Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradım hepsiburada'yı ayın 13'ü yeni alacaklar olan için dediler... Bilmiyorum ne kadar doğru ama bana sizinki 9'unda gelecek dediler... 9'una kadar bekleyin gelmezse iptal ettirisiniz dedi kadın. Resmen yalvardı
    ama beklemeye karar verdim. 9'una kadar beklicem
  • se(dd)at teşekkür edin bence ilk ileti için yoksa vodafona mahkumsunuz kızdırmayın siler sonra
  • Arkadaşlar neden hepsiburada'yı bekliyorsunuz ki? Ben de hb den aldım sonra iptal edip vodafone dan aldım. 20 lira kara geçtim artı hoparlör de hediye geldi. Şifreyi de saklıyorum ilerde vodafone a geçersem lazım olabilir arkadaşımın dediğine göre ayda 20 liraya her yöne 400 dk tarifesi olacakmış vodafone'da.

Turkcell kullanıcısıyım. 1. mesajdaki gibi yönelimleri yaptım gayet iyi çalışıyor şu an telefon. Yazılım değiştiğinizde ürün garanti koşullarının 6. maddesine göre garanti dışı kalıyor fakat garantiye gönderince tekrar vodafone yazılımı yükleyip göndereceksiniz. (Telefon açılmayacak şekilde bozulursa bu arada napacaz garanti işini :D)

O da olmaz diyosanız vodafone bi NCK numarası veriyor. Onu girince başka hatları da çalıştırıyorsunuz çok pimpirikli iseniz 2 sene (garanti süresi) böyle idare edin. *, <, <, * yapınca şebeke yazısı geliyor sonra girince numarayı giriyorsunuz 15 karakterli idi galiba.

Birinci mesajı okuyup yaparken bazı yerlerde ben de takıldım tabi. Kendim deneme yanılma ile bazı yerleri kendim yaptım. Bi 10 dk içinde ilk mesajdaki bazı yerleri güncelleyip tekrar burdan yayınlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

aradım hepsiburada'yı ayın 13'ü yeni alacaklar olan için dediler... Bilmiyorum ne kadar doğru ama bana sizinki 9'unda gelecek dediler... 9'una kadar bekleyin gelmezse iptal ettirisiniz dedi kadın. Resmen yalvardı

bana da 9`unda gelicek dedi bakalım inşallah ben 31 temmuzda vermiştim siparişi siz kaçında verdiniz acaba ?
  • Yine mi hb muhabbeti

Bu arada vodafone bana teşvik primi vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radreSword -- 5 Ağustos 2010; 23:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanynd

quote:

Orijinalden alıntı: nty35

aradım hepsiburada'yı ayın 13'ü yeni alacaklar olan için dediler... Bilmiyorum ne kadar doğru ama bana sizinki 9'unda gelecek dediler... 9'una kadar bekleyin gelmezse iptal ettirisiniz dedi kadın. Resmen yalvardı

bana da 9`unda gelicek dedi bakalım inşallah ben 31 temmuzda vermiştim siparişi siz kaçında verdiniz acaba ?

3 ağustosta vermiştim ertesi günü elimde olur umuduyla...

• Bir arkadaşım (hb=hepsiburada) hbden siparişi verdi sonra iptal etti gitti vodafondan aldı. şimdi telefonunda simkilidi var. hbde diğer operatörlerle çalışmaktadır yazıyordu. hbden alıp kullanmaya başlayan varsa buna açıklık getirsin simkilidi yok değil mi? birşey daha söyliyim arkadaşım aldığına pişman oldu wi-fi kopup duruyor diye. ayrıca keşke hbden alsaydım simkilidi olmazdı da dedi. Birde burada paylaşılan programlarla sim kilidi kırmanın veya orjinal yazılımını yüklemenin garantiye bir etkisi olup olmadığını belirtirseniz çok yardımcı olursunuz teşekkürler.

Bu telefon yeni mi çıktı? eğer çok yeniyse wi-fi sorunu önemli değil güncelleme yapar düzeltirler. Yeni çıkan her telefonu beta aşamasındaymış gibi düşünün zamanla güncelleştirmelerle sorunlarını çözüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 5 Ağustos 2010; 21:45:34 >
  • @radreSword

Son iletini silebilirsin gereksiz yer kaplıyor.
    Senin yazdıklarını da ekliyorum iletilere...

Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: radreSword

Turkcell kullanıcısıyım. 1. mesajdaki gibi yönelimleri yaptım gayet iyi çalışıyor şu an telefon. Yazılım değiştiğinizde ürün garanti koşullarının 6. maddesine göre garanti dışı kalıyor fakat garantiye gönderince tekrar vodafone yazılımı yükleyip göndereceksiniz. (Telefon açılmayacak şekilde bozulursa bu arada napacaz garanti işini :D)

Öyle birşey olursa zaten sormadan modeli değiştiriyorlar, kendileride yapamıyorlar ki...

Bu arada korkmayın normal yazılım yüklemeye ve SIM kilidini kırmayı...

Geçen sene W595 Vodafone menülü alan arkadaşa Klasik menülü yazılım yükledim.
    Sonra o arkadaşın telefonu bozuldu ve o halde garantiye gitti.(Kızak sorunu)

Ne oldu?

Telefon yeni bir W595 ile değişim oldu...Vede klasik yazılımla gitti garantiye...(Beyaz W595 vodafone logolu olandı)

Tabii her zaman geçerli değil bu..Siz tedbirli olun.Garanti sorunu çıkarsa Vodafone TR yazılımı atıp gönderin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 5 Ağustos 2010; 22:27:09 >

• quote:

Arkadaşlar neden hepsiburada'yı bekliyorsunuz ki? Ben de hb den aldım sonra iptal edip vodafone dan aldım. 20 lira kara geçtim artı hoparlör de hediye geldi. Şifreyi de saklıyorum ilerde vodafone a geçersem lazım olabilir arkadaşımın dediğine göre ayda 20 liraya her yöne 400 dk tarifesi olacakmış vodafone'da.

O da olmaz diyosanız vodafone bi NCK numarası veriyor. Onu girince başka hatları da çalıştırıyorsunuz çok pimpirikli iseniz 2 sene (garanti süresi) böyle idare edin. *, <, <, * yapınca şebeke yazısı geliyor sonra girince numarayı giriyorsunuz 15 karakterli idi galiba.

Birinci mesajı okuyup yaparken bazı yerlerde ben de takıldım tabi. Kendim deneme yanılma ile bazı yerleri kendim yaptım. Bi 10 dk içinde ilk mesajdaki bazı yerleri güncelleyip tekrar burdan yayınlarım.

Doğru diyorsun neden bekliyoruz tabi istanbuldasın istediğini buluyorsun ben dün vandaki 8 vodafone bayisine gittim sadece 2 bayinin haberi vardı. Onlarda haftaya gelir GALİBA dediler. böyle sorumsuzlar ya :(((((
    Diğer bayiler öyle bir kampanya yok dediler sadece 595 var dediler beyefedilere vodafonun kendi sitesinden kampanyayı gösterip direk magmaya uğurladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esram30 -- 5 Ağustos 2010; 22:29:44 >

• her şey iyi güzel de garantilik olduğu zaman yazılımını değiştiremeyecek bi durumdaysa telefon o zaman ne olacak! :D o yüzden tedbirli olmakta fayda var. yarın genpayı arayıp durumu soracağım. eger sorunsuzsa bu işlemleri ilk ben yaparım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzlucali_76

seddat arkadaşım merhaaba benim bilgisayarla aram sadece internete girmekten ibaret.bende nokia n96 vardı yeğenim w15 almış benimle takas yaptı.ayarlarınıda burdan bakarak yapmamı söyledi.ama bir türlü A2 ile ayrları yapamadım.30 yaşından sonra bilmeyenler için bu işler çok zor :).Senden ricam Allah rızası için bu ayarları en küçk ayrıtısına kadar sırasıyla tek tek yazarmısın.1. sayfadaki 2.yoldan söz ediyorum.iyice sinirlendim böyle giderse telefonu kırıp yeni tel. alcam.yeğene rezil olmaktansa elimden düştü kırıldı derim :)).şimdiden çok teşekkür ederim.

Kırmayın yahu götürün başka telefonla takas yapın. gene kırıldı dersiniz. Yeğeniniz çok akıllıymış allah bağışlasın :) n96yı kapmış kerata. w715 çok hoş telefon bence kullanmaya devam edin. A2 nedir neyin ayarını istediğinizi anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

her şey iyi güzel de garantilik olduğu zaman yazılımını değiştiremeyecek bi durumdaysa telefon o zaman ne olacak! :D o yüzden tedbirli olmakta fayda var. yarın genpayı arayıp durumu soracağım. eger sorunsuzsa bu işlemleri ilk ben yaparım :D

Hiçbir yeri karıştırma; arasan bile Garanti dışı diyeceklerine eminim.Yada bize yollayın biz size atalım diyeceklerdir.
    Oturduğunuz yerden bu işlemi yapmak varken neden 1 ay servisten telefonunuzun gelmesini bekleyeceksiniz ki?

