Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w715i extra uyumlu flaşı var mı.o şekilde kullanan var mı o şekil kullanılsa varsa tabi gece çekimlerinde başarısı düzelebilir mi ...yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 3 Aralık 2010; 23:13:48 >
  • extra uyumlu flash ne?
    O led anca makro çekimlerde işe yarar oda w715 de yok. bari manual odaklanma olsaydı.
  • böyle bişey w715 için varmı

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 3 Aralık 2010; 17:46:46 >
  • gps uygulamaları varmı bu telefon için haritalar filan rahat bulunuyormu gps performansı nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren
    böyle bişey w715 için varmı

benim w810 da var w715 e uymaz. A2 ve üstü için harici flash yok.
  • Belki ilerde cikar.peki W810da memnunmuydun.kamera performansina etkisi nasildi.kiyaslarmisiniz
  • Çok iyi 5mt ye kadar zifiri karanlıkta aydınlatabiliyor. Biraz noise oluyor ama oldu. Normal ama.
  • 5mt ne yaptin sen
  • tamam sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 4 Aralık 2010; 21:43:07 >
  • Durun bakayım fotolar duruyorsa koyarım.
  •  ●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●
    Bunları çekerken pek ayar yapamıyordum. Diğerlerini bulamadım bunlarla idare edin.

• acik alanda ekle
  • eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Bunları çekerken pek ayar yapamıyordum. Diğerlerini bulamadım bunlarla idare edin.

• fotoğraf eklemen iyi olmu kıyaslama için..
    w715e falan çıkarsa bir harici flaş alınabilir gibi..
  • Çıkmaz öyle bir aksesuar bu saatten sonra.
  • Arkadaşlar bana bu telefon lazım 2 adet alacağım ama nereden bulurum Konyadayım...

vodafone hattı olduğu doğru bir arkadaş kutu resimleri koymuş (malesef yurtdısı ) yani Türkiyede sadece vodafone yazan ve vodafone hattı çalıştıran var .
    hattını kırdırtacağım alınca (garantisi gidiyor ). ama nereden bulabilirim o sorun )::
    Konya da yoksa bildiğiniz ist. yazın lütfen çok acil lazım
  • haklısın çıkmayabilir özellikle se da dokunmatik çılgınlığına kapıldı biraz kim takar harici flaşı diyorsun yani...
  • Aynen öyle. Birde artık flashlar telefonların üzerine eklendiği için yapacak olsalardı telefon üstüne yaparlardı. Dikkat edilirse k790i den sonra böyle bir aksesuar çıkmadı yani sadece db201x serisi için var.
    @samils
    Her şeyi yanlış yazmışsın neredeyse sadece vodafone ile çalıştığı doğru ama vodafone bunu kendisi açıyor sen istersen ve garantinin bozulduğu falan yok.
    0 arıyorsan vodafone bayilerinden başka yerde bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Aynen öyle. Birde artık flashlar telefonların üzerine eklendiği için yapacak olsalardı telefon üstüne yaparlardı. Dikkat edilirse k790i den sonra böyle bir aksesuar çıkmadı yani sadece db201x serisi için var.
    @samils
    Her şeyi yanlış yazmışsın neredeyse sadece vodafone ile çalıştığı doğru ama vodafone bunu kendisi açıyor sen istersen ve garantinin bozulduğu falan yok.
    0 arıyorsan vodafone bayilerinden başka yerde bulamazsın.

kusura bakma ben öyle biliyordum ...
    o zaman soruyu şöyle değiştireyim : hangi vodafone bayilerinde vardır? ve bir bayiden istesem getirirlermi ?
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.