Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chetyner

resimler sayfayı resmen öldürmüş küçültseniz çok iyi olur

Aynen.

image resizer ile bunu yapabilirsin.
  • Tamamdır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Tamamdır umarım.

tam süper olmuş şimdi birde sizin gibi grisini çekip de yollasa bir kişi telefonu alacaklar için iyi bilgilendirme olmuş olur
  • Bu alette wi-fi üzerinden opera ile nasıl nete bağlanılır veye diğer tarayıcılarla.
  • frt-_-ctn arkadasım resimler cok gzl olmus bende bu teli almayı düşünüyorum baya faydalı oldu görsel acıdan gercı gıdıp ıncelemıslığımde var ama neyse bıde grı olsa foto fln daha ıı olur dusunenler acısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneserk

Merhaba Arkadaşlar :) Bende bugun saat 21 itibariyle bu kafileye katıldım

Öncelikle seddat hocama çok teşekkür ederim hem bilgilerinden hem üyeliğinden faydalandım ...

Vodafone'ndan aldım cihazı saat 19.30 gibiydi gittiğimde 20.30 gibi anca çıkabildim adamlar hiç birşey bilmiyorlar ben onlardan daha çok şey biliyordum forum sayesinde adamlara dedim turkcelle çalışmıyor doğru sim kart isteyecek yok olur mu öyle şey sim kilidi yok felan filan dediler ama hattı takınca ole bakakaldılar neyse görevli adam 45 dk gibi sim kilidini açmak için vodafone hizmetleriyle konuştu fakat sadece sim kilidini kırmak için şifre öğrenebildi hiç kimse o şifrenin nasıl girileceğini bilmiyor kardeşim bi arkadaş yazmıştı yukarılarda şifre girilmesi için bunu ( *<<* ) yapıp girilecek die meğer o <**< olacakmış buradan duyurayım - keşke daha önceden bilmiş olsaydım 1 saat orada beklemek zorunda kalmazdım - neyse adamdan şifreyi aldık eve döndük evde bunu (<**<) buldum şifreyi girdim ama lanet olasıca şifre yanlış çıktı bende amaaan nolursa olsun dedim seddat abimizin verdiği bilgilerle sim kilidini kırdım Şuan tel. gayet iyi çalışıyor fakat bir sorunum var ;

Tel.den foto yada video'yu bluetoothla bil.e atamıyorum hata veriyor atmaya başlıyor fakat bi anda kesiliyor ( win 7 kullanıyorum, ailedeki herkesin tel.i sorunsuz bağlanıyor bil.e) acaba bu sorunumun kaynağı nedir ?? Yardımlarınızı bekliyorum ....

Kimse böyle bir sorun yaşamadımı yada kimsenin bir bilgisi yok mu ???

• Arkadaşlar merhaba bugün gittim fakat vodefone'da kalmamış bitmiş pazartesi günü gelecekmiş. (Ankara/Avm)
    Benim şuanda birkaç sorum olacaktı kameranın video çözünürlüğü nedir? VGA mı ? yani 640*480 ve 15 fps mi yoksa 30 fps mi?
  • quote:

yüklendikten sonra normal gözükecektir.

sen yine de Simage koduna alarak yükle fotoğrafları
  • Sim kilidini kıramadım. Atladığım bir yer var ama çözemedim. resimdeki hatayı alıyorum.

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

öyle değil mi zaten :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

öyle değil mi zaten :S

böyle daha iyi olmuş ... hayırlı olsun cihazı güle güle kullan ...

• ben bu telefonun dıs sesi kadar az ve rezil olan tel görmedim :D çaresi var mı :D cebimde hoparlör taşımak zorundamıyım:)
  • Teşekkür ederim.
    @yk_190522
    değilsin tabiki acoustic at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz

Sim kilidini kıramadım. Atladığım bir yer var ama çözemedim. resimdeki hatayı alıyorum.

