Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: alycantr1
    Bir sorum olucak telefonum normalde g705 ancak w715e cevirdim ve bu şekilde kullanıyorum ancak telefonum cid 52 ve yüklediğim yazılım R1DA035 RED 52 acaba R1GA030 cid 53 yüklesem problem yaratırmı ve R1GA030 ya da üstü bir yazılım için cid 52 uyumluluğu varmıdır?

030 cid 53 yazilim suandaki en stabil yazilim ayrica patch ve elf desteği de var , A2'lerde cid sorun degildir zaten bence 030'a gec daha ii yaparsin

arkadaşım dediğin gibi yaptım ancak kulaklıkta kesinti problemi yaşıyorum sesi acmaya kalkıyorum ya da 3 4 şarkı değiştiriyorum kulaklık takılı iken bağlantı kesiliyor kulaklıkta bi problem olacağına inanmıyorum çünkü yeni aldım daha ayriyetten 2 tane daha var ikisindede sorun mevcut babama verdiğim w810i de problem çıkarmıyor üçüde yardımcı olabilirmisiniz telefondamı bi problem var R1DA035 yüklü iken böyle bir sorunum yoktu.

• quote:

quote:

quote:

Bir sorum olucak telefonum normalde g705 ancak w715e cevirdim ve bu şekilde kullanıyorum ancak telefonum cid 52 ve yüklediğim yazılım R1DA035 RED 52 acaba R1GA030 cid 53 yüklesem problem yaratırmı ve R1GA030 ya da üstü bir yazılım için cid 52 uyumluluğu varmıdır?

030 cid 53 yazilim suandaki en stabil yazilim ayrica patch ve elf desteği de var , A2'lerde cid sorun degildir zaten bence 030'a gec daha ii yaparsin

arkadaşım dediğin gibi yaptım ancak kulaklıkta kesinti problemi yaşıyorum sesi acmaya kalkıyorum ya da 3 4 şarkı değiştiriyorum kulaklık takılı iken bağlantı kesiliyor kulaklıkta bi problem olacağına inanmıyorum çünkü yeni aldım daha ayriyetten 2 tane daha var ikisindede sorun mevcut babama verdiğim w810i de problem çıkarmıyor üçüde yardımcı olabilirmisiniz telefondamı bi problem var R1DA035 yüklü iken böyle bir sorunum yoktu.

Ayni sorun arada bende de oluyo, kulaklığn takıldığı yer oksitlenme yapmış olabilir orayi temizle, ben öyle yapmıştım düzeldi,
    Sert bi cisimle temizle

• wifi hakkında cevap vericek olan yok mu :(
  • Wi-fi bağlı değil demektir mobil bağlantı kullanması.
    wi-fi bağlandığını üstteki simgenin yeşil olmasından anlayabilirsin.
  • internet ayarlarından wi fi seç
    yerel bağlantılara izin ver dedikten sonra modemi bul doğru şifreyi yaz bağlan
  • şuan evde değilim. wifi evde bağlayıp ekran resmini çekip koyucam buraya.. çnkü wifi bağlıyklen.. vifi den mi yoksa mobil netten mi giriyorum anlamıyorum..

yeşil oluyo ama genede mobil iletişim falan yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinoznalcin -- 5 Şubat 2011; 14:26:45 >
  •  ●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

http://www.4shared.com/file/_ZOeXAfM/HTC_Desire_Pack_for_DB3210.html

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

http://www.4shared.com/file/ozX1H_r0/A2Ubuntu_OS_Mod_Pack.html

http://www.4shared.com/file/226787711/17ee43/Walkman_4_by_joost206_and_thom.html

yüklenmesi

Replace the Walkman logo in the ic with the one you like with SE Image tool
    Download SE Image Tool İNDİRİN = http://www.4shared.com/file/Giiy_RY5/setup_seimagetool_v26_beta_7.html

Apply all the patches from Patches folder to your phone

Upload the files from the Styles folder to this folder:
    tpa/preset/system/walkman

Upload the .ic file you just edited to this folder:
    tpa/preset/system/icons

Upload the files from the Layout folder to this folder:
    tpa/system/layout

W995/W705/W715 Acoustic Mollina's Clearxplood V2

http://www.4shared.com/file/142677686/cd2ffbb/MOLLINAS_W995_-_W705_Acoustic_CLeArXPLOOD_II.html

