Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1 saat evvel konuştum müşteri hizmetlerinle ürününüz gelmiş olup kargolama işlemleri yapılmaktadır dedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanynd

bende 1 saat evvel konuştum müşteri hizmetlerinle ürününüz gelmiş olup kargolama işlemleri yapılmaktadır dedi...

Off off benimki kargolanmıycak galiba. Siz ne zaman sipariş vermiştiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar
    quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

quote:

Orijinalden alıntı: radreSword

Arkadaşlar burda verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkürler bugün ben de bi tane galactic dark w715 aldım vodafone'dan. Önce aldığım kız sim kilidi yok dedi. Sonra turkcell sim i takınca please insert correct sim card yazdı. vodafone takınca çalıştı.

Önce hepsiburada'dan sipariş etmiştim. Daha sonra iptal edip vodafone dan aldım.

Hattımı vodafone a taşımadım. Konuşmayan insanım zaten. Mesaj desen fazla atmam. Zaten hepsi yaz ayları boyunca olacak bitince yine eski halinize döneceksiniz. Hoparler ve hafıza kartı kutunun içinde zaten. Bu şekilde 349 liraya aldım. Hepsiburada dan alsaydım hem 20 lira fazla ödicektik hem de hoparlör alamicaktım.

Yalnız Turkcell de çalışmadığı için bi numara gönderecekler onu girince çalışacak galiba yeni yazılım yükleyince garanti dışı oluyor ona göre. Numara göndermezlerse genpa dan sim kilidini açtırmaya gidecem.

Bu arada benim de sorum olacak içinden çıkan kulaklığın üstünde poşette ne yazıyor alan arkadaşlar söyleyebilir mi? Ben de made in china yazıyo. Biraz işkillendim aldığım yerde kutuyu açmışlar canım sıkıldı. Kurcalamışlar telefonu 1 tane geldi diye.

Başka operatörlerde çalıştırmak için o kodu bana telefonu satın alırken verdiler ama nereye gireceğimi bilmiyorum.. Öylece bekliyor kod.

Ayrıca bayide tek telefon olduğu için benimkide kurcalanmıştı. hatta acaba hiç sim taktılar mı diye merak etmiyorum değil

bu arada alan arkadaşlara önemli bir soru:

1)wifi de kopma yaşıyor musunuz ? ben sürekli ayarlardan wifi aç-kapa yaparak internete girebilyorum. öteki türlü modeme bağlı olduğu halde internete girmiyor. tekrar açıp kapıyorum bir süre daha giriyor, sonra yine aynı..

bu sorunu yaşayan kimse var mı ?
    sol yıldız yıldız sol yap o kodu gir sonra kodu bize ver bizde girelim eger olursa :)

dediginiz yere girdim, maalesef olmadı.. Bu arada kod bende olsa bile sizde olmazdı cunku bu kod benim imei numarama gore verildi.

• Ben de hepsiburada siparişimi iptal ettim ,oyun oynuyorlar bizimle resmen.29'undan 4'üne çektiler sonra da ayın onuna attılar.Hala tedarik sürecinde gözüküyordu dayanamadım sinirle iptal etim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: /272222/

quote:

bende 1 saat evvel konuştum müşteri hizmetlerinle ürününüz gelmiş olup kargolama işlemleri yapılmaktadır dedi...

Ne zaman Sipariş vermiştiniz
  • http://www.sonyericsson.com/playnowplusvideo/
     ●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 4 Ağustos 2010; 16:43:08 >

• arkadaşlar wi-fi yi kopmadan sorunsuz bi şekilde -mesela atıyorum- 30 dk falan girebilen var mı. yada daha fazla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

quote:

quote:

Dün saat 2 gibi vermiştim..

Ayrıca konuyla ilgili hepsiburadaya mesaj attım gelen cevap bu oldu:

Siparişnizle ilgili olarak,gerekli bilgileri tedarikçi firmaya ilettim ve tedarik sürecinde olan ürününz için,firmadan stok atamsı yapıldıgında işlemleriniz hızlandırılarak size gönderim saglanacaktır.
    Firmamıza ilginiz için teşekkür eder;
    İyi günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi /272222/ -- 4 Ağustos 2010; 16:48:43 >

• Paylaşım için saol…
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dün saat 2 gibi vermiştim..

Ayrıca konuyla ilgili hepsiburadaya mesaj attım gelen cevap bu oldu:

Siparişnizle ilgili olarak,gerekli bilgileri tedarikçi firmaya ilettim ve tedarik sürecinde olan ürününz için,firmadan stok atamsı yapıldıgında işlemleriniz hızlandırılarak size gönderim saglanacaktır.
    Firmamıza ilginiz için teşekkür eder;
    İyi günler dilerim...

Bende şimdi mesaj attım 10/08/2010 Tarihinde geleceğini söyledi ürünün.

• arkadaşlar sony ericsson a yeni terfi ediyorum bilmediğim bi çok şey var. o yüzden kıdemli arkadaşlar yardımını esrgemezse mutlu olurum.

