Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burda verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkürler bugün ben de bi tane galactic dark w715 aldım vodafone'dan. Önce aldığım kız sim kilidi yok dedi. Sonra turkcell sim i takınca please insert correct sim card yazdı. vodafone takınca çalıştı.

Önce hepsiburada'dan sipariş etmiştim. Daha sonra iptal edip vodafone dan aldım.

Hattımı vodafone a taşımadım. Konuşmayan insanım zaten. Mesaj desen fazla atmam. Zaten hepsi yaz ayları boyunca olacak bitince yine eski halinize döneceksiniz. Hoparler ve hafıza kartı kutunun içinde zaten. Bu şekilde 349 liraya aldım. Hepsiburada dan alsaydım hem 20 lira fazla ödicektik hem de hoparlör alamicaktım.

Yalnız Turkcell de çalışmadığı için bi numara gönderecekler onu girince çalışacak galiba yeni yazılım yükleyince garanti dışı oluyor ona göre. Numara göndermezlerse genpa dan sim kilidini açtırmaya gidecem.

Bu arada benim de sorum olacak içinden çıkan kulaklığın üstünde poşette ne yazıyor alan arkadaşlar söyleyebilir mi? Ben de made in china yazıyo. Biraz işkillendim aldığım yerde kutuyu açmışlar canım sıkıldı. Kurcalamışlar telefonu 1 tane geldi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: radreSword

..............................................................

Bu arada benim de sorum olacak içinden çıkan kulaklığın üstünde poşette ne yazıyor alan arkadaşlar söyleyebilir mi? Ben de made in china yazıyo. Biraz işkillendim aldığım yerde kutuyu açmışlar canım sıkıldı. Kurcalamışlar telefonu 1 tane geldi diye.

Aynen bende de made in china yazıyor, gönlün rahat olsun. Ben aldıktan sonra benimkini de kurcaladılar, adamlar birinin satın almasını bekliolarmış galiba. Adam çocuk gibi heyecanlandı, aldı hoparlörü fln denedi

• Bu arada benim bi sorum var arkadaşlar. Bu 3G, mesaj hakkı, şarkı indirme vs. için şifre veriliomuş ya. Bana öyle bi şifre vermediler, sorunca ilk kontör yüklemenizle gelecek dediler. Bugün 50 TL kontör yükledim ama ne gelen var ne giden. Alan arkadaşlar siz şifreyi aldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

quote:

..............................................................

Aynen bende de made in china yazıyor, gönlün rahat olsun. Ben aldıktan sonra benimkini de kurcaladılar, adamlar birinin satın almasını bekliolarmış galiba. Adam çocuk gibi heyecanlandı, aldı hoparlörü fln denedi

• quote:

Bu arada benim bi sorum var arkadaşlar. Bu 3G, mesaj hakkı, şarkı indirme vs. için şifre veriliomuş ya. Bana öyle bi şifre vermediler, sorunca ilk kontör yüklemenizle gelecek dediler. Bugün 50 TL kontör yükledim ama ne gelen var ne giden. Alan arkadaşlar siz şifreyi aldınız mı ?

Üzgünüm ama seni yemişler. Öle bir şifre A4 büyüklüğünde kırmızı bir kağıtta yazıyor. Kutunun içinden çıkıyor. Git yarın iste ordan. Hır çıkar, gür çıkar. Başka kutulara baktır. Tuttuğunu kopar.

Bi de kızağı açmak için mesela tuşların olduğu kısımdan telefonu açmak biraz zor. İlla camın alt kısmından iteceksin kızağı ki rahat açılsın. Sizde mesela ortadaki play tuşundan kızak normal mi açılıyo yoksa zor mu açılıyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radreSword -- 4 Ağustos 2010; 1:13:43 >

• quote:

quote:

Bu arada benim bi sorum var arkadaşlar. Bu 3G, mesaj hakkı, şarkı indirme vs. için şifre veriliomuş ya. Bana öyle bi şifre vermediler, sorunca ilk kontör yüklemenizle gelecek dediler. Bugün 50 TL kontör yükledim ama ne gelen var ne giden. Alan arkadaşlar siz şifreyi aldınız mı ?

Üzgünüm ama seni yemişler. Öle bir şifre A4 büyüklüğünde kırmızı bir kağıtta yazıyor. Kutunun içinden çıkıyor. Git yarın iste ordan. Hır çıkar, gür çıkar. Başka kutulara baktır. Tuttuğunu kopar.

Bi de kızağı açmak için mesela tuşların olduğu kısımdan telefonu açmak biraz zor. İlla camın alt kısmından iteceksin kızağı ki rahat açılsın. Sizde mesela ortadaki play tuşundan kızak normal mi açılıyo yoksa zor mu açılıyo?

Hocam telefonu arka kısmından tam ortadan kavramışken "vodafone" yazan kısma baş parmağınızın ucuyla bastırp ittireceksiniz ve "şırrrak". Sandal gibi yapısı olması gerek üst kasanın.