W995 - c905 (tüm DB3210) Mollina's ClearXplood HD V3 Acoustic Driver

http://www.4shared.com/file/146196809/b0ec8887/MOLLINAS_W995_Acoustic_CLeArXPLOOD_HD_III.html

AdrianTC's Don't Panic! Acoustics v1.1 for Sony Ericsson C905

http://www.mediafire.com/?n9hb187tzrpca

Aino U10 Mollina's XPlooD HD+ Acoustic

http://www.4shared.com/file/167110778/72bf713f/Aino_U10_Mollinas_XPlooD_HD_Ac.html

4shared'a giremeyenler http://www.browserunblocker.com/

denedeiğim en mükemmel acoustic diyebilirim trojan01'e teşekkürler

http://www.4shared.com/file/248669509/16b0eb73/trojan_best_mix_for_c905.html

ayarları bu şekilde yapın, tüm DB3210 için ( w715-w995-c903-c905 de denedim harika )

• Dün telefonu ne kadar dandik bir kasası oldugunu anladım 3g kamerasını ordaki walkman işaretleri kendiliginden sökülüverdi ya.
  • Benim kasada tek sorun var şu gümüş renkli kısım plastikmiş. onun boyası köşelerde atıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ayni sorun arada bende de oluyo, kulaklığn takıldığı yer oksitlenme yapmış olabilir orayi temizle, ben öyle yapmıştım düzeldi,
    Sert bi cisimle temizle

Söylediğin şekilde temizleme işlemini yaptım R1GA030 ve R1FA035 yüklediğimde sorun devam ediyor telefonun sesini acarken veya şarkı değiştirirken bağlantı gidip geliyo R1DA035 red 52 yükleyince sorun falan kalmıyor R1GA030 bir yandan desteklediği şeylerle güzel geliyo ancak ben kulaklıkta sürekli kesilme yaşıycaksam anlamsız sorunda büyük ihtimalle flash cid den kaynaklanıyor R1GA030 ve R1FA035 cid53 benim telefonum cid 52

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_turkey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasin_turkey
    öncelikle bugün itibariyle nihayet telefona kavuştum. ama uzun zmndr sonny kullanmadığım için zorlandım biraz :) sormak istediğim bişey var..

vi-fi ile bağlantı yaptım.evdeki modemime. İNTERNET geliyorum.adres kısmana facebook.com yazıp giriyorum. wi-fi bağlı bu arada. bağlanırken MOBİL ŞEBEKE KULLANILARAK BAĞLANIYOR diyor ve wi-fi işaretinin yanına hemen dünya işareti geliyo.. modemi kapatıpda normal girerken aynı şeyler yazıyodu.. ben nasıl anlıycam wi-fi ile girdiğimi. baktım baktım ama çözemedim bir türlü.. ? lütfen yardım edin..

Kardes yardımcı olmak isterdim ama wifi'yi hic kullanmadım daha :) umarim yardımcı olan olur :)

arkadaşım ayarlar/bağlantı/ internet hesapları kısmında yerel bağlantıya izin ver 'evet' seçili olucak birde ayarlar/bağlantı/Akış seçeneklerinde kullanılan hesap internet seçili olacak ve yerel bağlantıya izin ver 'evet seçili olucak bukadar inş yardımcı alabilmişizdir.
    inşallah heycanla bekliyorum :D

• Aşşagıdakı işlemi yaptım a2uploader ile ama telefon açıldıgında pini girdim ve YAPILANDIRMA HATASI. ŞEBEKE OPERATÖRÜNE VEYA SERVİS MERKEZİNE BAŞVURUN yazısı çıkıyor

W715 - R1GA030

MAIN
    W715_R1GA030_MAIN_GENERIC_NR_R.html

FS
    W715_R1GA030_FS_BALTIC_DB3210_.html

CUSTOM
    http://www.4shared.com/file/zdve9caQ/CUSTOM__W715_GA030-TR_LANG.html

(MAIN & FS Attıktan sonra telefonu açmadan direk FileSystemTool a bağlayın.

tpa/preset/custom yoluna rar daki CUSTOMLArı eksiksiz,
    tpa/preset/system/language yoluna rardaki TR.lng & TR.T9 u attıktan sonra telefonu açın! )

