan baglansan iyi olur
    Bosyere TL 'n gitmemiş olur . Hem minicik ekranda ne yapıcan interneti .
    Evinde bilgisayarın var . Telefondada Faceye bakarsın , Diqer seyLer uqrastırıyor adamı .
    Benim e71 'im vardı . İnternete girdiqimde cook yavaslıyodu .. Sattım ve bu telefonu almak için aksam Vadafone bayisine gidicem .
    Bu telefonu almamdaki amaçlardan biri : OkuL zamanı internete aksam 6 dan sonra giremiyorum . MiLLette sabah dershanesine gidip akşam giriyo .
    BöyLece aksamda nete girebilecem
    Hoporlör ve + hediyeler cook iyi . !! :D buda VADAFONU zenqin Edecekk
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

anlayabildin mi ?

1-İlk sayfada Update Service işlemi ile yapabilirsin. (NETCOM firmasının)
    2-Kullan bence Update Service den farkı yok .

A2Uploader yoluyla yüklemenizi öneriyorum...

bir süre daha normal yollarla değiştirmeyi deneyeceğim.. 40 yılda bir telefon alan birisiyim. o yüzden garantidışı kalsın istemiyorum. hem madem farkı yok orjinal se programıyla döneyim diyorum..

• ben vodafone kullanmaya mahkumum sanırım, update service ile bile yapabildiğim tek şey c ye basılı tutup guncelleme yapmak. onda da zaten yazılımınız gncel diyor.. bu işi beceremicem sanırım
  • quote:

quote:

Hayır !! . Evinde kabosuz internet (wi-fi) varsa ordan baglansan iyi olur
    Bosyere TL 'n gitmemiş olur . Hem minicik ekranda ne yapıcan interneti .
    Evinde bilgisayarın var . Telefondada Faceye bakarsın , Diqer seyLer uqrastırıyor adamı .
    Benim e71 'im vardı . İnternete girdiqimde cook yavaslıyodu .. Sattım ve bu telefonu almak için aksam Vadafone bayisine gidicem .
    Bu telefonu almamdaki amaçlardan biri : OkuL zamanı internete aksam 6 dan sonra giremiyorum . MiLLette sabah dershanesine gidip akşam giriyo .
    BöyLece aksamda nete girebilecem
    Hoporlör ve + hediyeler cook iyi . !! :D buda VADAFONU zenqin Edecekk

İnternette pek bi işim yok hatta hiç işim yok .. sorun navigasyon olarak kullanma, gps özellliğini kullanmak için internete girmesi aşrt mıdır demek istedim ..

• ELF yapmak ve Patch yapmak ne işe yarıyor?
  • Elf ve Patch telefona yeni özellikler eklemeyi sağlar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.