• Alan arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın.arkadaşlar sürgüyü begendinizmi. W910i ile kıyaslarsanız nasıl sürgü olayı güzelmi w715dE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 4 Ağustos 2010; 4:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

Alan arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın.arkadaşlar sürgüyü begendinizmi. W910i ile kıyaslarsanız nasıl sürgü olayı güzelmi w715dE

ben telefonu daha alamadım ama forumda w910ideki gibi kasayı çizmediğini arada boşluk olduğunu okumuştum
  • quote:

Arkadaşlar burda verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkürler bugün ben de bi tane galactic dark w715 aldım vodafone'dan. Önce aldığım kız sim kilidi yok dedi. Sonra turkcell sim i takınca please insert correct sim card yazdı. vodafone takınca çalıştı.

Önce hepsiburada'dan sipariş etmiştim. Daha sonra iptal edip vodafone dan aldım.

Hattımı vodafone a taşımadım. Konuşmayan insanım zaten. Mesaj desen fazla atmam. Zaten hepsi yaz ayları boyunca olacak bitince yine eski halinize döneceksiniz. Hoparler ve hafıza kartı kutunun içinde zaten. Bu şekilde 349 liraya aldım. Hepsiburada dan alsaydım hem 20 lira fazla ödicektik hem de hoparlör alamicaktım.

Yalnız Turkcell de çalışmadığı için bi numara gönderecekler onu girince çalışacak galiba yeni yazılım yükleyince garanti dışı oluyor ona göre. Numara göndermezlerse genpa dan sim kilidini açtırmaya gidecem.

Başka operatörlerde çalıştırmak için o kodu bana telefonu satın alırken verdiler ama nereye gireceğimi bilmiyorum.. Öylece bekliyor kod.

Ayrıca bayide tek telefon olduğu için benimkide kurcalanmıştı. hatta acaba hiç sim taktılar mı diye merak etmiyorum değil

bu arada alan arkadaşlara önemli bir soru:

1)wifi de kopma yaşıyor musunuz ? ben sürekli ayarlardan wifi aç-kapa yaparak internete girebilyorum. öteki türlü modeme bağlı olduğu halde internete girmiyor. tekrar açıp kapıyorum bir süre daha giriyor, sonra yine aynı..

bu sorunu yaşayan kimse var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 4 Ağustos 2010; 7:03:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

bende dün vodafoneden aldım 349 a siyahını görüntü çok hoş gps hemen bağlanıyor konumunu buluyor wayfinderde rota çizdim ankaradaki adresleri genelde biliyor ama hareket halinde gidemedim bir yere işim düşerse deneyeceğim veya hava serinlerse :D google mapsdada konumu hatasız gösteriyor

gps ve wayfinder ı nasıl çalıştırıcaz bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

quote:

Arkadaşlar burda verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkürler bugün ben de bi tane galactic dark w715 aldım vodafone'dan. Önce aldığım kız sim kilidi yok dedi. Sonra turkcell sim i takınca please insert correct sim card yazdı. vodafone takınca çalıştı.

Başka operatörlerde çalıştırmak için o kodu bana telefonu satın alırken verdiler ama nereye gireceğimi bilmiyorum.. Öylece bekliyor kod.

Ayrıca bayide tek telefon olduğu için benimkide kurcalanmıştı. hatta acaba hiç sim taktılar mı diye merak etmiyorum değil

bu arada alan arkadaşlara önemli bir soru:

1)wifi de kopma yaşıyor musunuz ? ben sürekli ayarlardan wifi aç-kapa yaparak internete girebilyorum. öteki türlü modeme bağlı olduğu halde internete girmiyor. tekrar açıp kapıyorum bir süre daha giriyor, sonra yine aynı..

bu sorunu yaşayan kimse var mı ?
    sol yıldız yıldız sol yap o kodu gir sonra kodu bize ver bizde girelim eger olursa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 4 Ağustos 2010; 12:29:14 >

• Arkadaşlar hepsi burada da fiyat değişmedi ordan alan var mı ? ordan alınca hoparlör ve vodafone hediyeleri geliyor mu ?
  • sim klidi oluyormuş ama ya
  • Arkadaşlar hepsiburadadan alıpta kargoya verilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: /272222/

Arkadaşlar hepsiburadadan alıpta kargoya verilen varmı?

benim bugün gelecek... aras kargoyla. bonus'la alınca kargo bedava oluyo

sim kilidi yok bizimkinde sanırım, hepsiburada'da öyle yazıyodu... her hatla çalışır denmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: /272222/

Arkadaşlar hepsiburadadan alıpta kargoya verilen varmı?

benim bugün gelecek... aras kargoyla. bonus'la alınca kargo bedava oluyo

sim kilidi yok bizimkinde sanırım, hepsiburada'da öyle yazıyodu... her hatla çalışır denmiş

Verildi yani kargoya? Bende hala üretici firmadan bekleniyor yazıyo.

Evet yokmuş kilit bide se'nin kendi yazılımı var.
  • hepsiburadadan alan olursa buraya kutu içeriğini yazar mı ? yani şifre ile hoparlör var mı ?
  • quote:

Verildi yani kargoya? Bende hala üretici firmadan bekleniyor yazıyo.

Evet yokmuş kilit bide se'nin kendi yazılımı var.

ürünün durumunda "tedarik sürecinde" yazıyor. İstanbul'da oturuyorum. Yani bugün gelmesi muhtemel..
    kutuyu açınca detayları yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 4 Ağustos 2010; 14:16:55 >
  • Telefonun çıkışı hepsiburada.com'da yine ertelendi

İptal edip gidin vodafone bayilerinden alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 4 Ağustos 2010; 15:27:20 >
  • seneye gelir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.