Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. İmzamda en güncel sürücüler var bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Evet. İmzamda en güncel sürücüler var bak istersen.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

teşekkürler

Kamera sürücüsü yüklerken örnek fotoğraflara bakmanı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Kamera sürücüsü yüklerken örnek fotoğraflara bakmanı tavsiye ederim.

tamam bir bakayım da bir arkadaş söylemişti bakar mısın diye onun için bakıcam

• Arkadaşlar kabanımı ani hareketle çıkarırken kapalı sandığım cebimden telefonum sürünmek suretiyle yaklaık 1 m en fazla 1,5 m uzağa fırladı. Elime aldığım da hiç birşeyi yoktu çizik bile. Daha sonra kamerayı açtığım da çizik şeklinde bir karartının olduğunu gördüm. Videoda da aynı sorun var ancak normal menü de herhangi bir çizik belli olmuyor. Kameram da ki siyah renkli çiziği beyaz orjinal tema da deneyerek ekranın normal olduğunu bizzat denedim. Sizce telefonumun neresinin değişmesi lazım veya maliyeti ne olur. Cevap veren herkese teşekkürler.
  • Bi arkadas cam driver gunduz cekimini düzeltiyor.gece cekimini daha da noiseli yapiyor yazmisti.hatta 70 li sayfada fotograf falan vardi.ama ses driver basarili deniyor. Podcast ile tv yayinlarinin izleniyor mu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 2 Şubat 2011; 21:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan szl

Arkadaşlar kabanımı ani hareketle çıkarırken kapalı sandığım cebimden telefonum sürünmek suretiyle yaklaık 1 m en fazla 1,5 m uzağa fırladı. Elime aldığım da hiç birşeyi yoktu çizik bile. Daha sonra kamerayı açtığım da çizik şeklinde bir karartının olduğunu gördüm. Videoda da aynı sorun var ancak normal menü de herhangi bir çizik belli olmuyor. Kameram da ki siyah renkli çiziği beyaz orjinal tema da deneyerek ekranın normal olduğunu bizzat denedim. Sizce telefonumun neresinin değişmesi lazım veya maliyeti ne olur. Cevap veren herkese teşekkürler.

kardeş yanlış anlamadıysam sadece kamerada karartı oluyormuş eğer öyleyse kameranın lensi çizilmiş açıkcası ayvayı yemişsin bu telefonların sevilmeyen yanlarından birisi de kamera lensinin koruması olmamasıydı seninki de ondan olmuş garantiye gönderip kameranın değişmesi lazım yani ( yanlış anlamadıysam yani )

• quote:

4shared neden yasaklandıysa artk bilemiyom giremiyom ya illa yasak deldircekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

Bi arkadas cam driver gunduz cekimini düzeltiyor.gece cekimini daha da noiseli yapiyor yazmisti.hatta 70 li sayfada fotograf falan vardi.ama ses driver basarili deniyor. Podcast ile tv yayinlarinin izleniyor mu yani

Hiç bir şey anlamadım.
    @hakan szl
    Örnek bir fotoğraf veya video koyabilir misin?

• Hiç bir şey anlamadım.
    @hakan szl

[

]

Fotoğraflar genel de yüksek çözünürlük de olduğu için VGA özelliğiyle çektim, bir tane de video koymaya çalıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Jamiro o tv olayi nedir.hic bisey anlamadim

Aynen bende anlamadim :-D bu podcast'in ne oldunu da hic bilmiyodum merak da etmedim açıkçası bi ise yarıyomus mu :-S

ben de anlamadığım için sormuştum ama uğraştıkça ne işe yaradığını çözdüm. sony ericsson'un uygulaması olan media go'da podcast'lar var, gazeteler, tv kanalları, radyolar gibi. siz bir sebepten dolayı bir yayını kaçırdığınızda, podcast ile bu yayını indirip telefona atabiliyorsunuz. mesela ben bunu denemek için media go daki discovery channel'e üye oldum. bir çok belgesel i indirdi ve telefona attı. telefonumdaki videoları video/podcast klasöründen izledim. çok da fazla gerekli bir şey değil yani. kaçırdığım bir şey olursa oturur internetten izlerim :D zaten media go daki podcastların tamamı ingilizce. türkçe podcast olarak gazete sayfaarının rss'lerini falan buldum. özetle benim için gereği yok bilgi olsun diye yazıyorum.

ama tv izlemek istiyorsanız ve ilginizi çeken oysa TV izlemek icin bir site yapmıştım ben size linkini verebilirim.

genco.wapka.mobi

(başında www, http gibi bir şey yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 3 Şubat 2011; 3:41:53 >

• yukarda verdiğim tv linkini wifi ile deneyin. 3g ile falan izlenmiyor denedim ama başaramadım. bu arada sitede anlattım ama buradan da yazayım, spptv den tv izlerken önce çerezlere bir kereye mahsus izin vermelisiniz. bu benimle ilgili bir şey değil eklediğim eklenti böyle olmasını gerektiriyor. daha sonra yukarıdan settings e gelin, ve wifi hızınıza gore goruntu kalitenizi seçin. alt tarafta ise yabancı turk karısık kanallar var, buradan istediklerinizi seçip onaylayın. daha sonra seçtiğiniz kanallar listelenecektir. (kanal seçmezseniiz tüm kanallar listeleniyor) kanal seçme işlemi de bir lereye mahsus. ondan sonra tanıyor telefonunuzu sürekli. ben opera mini den izliyorum kendi tarayıcısından da girebilirsiniz ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

yukarda verdiğim tv linkini wifi ile deneyin. 3g ile falan izlenmiyor denedim ama başaramadım. bu arada sitede anlattım ama buradan da yazayım, spptv den tv izlerken önce çerezlere bir kereye mahsus izin vermelisiniz. bu benimle ilgili bir şey değil eklediğim eklenti böyle olmasını gerektiriyor. daha sonra yukarıdan settings e gelin, ve wifi hızınıza gore goruntu kalitenizi seçin. alt tarafta ise yabancı turk karısık kanallar var, buradan istediklerinizi seçip onaylayın. daha sonra seçtiğiniz kanallar listelenecektir. (kanal seçmezseniiz tüm kanallar listeleniyor) kanal seçme işlemi de bir lereye mahsus. ondan sonra tanıyor telefonunuzu sürekli. ben opera mini den izliyorum kendi tarayıcısından da girebilirsiniz ama.

teşekkürler bunu bir denyeyim bakalım olacak mı ?

