Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de hiç sorun çıkmadı şu ana dek..airties rt206 dahil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

kizaktaki boslugu merak edenler

yuh hacı bende bu kadar boşlukyok bnmki gayet güzel :D bide ben c ye basılı tutup bağlanma işini yapamadım yardım lazım

• Ben hediye 1gb paketi bu şekilde bitirdim.. 3g ile 4.2mbit hızı gördüm :) işlem basit ilk olarak telefondan aşağıdaki ayarları yap dostum

Menü-ayarlar-bağlantı-usb-geilşmiş-internet erişimi-tel ile internet seç

menü-ayarlar-bağlantı-usb-geliişmiş-usb data hesapları ( burandan kullanacağın bağlantıyı VODAFONE İNTERNET yada VODAFONE LİVE i seç)

Daha sonra telefonu kablo ile pc ye bağla direkt internete bağlanıyor pc :) kabloyu taktığında pc de başka bir ağ olmaması gerekiyor( kablosuz ağ vsvs) bir sorun olursa pm atabilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaşlar biliyorsunuz ki günlük 50 kuruşa vodafone'un sınırsız interneti var. w715 de de kablo ile bağlandığında telefondaki interneti bilgisayarda kullanma gibi bir özellik var. ama ben bunu yapamadım bir türlü.. günlük sınırsız internet aldım ama ne denediysem olmadı siz bu özelliği kullanabildiniz mi ?

• Bende de rt-206 var bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor bir türlü çözemedim.. Modemin arayüz ayarlarından kablasuz ağ ayarlarındaki kanal bende 6 acaba rt-206 ile bağlanabilenler kanal numarsını söyleyebilir mi sorun bundan olabilir diye düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

Orijinalden alıntı: blosting

ARKADASLAR BEN OKUL KANTİNDEN GİRİYORUM. NORMAL ŞEKİLDE GİRİYOR. EVDE GİRİNCE İLETİŞİM HATASI YAŞIYORUM. MODEMİM MARKASI ARTİES RT-206. NERDE SORUN OLABİLİR .BİLEN BİRİ VARSA LÜTDEN SÖYLESİN. NELER YAPMAM GEREKİYOR. BU MODEMLE SORUN YASAYANLAR VAR MI ARAMIZDA

benim telefon su ana kadar, bütün modemlerle internete baglandı.. bunlara airties rt-206'da dahil.. ama su gercek ki , bu telefon modem seciyor..

• beyler AİRTİES RT 206 KULLANANLAR KANAL NUMARASI KKAÇ?
  • hocam a2uploader programını açıyorum dosyaları yerlerine koyuyorum ancak telefon bu sırada bağlı mı değil mi?
    bağlı ise a2uploader telefonumu görmüyo
    aslında sıkıntım vodafone kısayollarından kurtulmak
    aynı sıkıntı omnius se de de var telefonu bağlayıp mı flash diyoruz

paylaşım için teşekkür... güzel paylaşım....
  • bi de bu telefondaki uygulamaları doğru dürüst kullanmak için illa vodafone hat mı kullanmak gerekiyor. bişi anlamadım youtube da açılmıyo. gmail eposta hesabı da
    anca uğraş didin opera mopera programdan gir zaten kısayol falan kilitli
    telefonu kapatıp pili çıkardım cye basılı tutarak usb yi taktım bekledim bekledim telefon bi süre sonra şarj moduna geçiyo bişeyleri yanlış mı yapıorum acaba
  • wi fi data hesabı ayarlarını yazabilirmisin
  • windows 7 kullanıyorum

a2uploader programını açıyorum dosyaları yerlerine koyuyorum ancak flash derken telefon pc ye bağlı mı olacak?

bağlı ise a2uploader telefonumu görmüyo ve konuda bahsedilen a2 komutlarını göremiyorum

telefonu kapatıp pili çıkardım cye basılı tutarak usb yi taktım bekledim bekledim telefon bi süre sonra şarj moduna geçiyo bişeyleri yanlış mı yapıorum acaba sony ericssonun kendi sitesinden indirdiğim yazılımı yüklerken çalıştı c ye basılı tuttum yazılım yüklendi ama a2 de tık yok

aslında sıkıntım vodafone kısayollarından kurtulmak

aynı sıkıntı omnius se de de var

bi de bu telefondaki uygulamaları doğru dürüst kullanmak için illa vodafone hat mı kullanmak gerekiyor. bişi anlamadım youtube da açılmıyo. gmail eposta hesabı da
    anca uğraş didin opera mopera programdan gir zaten kısayol falan kilitli wifi de çaılşmıo turkcell kullandığım için sorun yaşayalım diye vodafone baya uğraşmış doğrusu helal

• Ben 2 programdanda yazılımı attım gayet sorunsuz bir şekilde 3-4 gün oldu atalı..önce flash dicen sonra telefonu C ye basılı tutarak takıcan.görmüyo ise çıkart tekrar dene....zaten baş sayfalarda gayet açıklayıcı bir şekilde anlatmış...
  • Arkadaşlar bu cam driver gerçekten işe yarıyor mu sizce ? Ben anlamadım da driver ile neden daha güzel oluyor resim ... Örnek olsun die resim çekmiştim driveri yüklemeden önce ve sonra.. Üstteki driversiz

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

• Bir de gece çekimlerinde beyaz-mor noktalar oluyor.. Sizde de oluyor mu, driverla mı ilgili bu da acaba ? (Görmek için resmi büyütün)

Örnek resim :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinxnitsuj -- 22 Aralık 2010; 4:49:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneserk

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz

Sim kilidini kıramadım. Atladığım bir yer var ama çözemedim. resimdeki hatayı alıyorum.

