Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o gevşetlik hiçbir sorun yaratmaz.. orjinal w715 yazılımına dönmek istiyen vatandaşlar G705>>W715 konusuna baksınlar
  • şarjı kaç gün gidiyormuş ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk_190522
    kutu içeriği hakkında kesin bilgi verirmisin?birde sadece vodafona hat ta mı çalışıyor:S

kutu içerigi
    1 w715
    2 hoparlör seti
    3 şarj aleti
    4 3.5 mm jack uzakmali kulaklik ici kulaklik
    5 4gb m2 micro kart

tlfn diger hatlarda çalişmiyor DOGRU SIMI TAKIN diyor simlock olayini sedatin verdigi programla halledecem bugün
    arti içi hep vodafone vodafone vodafone menüler hep vodafone internet açiliş sayfasi falan hep vodafone bunu orjinal kendi yazilimina çevirecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: samichh

quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

resimler komple yüğklenmiyor foruma

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

bu tema vodafone yazılımından mı kaynaklanıyor? hiç görmemiştim daha önce pil kısmı falan değişikmiş.

evet aynen öyle

• quote:

evet :S:S:S

bnce gercekten bilen birinden yardım alıp orjinal yazılım yüklemek gerek...

daha önce hiç yüklemedin mi?
    Çok ama çoook cooook basit
    kolaylikla yaparsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

se lerde normalmiş sanırım. aynı sorunu aynı hissi ben de yaşadım kayar kapaklı ilk defa kullandığım için. ama o kızaktaki boşluğu önemsemeyin normal o diyorlar..

SE W910i de bitişik yapıda kızak kullandı. Müthiş bir hissi vardı ancak o bitişik kızak bütün iç kasayı zamanla çiziyordu. Bu nedenle boşluk bıraktılar sanırım.
  • Arkadaşlar telefonu Vodafon yazılımından normal hale getirme programı ile ilgili biraz daha bilgi verirseniz çok sevinirim. (Adı nedir , nasıl kullanılır Vs.Vs.)
  • niye dalga gecer gibi cvp veriyorsun arkadaşım :)

kolaysa anlat birde link ver şimdiden sağoll :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbil

Arkadaşlar telefonu Vodafon yazılımından normal hale getirme programı ile ilgili biraz daha bilgi verirseniz çok sevinirim. (Adı nedir , nasıl kullanılır Vs.Vs.)

http://forum.donanimhaber.com/m_41781938/tm.htm
  • quote:

niye dalga gecer gibi cvp veriyorsun arkadaşım :)

kolaysa anlat birde link ver şimdiden sağoll :)

ya arkadasim dalga geçmek degil o derece kolay oldugunu vurguladim ayrıca a2uploaderden yazılım atmadız mı hiç sonyericsson kullanan herkes bunu bilir üstte zaten kaan9292 ve saddat linkleri vermiş daha ne olsun bi bakın inceleyin takıldıgınızı sorarsınız illa bi link istiyorsanız mobil-forum.com a girin aradiginiz binlercesi sorunun çözümü resimli anlatımlı hersey var kolay gelsin dahada olmadi pm den ulasabilirsiniz bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 3 Ağustos 2010; 18:53:47 >
  • C905 bulamadığım icin C903 aldım. Daha yeni. C905 çıkarsa çıldırırım herhalde çünkü onu istiyordum ben :-(

Yeri degil ama c903 teki hangisi oluyor aGps mi Gps mi aGps paralı oluyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

C905 bulamadığım icin C903 aldım. Daha yeni. C905 çıkarsa çıldırırım herhalde çünkü onu istiyordum ben :-(

Yeri degil ama c903 teki hangisi oluyor aGps mi Gps mi aGps paralı oluyor galiba.

c905 satan var tanıdığım
  • Hocam ben hem garantili (2 yıl) hem de kayıtlı istemiştim. Türkiye de bulamayınca aldık artik c903'u. Artik 2-3 yıl telefon değiştiremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luzifer

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

şarjı kaç gün gidiyormuş ortalama

400 saat = 16.5 gün.

Telefonu sadece açık olarak bekleterek ve şebeke çekimi olmadan kullanımda bu geçerli
  • Bende şaşırdım 16.5 günü görünce :-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 3 Ağustos 2010; 20:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Bende şaşırdım 16.5 günü görünce :-D

Dedim ya;
    Telefonu sadece açık olarak bekleterek ve şebeke çekimi olmadan kullanımda bu geçerli

Telefon elinden düşmeyen birine 1 gün (3 G müzik sms film izleme kamera vs)..
    Hatta saatler
  • Allah razı olsun :) birçok secenek önermissiniz...inanın teknik bilgim vardır ama açıkcası heyecanlıyım bu telefonu alacagım için:)
  • arkadaslar benim telde wifi baglantısı sık sık kopuyor. Daha hic yarım saat kopmadan keyif yapamadım. Ayarlara girip wifiyi ac kapa yapıp duruyorum surekli..
  • Bu konu birazdan "W715 Ana konu & Fan Club a dönüşecek!!"

Yeni konu açmanın anlamı yok, burdan devam ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 3 Ağustos 2010; 22:31:35 >
  • güzel bir inceleme bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.