1)Bu media Go programını indirdim ama ne amaçla kullanabileceğimi bilmiyorum.
    2)Az önce yukarıda paylaşılan Play Now Plus programı benim telefonumda yok indirmek için ne yapmam lazım, ücretli mi?
    3)http://www.neistersenistebenden.com/ a girdiğim zaman hem telefonun kendi tarayıcısında hem de opera minide get flash player yazıyor, ama indiremiyorum.
    4) opera minide hareket sensörü yok. kendi tarayıcısında var, bunu nasıl halledebilirim?
    5) opera mini haricinde tarayıcı alternatifimiz var mı?
    6) bilgisayarıma Update programını kurdum. Acaba bu programla kendi yazılımına çevireblir miyim vodafone yazılarından kurtulmak için ?
    7) Sim kilidini kırmak, kendi yazılımını kullanmak için paylaşılan yöntemler garanti kapsamnıda bırakır mı bırakılmaz mı. hem evet diyen gördüm hem hayır. kafam karıştı bu konuda.
    8) bu soruyu baya bi sordum kimse sallamıyor: wifi de kopmadan atıyorum yarım saat falan yada daha fazla süreyle kopmadan girebilen var mı ?
    9) wayfinder wifi ile çalışır mı ? yoksa 3g falan mı lazım illa. ?
    10) kızağı açıp kapayanlar kaç defa açıp kapadığını yazıyorlardı bir ara foruma. bu bilgiye nereden bakılıyor. ?

sorular 10 puan, istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 4 Ağustos 2010; 19:22:29 >

• quote:

Bende şimdi mesaj attım 10/08/2010 Tarihinde geleceğini söyledi ürünün.

Siz ne zaman sipariş vermiştiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaşlar sony ericsson a yeni terfi ediyorum bilmediğim bi çok şey var. o yüzden kıdemli arkadaşlar yardımını esrgemezse mutlu olurum.

1)Bu media Go programını indirdim ama ne amaçla kullanabileceğimi bilmiyorum.
    2)Az önce yukarıda paylaşılan Play Now Plus programı benim telefonumda yok indirmek için ne yapmam lazım, ücretli mi?
    3)http://www.neistersenistebenden.com/ a girdiğim zaman hem telefonun kendi tarayıcısında hem de opera minide get flash player yazıyor, ama indiremiyorum.
    4) opera minide hareket sensörü yok. kendi tarayıcısında var, bunu nasıl halledebilirim?
    5) opera mini haricinde tarayıcı alternatifimiz var mı?
    6) bilgisayarıma Update programını kurdum. Acaba bu programla kendi yazılımına çevireblir miyim vodafone yazılarından kurtulmak için ?
    7) Sim kilidini kırmak, kendi yazılımını kullanmak için paylaşılan yöntemler garanti kapsamnıda bırakır mı bırakılmaz mı. hem evet diyen gördüm hem hayır. kafam karıştı bu konuda.
    8) bu soruyu baya bi sordum kimse sallamıyor: wifi de kopmadan atıyorum yarım saat falan yada daha fazla süreyle kopmadan girebilen var mı ?
    9) wayfinder wifi ile çalışır mı ? yoksa 3g falan mı lazım illa. ?
    10) kızağı açıp kapayanlar kaç defa açıp kapadığını yazıyorlardı bir ara foruma. bu bilgiye nereden bakılıyor. ?

sorular 10 puan, istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz

vodafondan ve sim kilidinden kurtulmak için verdiğim linke bak..

http://forum.donanimhaber.com/m_41781938/tm.htm

Sim kilidi garntiyi etkilemez..

wifi de kopma sorunu yok (telefonun her tarafını elinizle kapatırsanız ondan kopmuş olabilir )

• peki telefonu orjinal yazılımına geçirmek istesek ???? garanti dısı olur diye biliyorumm...bundan kurtulmak gerek kesinlikle :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yk_190522 -- 4 Ağustos 2010; 17:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk_190522

peki telefonu orjinal yazılımına geçirmek istesek ???? garanti dısı olur diye biliyorumm...bundan kurtulmak gerek kesinlikle :S

garanti dışı felan olmaz nerden aklınıza geliyor böyle nokia ile karıştırmayın
  • Ben ayın Temmuz 31de verdim siparişi bakalım benim halen tedarik yazıyo
  • flash player yükleyemiyoruz değil mi face de falan video izlemek için?
  • mesaj yazmak nası bu telefonda
  • Arkadaslar hepsiburada ya sipariş verip kargoya verilen varmı acaba acil yazsın lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanynd -- 4 Ağustos 2010; 18:04:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

mesaj yazmak nası bu telefonda

çok zor olmasa gerek:) alısılır zamanla.. sonucta tel değiştiriyoruz.. nokia tadı vermez ama fazla da aratmaz bnce..

flash player konusuna acıklık getirelim arkadaşlar... face de video örnegi gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.