Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

hb'den alan arkadaşlar vodafone kullanırım diyorlarsa siparişleri iptal ettirsinler bence
    vodafone 20 lira ucuza (kutu içeriğinde var mı bilmiyorum ama) 4 GB hafız kartı ve sınırsız müzik paketi hediye ediyormuş

Vodafone'suz olmuyor demek bu arada .. yada olan birinin üste almak gerekir ki onada değmez gibi duruyor kime tarife değiştirticez ben değiştirme şansım şimdilik yok ..
  • gidip bugun bir vodafone bayine bakmak lazım eger varsa hemen almalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: froyds

gidip bugun bir vodafone bayine bakmak lazım eger varsa hemen almalı

Dostum bakarsan haber etde bizde ona göre hareket edelim .. çıkablirsem bende bakarm .
  • hani nerde dün bulamadik koca izmirde bugün bi gidiyim bakalim alacaz kesin
  • İyi de sony ericsson un sitesinde bile telefonun orjinal resminde vodafone yazıyor
    http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w715
  • meb arkadaşlar ben bu aralar bir telefon almayı düşünüyorum ve özellik olarak güzel bir telefon wifi 3g vs ama ben her yerde msn kullamak istedigim bir telefon almalıyım... bunlarda standart işlemci diyor ben telefonlardan cok anlamam omnia vardı msn e girebiliyordum dokunmatikliginden bıktım.. düzgün tuşlu ve msn e girebilecegim bir telefon bakıyorum ve bunu alırsam msn kullanabilirmiyim ebuddy den ve bunun gibi net programlarından bahsetmiyorum
    direk kendinde varmıdır yada live msn gibi kurabilirmi n96 daki gibi sonradan düzgün bi msn kurulabiliyormu şimdiden tşk ederim
    ona göre alacagım bu telefonu lütfen düzgün bilgiler verin paramı çöpe attırmayın
  • Kulaklık acaba 3,5 lukmu eger öyle ise yarın alacağım, ve nerede 3,5 oldugu yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANADAM

Kulaklık acaba 3,5 lukmu eger öyle ise yarın alacağım, ve nerede 3,5 oldugu yazıyor.

yüksek ihtimal yok 3,5 jack girişi
  • hpm-77 aynı zamnda 3.5 jack adaptörüdürortadan ayrılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo3801

meb arkadaşlar ben bu aralar bir telefon almayı düşünüyorum ve özellik olarak güzel bir telefon wifi 3g vs ama ben her yerde msn kullamak istedigim bir telefon almalıyım... bunlarda standart işlemci diyor ben telefonlardan cok anlamam omnia vardı msn e girebiliyordum dokunmatikliginden bıktım.. düzgün tuşlu ve msn e girebilecegim bir telefon bakıyorum ve bunu alırsam msn kullanabilirmiyim ebuddy den ve bunun gibi net programlarından bahsetmiyorum
    direk kendinde varmıdır yada live msn gibi kurabilirmi n96 daki gibi sonradan düzgün bi msn kurulabiliyormu şimdiden tşk ederim
    ona göre alacagım bu telefonu lütfen düzgün bilgiler verin paramı çöpe attırmayın
    ebuddy bence kullanışlı

• ebuddy istemiyorum ben dostum ben telefonu açıcam msn elimin altında olcak saga sola girmicem gir diyecegim girecek bu... cık diyecegim cıkacak kafam karışmıcak ingilizce yada reklamlı sürümler istemiyorum bu n96 yada omnia kullandıysan yada n95 onlardaki gibi msn sürümü istiyorum ... bunda mic33 felanda istemiyorum bu dedigim varsa alıcam yoksa almıcam olay budur tşk ler
  • senin dediğini yapıyor zaten onlar gir diyorsun giriyor çık diyorsun çıkıyor bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

hpm-77 aynı zamnda 3.5 jack adaptörüdürortadan ayrılır

O zaman işime yaramaz kulklık takılan yri kısa zamanda bozuluyor evde sony dolu o vaziyetde artık direk 3,5 girişi olmazsa sony almam yazık.
  • vodafone bayilerine bugunden itibaren dagıtılmaya baslıyor
  • Arkadaşlar sizce bu fiyata E63 mü alınır yoksa bu telefon mu ? Artıları ve eksileri olarak bi yorum yapacak Allah'ın kulu yok mu ?
  • Vodafone da bu hamle ile HB Killer oldu
  • Bu teli modlayabilirmiyiz bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo
    Bu teli modlayabilirmiyiz bilgisi olan varmı.

Evet.

Acoustic,camdriver,ELF, patch vs W715 e yapılabilir
  • telefon vodofone bayiinde bugun itibari ile hediye hoporlörü, 1 gb internet, 200 tllik konuşma ve diğer hediye mesalaşma paketleri ile peşin 349 lira.
  • se(dd)at

c905 türkiyeye gelecekmi bir bilgin varmı? vodafona olarak
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.