• Orijinalden alıntı: hakan szl

Hiç bir şey anlamadım.
    @hakan szl

[

]

Fotoğraflar genel de yüksek çözünürlük de olduğu için VGA özelliğiyle çektim, bir tane de video koymaya çalıştım.

Garantisi var hehalde ver değişsinler kamerayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 3 Şubat 2011; 10:11:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

yukarda verdiğim tv linkini wifi ile deneyin. 3g ile falan izlenmiyor denedim ama başaramadım. bu arada sitede anlattım ama buradan da yazayım, spptv den tv izlerken önce çerezlere bir kereye mahsus izin vermelisiniz. bu benimle ilgili bir şey değil eklediğim eklenti böyle olmasını gerektiriyor. daha sonra yukarıdan settings e gelin, ve wifi hızınıza gore goruntu kalitenizi seçin. alt tarafta ise yabancı turk karısık kanallar var, buradan istediklerinizi seçip onaylayın. daha sonra seçtiğiniz kanallar listelenecektir. (kanal seçmezseniiz tüm kanallar listeleniyor) kanal seçme işlemi de bir lereye mahsus. ondan sonra tanıyor telefonunuzu sürekli. ben opera mini den izliyorum kendi tarayıcısından da girebilirsiniz ama.

teşekkürler bunu bir denyeyim bakalım olacak mı ?

rica ederim bende ve bir arkadaşımda gayet güzel çalışıyor yine de olmazsa buraya yazın elimden geleni yapmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 3 Şubat 2011; 12:51:08 >

• Orijinalden alıntı: Plan-M

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

Arkadaşlar bu cam driver gerçekten işe yarıyor mu sizce ? Ben anlamadım da driver ile neden daha güzel oluyor resim ... Örnek olsun die resim çekmiştim driveri yüklemeden önce ve sonra.. Üstteki driversiz

Orjinal Driverı daha iyi çekiyor bu telefonda. Özellikle gece . Diğer sürücüler karanlık gibi çekiyor.

Arkadaşlar bu cam driver gerçekten işe yarıyor mu sizce ? Ben anlamadım da driver ile neden daha güzel oluyor resim ... Örnek olsun die resim çekmiştim driveri yüklemeden önce ve sonra.. Üstteki driversiz

Bir de gece çekimlerinde beyaz-mor noktalar oluyor.. Sizde de oluyor mu, driverla mı ilgili bu da acaba ? (Görmek için resmi büyütün)

Örnek resim :

fotoğrafta pek iddialı değilim ama ekleyeyim .benim için güzel fotoğraflar.

orjinal driver gece çekimi

orjinal driver gündüz çekimi

bulutlu bir gün iç mekan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 3 Şubat 2011; 15:50:55 >

• öncelikle bugün itibariyle nihayet telefona kavuştum. ama uzun zmndr sonny kullanmadığım için zorlandım biraz :) sormak istediğim bişey var..

vi-fi ile bağlantı yaptım.evdeki modemime. İNTERNET geliyorum.adres kısmana facebook.com yazıp giriyorum. wi-fi bağlı bu arada. bağlanırken MOBİL ŞEBEKE KULLANILARAK BAĞLANIYOR diyor ve wi-fi işaretinin yanına hemen dünya işareti geliyo.. modemi kapatıpda normal girerken aynı şeyler yazıyodu.. ben nasıl anlıycam wi-fi ile girdiğimi. baktım baktım ama çözemedim bir türlü.. ? lütfen yardım edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_turkey
    öncelikle bugün itibariyle nihayet telefona kavuştum. ama uzun zmndr sonny kullanmadığım için zorlandım biraz :) sormak istediğim bişey var..

vi-fi ile bağlantı yaptım.evdeki modemime. İNTERNET geliyorum.adres kısmana facebook.com yazıp giriyorum. wi-fi bağlı bu arada. bağlanırken MOBİL ŞEBEKE KULLANILARAK BAĞLANIYOR diyor ve wi-fi işaretinin yanına hemen dünya işareti geliyo.. modemi kapatıpda normal girerken aynı şeyler yazıyodu.. ben nasıl anlıycam wi-fi ile girdiğimi. baktım baktım ama çözemedim bir türlü.. ? lütfen yardım edin..

Kardes yardımcı olmak isterdim ama wifi'yi hic kullanmadım daha :) umarim yardımcı olan olur :)
  • Sıfır kasa, sağlam G705. 200 tl. garantisiz lakin garanti benim :) ilgilenen pm atsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: yasin_turkey
    öncelikle bugün itibariyle nihayet telefona kavuştum. ama uzun zmndr sonny kullanmadığım için zorlandım biraz :) sormak istediğim bişey var..

Kardes yardımcı olmak isterdim ama wifi'yi hic kullanmadım daha :) umarim yardımcı olan olur :)

inşallah heycanla bekliyorum :D

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.