Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi burada .com dan üyelik alamıorum ya Hata veriyor Sizler alabiliyormusunz
  • en sonunda bende aldım süper alet
  • menüden resimler

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●
  • resimler komple yüğklenmiyor foruma

• kutu içeriği hakkında kesin bilgi verirmisin?birde sadece vodafona hat ta mı çalışıyor:S
  • şimdiden teşekkürler
  • ya tam boyut resimleri nasıl yüklücez ya dosya büyük diyor
  • İçinde vodafon yazılımı var diyorler acaba çokmu kötü gerek varmı sony yazılımı atmaya.
  • Gps kullanımı nsl bilgi verirmisiniz hb sitesi mail atmış salı gunü icin stoklarımızda olacak gidermeye başlayacağız diye.gps ve wi fi ozelilikleri kullanışlı mı?
  • bnce çok gerek olmaz...ama vodafon hatlardan baskasında çalısmıyormus. ufak bi programlar sim sınırını kaldırmak gerekiyo..
  • arkadaslar sizlere kötü bi haberim var türkcell sim kart ile çalışmıyor dogru sim kartı takın diyor
  • Arkadaşlar bende geçen hafta HB den bu telefonu görürgörmez sipariş ettim. Üç gündür şehir dışında idim bu gün gelir gelmez önce HB ye sonrada foruma baktım ve Vodafone kampanyasını gördüm . Bulunduğum ilin en büyük Vodafone bayisini aradım ve teyid ettikten sonra HB siparişimi iptal ettim. Hemen gidip telefonu (kutu içerisindekiler aynen var + hoperlör) aldım. Bu arada bende hat olarak TRCELL var , benim bayiim bu sorunu iki gün içerisinde çözeceklerini söylediler yani diğer hatlarlada çalışacak .
  • iki gün beklemeye gerek varmı arkadaşlar basit bir çözüm var programla falan? sağlıklı mı bilenler yardımcı olurmu ?

bn hemen yarın alacagım beklemek istemiyorummmmm :)
  • 2 gün bekleyin nolur.hb de tüm hatlarda çalışıyor diye ibare var.vodafone anlasmalilarin Turkcell i çalıştırmamasi dogal.gps hakkında bilgi verecek olan var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanynd -- 2 Ağustos 2010; 22:48:42 >
  • iki gün snra emei noyu bildiriceğim sadece okadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

resimler komple yüğklenmiyor foruma

bu tema vodafone yazılımından mı kaynaklanıyor? hiç görmemiştim daha önce pil kısmı falan değişikmiş.
  • evet :S:S:S

bnce gercekten bilen birinden yardım alıp orjinal yazılım yüklemek gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samichh

quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

resimler komple yüğklenmiyor foruma

bu tema vodafone yazılımından mı kaynaklanıyor? hiç görmemiştim daha önce pil kısmı falan değişikmiş.

resimdeki temanın adı "VF theme" yani vodafone teması, ama diğer temalarda da pil işareti fln aynı.. tabi ki yazılımla ilgiliylse pil işareti onu bilmiyorum..

arkadaşlar birşey soracağım.. şu ana kadar kullandığım bütün telefonlar bar tipiydi.. ilk defa kayar kapaklı aldığım için bilmiyorum .. böyle telefonu ezer gibi yaptığımızda yaylanması doğal mı ? yani böyle iki parçası çok sıkı gibi durmuyor..

• se lerde normalmiş sanırım. aynı sorunu aynı hissi ben de yaşadım kayar kapaklı ilk defa kullandığım için. ama o kızaktaki boşluğu önemsemeyin normal o diyorlar..
  • bende dün vodafoneden aldım 349 a siyahını görüntü çok hoş gps hemen bağlanıyor konumunu buluyor wayfinderde rota çizdim ankaradaki adresleri genelde biliyor ama hareket halinde gidemedim bir yere işim düşerse deneyeceğim veya hava serinlerse :D google mapsdada konumu hatasız gösteriyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.