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

üstte settings'te server settings'e girin ve user name: sedces password:aaa000 girin ve ondan sonra yaptıklarınızı tekrar yapın ;) Düzelecektir sorununuz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneserk -- 8 Ağustos 2010; 1:36:14 >
  • Fırat opera veya dıger browserlerden baglanmak ıcın herhangı bır ısleme gerek yok. Orjınal browserden operayı ındır ve baslat. Baska bırseye gerek yok. Su anda opera uzerınden baglıyım. Nedense orjınal browserden baglanamıyorum foruma. Opera ve bolt'ta bı problem yok.
  • vodafone a taşıma işlemim bugun gerçekleşti.

fakat şimdi internete nereden giriyorum anlayamıyorum. google maps i açıyorum yukarda dünya simgesinin üstünde "G" harfi çıkıyor.. sanırım gps açılıyor.. ama paralı mı bilmiyorum.. yazarsanız sevinirim. ?

bi de şebekenin ne kadar çektiğini gösteren en köşedeki simgede, küçük bir kutu içerisinde "e" harfi simgeleniyor. bu ne demek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro
    vodafone a taşıma işlemim bugun gerçekleşti.

fakat şimdi internete nereden giriyorum anlayamıyorum. google maps i açıyorum yukarda dünya simgesinin üstünde "G" harfi çıkıyor.. sanırım gps açılıyor.. ama paralı mı bilmiyorum.. yazarsanız sevinirim. ?

bi de şebekenin ne kadar çektiğini gösteren en köşedeki simgede, küçük bir kutu içerisinde "e" harfi simgeleniyor. bu ne demek ?

Gps'ı eger wıreless baglantısını saglayıp acıyorsan ucretsız.. E ısaretı 'edge' ı temsıl edıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

...

W715 yazılımları
    R1GA030 yazılımı şu an en iyisi.Patch-ELF desteği var çünkü.

Yazılımlar bu sitede mevcut.
    http://cruiser.gsmdownload.net/

Kayıt olmak lazım--->Buradan kayıt olabilirsiniz.
    Sonra giriş yapın siteye.Şu yolu takip edin.

MAIN - W715 R1GA030
    Flashes_SONY_ERICSSON / W715 / R1GA030 / FW / W715i_1217-2243_Generic_R1GA030_Red53.rar

FS - W715 R1GA030
    Flashes_SONY_ERICSSON / W715 / R1GA030 / LP/
    W715i_1217-2241_Nordic_R1GA030_Red53.rar

CUSTOM
    W715 TURKEY CUSTOM
    http://www.4shared.com/file/wwnFgjwm/W715_TURKEY_CUSTOM__.html

-
    ...

YAZILIMLAR

W715 - R1GA030

MAIN
    http://www.4shared.com/file/GLUw9xT6/W715_R1GA030_MAIN_GENERIC_NR_R.html

FS
    http://www.4shared.com/file/216102028/8d14cac/W715_R1GA030_FS_BALTIC_DB3210_.html

CUSTOM
    http://www.4shared.com/file/zdve9caQ/CUSTOM__W715_GA030-TR_LANG.html

(MAIN & FS Attıktan sonra telefonu açmadan direk FileSystemTool a bağlayın.

tpa/preset/custom yoluna rar daki CUSTOMLArı eksiksiz,
    tpa/preset/system/language yoluna rardaki TR.lng & TR.T9 u attıktan sonra telefonu açın! )

...

Birşey dikkatimi çekti de sormak istedim ; Yazılım atmayı anlatırken iki kez main-fs linki (indirme yerini) vermişsiniz acaba bu ikisi de aynı dosyalar mı; örneğin fs'lerin biri "Nordic" biri "Baltic" ...

Cevaplarsanız memnun olurum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Amazingg

Arkadaşlar merhaba bugün gittim fakat vodefone'da kalmamış bitmiş pazartesi günü gelecekmiş. (Ankara/Avm)
    Benim şuanda birkaç sorum olacaktı kameranın video çözünürlüğü nedir? VGA mı ? yani 640*480 ve 15 fps mi yoksa 30 fps mi?

?
  • Arkadaşlar inanılmaz bir şey oldu. Tam sim kilidi kırayım derken, ilgili bütün programları indirdim, w715 in usb kablosunu hazırladım ve adımları takip ettim, ardından yanlış ne yaptım bilmiyorum ama makina açılmıyor ve bilgisayar görmüyor.. 2 saattir uğraşıyorum. anlayacağınız mefta elimde duruyor şimdi...ne oldu ve neler yapabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.