üstte settings'te server settings'e girin ve user name: sedces password:aaa000 girin ve ondan sonra yaptıklarınızı tekrar yapın ;) Düzelecektir sorununuz ..

dediginiz şeyleri yaptım fakat yine aynı hatayı veriyo dün yeni bi yazılımın oldugunu gördüm sony ericssonun sitesiden yükleyim dedim ama dahada berbat oldu tlf ilk aldıgım gün ki gibi vodafone yazılımı geri geldi menülerini hiç sevmedim sil kilidi yine eskisi gib oldu mu ona hiç bakmadım tlfnu eski haline getirmek için ugraşıyorum omnius bu hatayı neden veriyo bi aralar paralı olacagını duymuştum bundan dolayı mı yapıyor acaba... ben kayıtlıydım oraya zaten ama dün öyle yapmadı şimdi niye böyle yapıyo acil yardım lütfen

• omniusun sitesinde bi duyuru yapılmış ingilizce ve türkçesini paylaşmak istedim

İNGİLİZCESİ...

Omnius Christmas gift
    (December 22nd, 2010)

We have prepred a special Christmas gift for you, from 23rd 0:00 GMT to 26th 23:59 GMT of Decemeber you will be able to do ALL operations for FREE.

All you need is an Omnius account. Use your existing Omnius account or register.

Unused licenses will not be consumed during this period.

Merry Christmas,
    Omnius Team

TÜRKÇESİ.......

(22 Aralık 2010)

Biz BEDAVA TÜM işlemleri yapmak mümkün olacak Decemeber 26 23:59 GMT 23 00:00 GMT, sizin için özel bir Noel hediyesi prepred var.

İhtiyacınız olan tek şey Omnius hesabıdır. Mevcut Omnius hesabınızı kullanın veya kayıt olun.

Kullanılmayan lisanslar, bu dönemde tüketilen olmayacaktır.

Noeller,
    Omnius Takım

anladıgım kadarıyla aralıgın 23 gece başlayıp 26 sı gece son bulan bi kolaylık söz konus bütün işlemler yapılabilecekmiş yanılmıyorsam.... hata verdigi kadar varmış demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WouNDED_HeaRT -- 23 Aralık 2010; 1:56:57 >

• fotoğrafta pek iddialı değilim ama ekleyeyim .ben,m için güzel fotoğraflar.gece o tip bir sorun yok

driversiz gece çekimi

driversiz gündüz çekimi

bulutlu bir gün iç mekan

• Arkadaşlar w715i telefonumu alalı yaklaşık 3,5 - 4 ay oldu çok memnunum telefonumdan ama bir sorunum var.Telefonda rehber bölümünde arayacağım ismi değilde bir önceki ismi veya sonraki ismi arıyor.Bu hatayı aradıktan sonra görüşmek istediğim başka kişi çıkınca anlıyorum. Sizce benim telefonda ne sorun olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

Arkadaşlar bu cam driver gerçekten işe yarıyor mu sizce ? Ben anlamadım da driver ile neden daha güzel oluyor resim ... Örnek olsun die resim çekmiştim driveri yüklemeden önce ve sonra.. Üstteki driversiz

Orjinal Driverı daha iyi çekiyor bu telefonda. Özellikle gece . Diğer sürücüler karanlık gibi çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WouNDED_HeaRT

quote:

quote:

Sim kilidini kıramadım. Atladığım bir yer var ama çözemedim. resimdeki hatayı alıyorum.

üstte settings'te server settings'e girin ve user name: sedces password:aaa000 girin ve ondan sonra yaptıklarınızı tekrar yapın ;) Düzelecektir sorununuz ..

dediginiz şeyleri yaptım fakat yine aynı hatayı veriyo dün yeni bi yazılımın oldugunu gördüm sony ericssonun sitesiden yükleyim dedim ama dahada berbat oldu tlf ilk aldıgım gün ki gibi vodafone yazılımı geri geldi menülerini hiç sevmedim sil kilidi yine eskisi gib oldu mu ona hiç bakmadım tlfnu eski haline getirmek için ugraşıyorum omnius bu hatayı neden veriyo bi aralar paralı olacagını duymuştum bundan dolayı mı yapıyor acaba... ben kayıtlıydım oraya zaten ama dün öyle yapmadı şimdi niye böyle yapıyo acil yardım lütfen

arkadaşlar aynı sorun devam ediyo yardım edecek kimse yokmu bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WouNDED_HeaRT -- 25 Aralık 2010; 22:41:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar aynı sorun devam ediyo yardım edecek kimse yokmu bu konuda?

Arkadaşım aynı sorun bendede oldu hata verdi..Çıkardım hattı taktım hattı gördü benim telefon...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan szl

Arkadaşlar w715i telefonumu alalı yaklaşık 3,5 - 4 ay oldu çok memnunum telefonumdan ama bir sorunum var.Telefonda rehber bölümünde arayacağım ismi değilde bir önceki ismi veya sonraki ismi arıyor.Bu hatayı aradıktan sonra görüşmek istediğim başka kişi çıkınca anlıyorum. Sizce benim telefonda ne sorun olabilir?

bendede oluyo bazen ama neden çözemedim bi kaç kişiden daha duymuştum bunu büyük bi ihtimalle yazı karekterlerinden diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.