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sert bi cisimle temizle

Söylediğin şekilde temizleme işlemini yaptım R1GA030 ve R1FA035 yüklediğimde sorun devam ediyor telefonun sesini acarken veya şarkı değiştirirken bağlantı gidip geliyo R1DA035 red 52 yükleyince sorun falan kalmıyor R1GA030 bir yandan desteklediği şeylerle güzel geliyo ancak ben kulaklıkta sürekli kesilme yaşıycaksam anlamsız sorunda büyük ihtimalle flash cid den kaynaklanıyor R1GA030 ve R1FA035 cid53 benim telefonum cid 52

telefonun cid53 olduysa yazılımla tekrar cid52'ye düşüremezsin, ancak omnius ile cid düşürme olur , ona da lisans lazım , sorunun ne anlamadım ilk defa yazılımsal olan kulaklık hatası gördüm

• yardımmmmmmmmm
    yardımmmmmmmmmmmm
    yardımmmmmmmmmmmmm
    Aşşagıdakı işlemi yaptım a2uploader ile ama telefon açıldıgında pini girdim ve YAPILANDIRMA HATASI. ŞEBEKE OPERATÖRÜNE VEYA SERVİS MERKEZİNE BAŞVURUN yazısı çıkıyor

W715 - R1GA030

MAIN
    W715_R1GA030_MAIN_GENERIC_NR_R.html

FS
    W715_R1GA030_FS_BALTIC_DB3210_.html

CUSTOM
    http://www.4shared.com/file/zdve9caQ/CUSTOM__W715_GA030-TR_LANG.html

(MAIN & FS Attıktan sonra telefonu açmadan direk FileSystemTool a bağlayın.

tpa/preset/custom yoluna rar daki CUSTOMLArı eksiksiz,
    tpa/preset/system/language yoluna rardaki TR.lng & TR.T9 u attıktan sonra telefonu açın! )

• custom dosyasını at..
  • custom dosyasını zip olarak atcaksın , misc filesdan seçip
  • arkadaşlar şu sorun sizde de var mı ?

ben vodafone yazılımındayım hala ve bu sorun biraz gıcık ediyor beni.

interete kendi tarayıcısından girdiğinizi düşünün, bir de ek olarak operayı açtığınızı düşünün. yes tuşunun altındaki pencere değiştirme ile operaya geçtiğinizi düşünün, ondan sonra tekrar pencere tuşuna basınca kendi tarayıcısının çalışmadığını, kapandığını görüyorum. bu biraz uyuz bir sorun olmaya başladı.

acaba bu orjinal yazılım atınca düzelecek bir şey mi? yada bunu vodafoneun kendi yazılmında yaşamayan birisi var mı ?

özetle pencereler arası geçişlerde kendi tarayıcısı birden kayboluyor, kapanıyor.

bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 11 Şubat 2011; 15:54:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaşlar şu sorun sizde de var mı ?

ben vodafone yazılımındayım hala ve bu sorun biraz gıcık ediyor beni.

interete kendi tarayıcısından girdiğinizi düşünün, bir de ek olarak operayı açtığınızı düşünün. yes tuşunun altındaki pencere değiştirme ile operaya geçtiğinizi düşünün, ondan sonra tekrar pencere tuşuna basınca kendi tarayıcısının çalışmadığını, kapandığını görüyorum. bu biraz uyuz bir sorun olmaya başladı.

acaba bu orjinal yazılım atınca düzelecek bir şey mi? yada bunu vodafoneun kendi yazılmında yaşamayan birisi var mı ?

özetle pencereler arası geçişlerde kendi tarayıcısı birden kayboluyor, kapanıyor.

bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

diğer yazılımlardada aynı kendi tarayıcı kapanıyor

• bu bir hata/bug değil mi sizce de ? neden bunun için güncelleme çıkmıyor?

Bu arada orj. yazılım vodafone yazılımından daha mı iyi ikisini de kullananlar bir yorum yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

bu bir hata/bug değil mi sizce de ? neden bunun için güncelleme çıkmıyor?

Bu arada orj. yazılım vodafone yazılımından daha mı iyi ikisini de kullananlar bir yorum yapabilir mi?

bence hiç dönme ben pişmanım sonradan vodafon yazılımını yükledim ama ilk geldiği gibi olmadı
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.