Bu işlemi ilk siz yapmıyorsunuz herhalde...Ben kaç telefona attım hala anlamıyorsunuz ya :S

@Gencer jamiro
    Yapmak istemiyorsan kardeş yapma!Orginal olarak kullan sen...İllaki yapın demiyoruz!

Eğer sen AsyaTelekom a yollarsan (Sadece SonyEricssonların resmi servisidir) açılamayan bir durumda yeni bir modelle değişim yapıyorlar.
    Genpa ya yollarsan biraz zor

Vodafone TR yazılımını geri tekrar yüklemek kolay...(Update Service ile yükleme yapılacak.)
    -Birazdan ilk iletiye ve buraya orjinal Vodafone TR yazılımının nasıl yükleneceğini yazacağım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 5 Ağustos 2010; 23:12:38 >

• telefonda mesaj hızlı yazılıyormu ya tuşları cok ınce gorunuyor
  • Vodafone TR yazılımı tekrar yüklemek
    (R1GA026)
    Klasik Sony Ericsson yazılımı yükleyip, Sonra tekrardan Vodafone TR yazılımı yüklemek istediğinizde yapacağınız işlemler...

(indir) A2Uploader programını indiriniz.
    * İçindeki GGSeup programını kurunuz!

1) Telefonu kapatın. A2Uploader programını açın.
    2) "FileSystemTool" butonuna basın.
    3) Telefonunuzdaki "C" tuşuna basılı tutarak usb kablosuna bağlayınız.
    3) Birkaç sn sonra sistem klasörleri gelecektir!
    4) Sırasıyla tpa/preset/custom'a gelin!...
    5) Buradaki Vodafone TR - CDA numarasını indirin ve içindeki customize_upgrade.xml dosyasını A2uploader'daki geldiğiniz CUSTOM klasörüne sürükleyin.
    6) "Shutdown FS Manager" a tıklayıp programdan çıkın. Telefonunuzu açın. (CDA nosu Güncellenmesi için)
    7) Bekleme modu geldikten sonra Telefonu tekrar kapayın.
    8) SonyEricsson UpdateService programını açın ve yönelgeleri izleyip, Vodafone TR yazılımı yükleyin!

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

tekrar tekrar uzun uzun anlatıyorum birdaha sormayın diye ama yine sorarsınız siz

Teşekkür....

İlk mesajdaki Vodafone TR yazılımı geri yükleme düzenlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 5 Ağustos 2010; 23:35:31 >

• Dostum gerçekten emeğine sağlık... Trip atar gibi mesaj atanları da anlamak çok güç sanki sen bunları yapanlardan bişeyler kazanıyomuşsun sanıyolar. Arkadaş hiç bir amaç gütmeden yardım etmek amacıyla bir şeyler anlatıyor. Bu tür şeyler bakıyorum da sadece bizim forumlarda var yabancı forumlarda hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Hayret bişe yani...

Son mesajımı sildim. İlk mesajı güncelleştirmen için yazmıştım zaten. Kolay gelsin.
  • quote:

Dostum gerçekten emeğine sağlık... Trip atar gibi mesaj atanları da anlamak çok güç sanki sen bunları yapanlardan bişeyler kazanıyomuşsun sanıyolar. Arkadaş hiç bir amaç gütmeden yardım etmek amacıyla bir şeyler anlatıyor. Bu tür şeyler bakıyorum da sadece bizim forumlarda var yabancı forumlarda hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Hayret bişe yani...

Son mesajımı sildim. İlk mesajı güncelleştirmen için yazmıştım zaten. Kolay gelsin.

Çok teşekkürler..

Sen şimdi benim yazğımım yöntemden klasik yazılım ve SIM kırma yöntemini denedin herhalde...

Diğerlerine de söyleki hala tedirginler

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

telefonda mesaj hızlı yazılıyormu ya tuşları cok ınce gorunuyor

ya beni tınlayan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

telefonda mesaj hızlı yazılıyormu ya tuşları cok ınce gorunuyor

Valla dostum benim hayatımda 2 telefonum oldu biri 3310 biri w715. 3310 dan sonra w715 bana iphone gibi geliyo Okuduğum yorumlara bakılırsa mesajlaşmak gayet iyi diyolar. Bu tip sorularınız için gidip bir telefoncuya telefonu kendiniz incelemeniz daha iyi olur çünkü kişiden kişiye değişebilir.
  • Alacam bu telefonuda gelmemişki küçük şehirler 3 Büyük şehir dışında alan varmı bu telefonu
  • sonunda ya
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.