Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ancak bayinin birinin elinde kalmış olabili bayileri gezmen lazım.
  • bana sorarsanız bayi var bende desede yalandır derim.o telefon biteli ay oldu..2. eli sıfır diye yutturuyordur..ya da kaçak falndır.normal şartlarda w715 yok piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 7 Aralık 2010; 2:04:25 >
  • neden satma geregi duydun ?
  • satamazmi
  • hayır yani almak istiyorum 2. ele düştük mecburen .. 2 tane temiz bulmam lazım ... ama 2. el olduğu için 1 tane de alabilirim
  • model yükseltcem nokia c7 falan düşünüyorum
  • @chetyner

sence alayımmı

fiyatı biraz fazla değilmi sencede ? 2. olarak aciliyeti varmı

aslında çizik v.s yok güzel ama 2. el sonuçta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ot -- 7 Aralık 2010; 19:57:59 >
  • valla ben tok satıcıyım telefondan memnunum acelemde yok hem öbür telefonun fiyatıda düşmüş olur bu arada satamazsam :D
  • hmm ozaman talibim (: ama parayı biriktirmem zaman alır max. bi ay söylermisin ona göre olabilir diyeyim
  • çıkıyorum bu arada p.m ilede ulaşabilirsin ;)
  • valla ne diyim sahibindende satılmazsa beklerim
  • telefondaki youtube uygulamayı ekleyebilecek kimse yok mu?
    bide track id wi fi ile çalıştırmak için hangi ayarları yapmalıyım
  • Orjinal Youtube dosyasını ekledim buyur,

http://www.2shared.com/file/2dc8Xuom/orj_youtube.html
  • teşekkkürler jamiro
  • Arkadaşlar telefonu 3 aydır kullanıyorum ama yazılım felan atmadım.Atanlar ne düşünüyo değişiklik varmı telefonda kulaklık sesinde artış oluyomu bu acustic felan bişeler var kulaklık sesine etki ediyomu bu..

Cevapları esirgemezseniz çok sevinirim teşekürler....
  • denemen gerek 1 şey kaybetmezsin dene bence imzamda fırat ısimlı acoustici dene.
  • arkadaşlar biliyorsunuz ki günlük 50 kuruşa vodafone'un sınırsız interneti var. w715 de de kablo ile bağlandığında telefondaki interneti bilgisayarda kullanma gibi bir özellik var. ama ben bunu yapamadım bir türlü.. günlük sınırsız internet aldım ama ne denediysem olmadı siz bu özelliği kullanabildiniz mi ?
  • ARKADASLAR BEN OKUL KANTİNDEN GİRİYORUM. NORMAL ŞEKİLDE GİRİYOR. EVDE GİRİNCE İLETİŞİM HATASI YAŞIYORUM. MODEMİM MARKASI ARTİES RT-206. NERDE SORUN OLABİLİR .BİLEN BİRİ VARSA LÜTDEN SÖYLESİN. NELER YAPMAM GEREKİYOR. BU MODEMLE SORUN YASAYANLAR VAR MI ARAMIZDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: blosting

ARKADASLAR BEN OKUL KANTİNDEN GİRİYORUM. NORMAL ŞEKİLDE GİRİYOR. EVDE GİRİNCE İLETİŞİM HATASI YAŞIYORUM. MODEMİM MARKASI ARTİES RT-206. NERDE SORUN OLABİLİR .BİLEN BİRİ VARSA LÜTDEN SÖYLESİN. NELER YAPMAM GEREKİYOR. BU MODEMLE SORUN YASAYANLAR VAR MI ARAMIZDA

benim telefon su ana kadar, bütün modemlerle internete baglandı.. bunlara airties rt-206'da dahil.. ama su gercek ki , bu telefon modem seciyor..
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.