Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefonun inceligi falan nasıl.
    kaba bi telefon mu ? pantalonda falan nasıl durmakta..
    su an w880i kullanmaktayım ayrıca.son olarak 2.el ve sıfır fiyatları nedir bu aletin
  • 14 mm iceliği var...
    quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

arkadaşlar bu telefonun inceligi falan nasıl.
    kaba bi telefon mu ? pantalonda falan nasıl durmakta..
    su an w880i kullanmaktayım ayrıca.son olarak 2.el ve sıfır fiyatları nedir bu aletin

gayet ince

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

ben şu an satıp xperia x8 almayı düşünüyorum..

W715+KUTU İÇERİĞİ +ARAÇ ŞARJI
    YER:BURSA
    FATURA TARİHİ:19.09.2010
    FİYAT:350TL
    W715
    HARİCİ HOPARLÖR
    KULAKLIK
    USB KABLO
    ŞARJ ALETİ
    ARAÇ ŞARJI
  • arkadaslar wifi de kopmalar ve donmalar yasiyorum orjinal yazilim yuklesem sorun gecer mi sizce
  • k790i'm bozuldu artık. Bu telefon'u almayı düşünüyorum ama ben dosya ve menülere şifre koymak istiyorum bu telefonla mümkün mü ?
  • mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi
    arkadaslar wifi de kopmalar ve donmalar yasiyorum orjinal yazilim yuklesem sorun gecer mi sizce

up
  • Bazi arkadaslar bu sorunlari yasiyormus.bende böyle bir sorun yok.bilen arkadaşlar cevap verir sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00zT

24.07.2010 21:31:22 Sony Ericsson W715-

Telefonun resimlerinde vodafone yazıyor.Bize göndereceğiniz üründe böyle yazıyormu?Yazıyorsa neden?

26.07.2010 11:16:20 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Ürün vodafone logolu olup tüm oparatörler ile kullanılabilmektedir. Ürünün şuanki dağıtımını Vodafone yapmaktadır.

alana hayırlı ola..durum böyle

bende aldım fakat avea ile kullanamıyom sim kilitli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Telefonun resimlerinde vodafone yazıyor.Bize göndereceğiniz üründe böyle yazıyormu?Yazıyorsa neden?

Ürün vodafone logolu olup tüm oparatörler ile kullanılabilmektedir. Ürünün şuanki dağıtımını Vodafone yapmaktadır.

vodafone müşteri hizmetlerini ara 1 dk iş seni yönlendirirler...2 kez yöntuşu 1 kez yıl dız ve bir kod gibi bişe ara no problem.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

quote:

quote:

vodafone müşteri hizmetlerini ara 1 dk iş seni yönlendirirler...2 kez yöntuşu 1 kez yıl dız ve bir kod gibi bişe ara no problem.

emin misin kardeş varmı böle bişey bnde vodafone hatt yok avea var sadece

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

quote:

quote:

emin misin kardeş varmı böle bişey bnde vodafone hatt yok avea var sadece

evet ben hepsiburada.com denen üçkağıtcılardan almıştım oraya kocaman yazmışlardı sim kilidi yok diye.telefonu nişanlıma almıştım 3-4 ay kullandı avea ya geçtik sim kartı taktık olmadı ben vodafone yi aradım dedim bu telefonu vodafone ithal etmiş digr hatlarla çalışmıyor,size bir tahahütte bulunarak almadım ben bu cihazı dedim neyse 5 dk bekle dedi sonra yöntuşlarında 2 kez sag yap yıldıza baş bişeleri seç (bu kısmı tam hatırlamıyorum) dedi bi kod verdi girdik açıldı.galiba cihazın ımeı nosunuda sormuştu.ama kesin çözüyolar daha önce halletmişsiniz de.

• tmm hocam çok sağol valla omniusu alcaktım sim kilit için bugün vodafone shop'a gittim adam yapmadı bizim yapcamız bişey yok dedi
  • nerden bulcam telefonu yaa. kaç tane vodafone bayisi aradım yok.. yardım edebilecek olan varmıdır ? ?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_turkey
    nerden bulcam telefonu yaa. kaç tane vodafone bayisi aradım yok.. yardım edebilecek olan varmıdır ? ?_

sifiri bulmak artik cok zor sahibinden.com a bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_turkey

nerden bulcam telefonu yaa. kaç tane vodafone bayisi aradım yok.. yardım edebilecek olan varmıdır ? ?_

Sahibinden sitesinden bulabilirsin. Az kullanılmış ürünler var orada...
  • üretimi mi yapılmıyor. sebebi nedir ..
  • telefonun arka kapagının tırnagı kırıldı... bu telefona kapak nereden bulabilirim... acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: captor34

telefonun arka kapagının tırnagı kırıldı... bu telefona kapak nereden bulabilirim... acil yardım

asya telekom
  • X8 almayı düşündüğüm se w715i satmayı düşünüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_46329249/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46329249
    W715+KUTU İÇERİĞİ +ARAÇ ŞARJI
    YER:BURSA
    FATURA TARİHİ:19.09.2010
    FİYAT:325TL
    W715
    HARİCİ HOPARLÖR
    KULAKLIK
    4GB HAFIZA KARTI
    USB KABLO
    ŞARJ ALETİ
    ARAÇ ŞARJI.

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● ●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● ●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 29 Ocak 2011; 1:32:54 >

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.