Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan
    telefondaki interneti wifi ile paylaşabiliyor muyuz? bu telefon ile

bende çok merak ediyorum.
  • mtp device yuklenme sorunu olan arkadaşlar bir gün çıkar diye yazıyorum... arkadaşlar sorun windows media playerda.. media player i 11 e yükseltin varsa bile yeniden yüklemeyi deneyin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan
    telefondaki interneti wifi ile paylaşabiliyor muyuz? bu telefon ile

bende çok merak ediyorum.

dlna ozelligi var diye biliyorum
  • nasıl kullanacaz.
  • benim vivazda var [8D server var server baslat diyorsun hemen bsliyor
  • nerde ya bulamadım.
    yok herhalde dandik telefon.
  • 7 aylık w715 imi herşeyiyle beraber satmayı düşünüyorum. fiyatı 300 liradır. İlgilenen arkadaşlar Pm atabilrler.

●  Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ●

http://forum.donanimhaber.com/m_47827878/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 28 Mart 2011; 14:23:49 >

• arkadaşlar bu telefon için en iyi vidyo ayarleri nediracaba
  • çözünürlük ekran çözünürlüğü. Fps 30 sesleri bilmiyorum denersen daha fazla verim alırsın.
  • konuda satılık İlanlarından baska bısey yok
  • bana omnius şifresin i 5 dk verebilcek biri varmı rica etsemm, varsa böyle büyük bi insan bana burdan ulaşabilir :) vedo_@live.com
  • omnius ile yazılımı attım gayet sağlıklı bi sekilde lisans falanda istemedi fakat sim kilidini kırmak istedim lisans istedi (önceki attığım msj ı değiştiremedim yetkim yokmus :) bi msj daha atmak zorunda kaldım)
  • dostlar bi yardımcı olun lütfen w715 akustiğini nasıl yükliycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre37s
    dostlar bi yardımcı olun lütfen w715 akustiğini nasıl yükliycem

ilk sayfada yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: emre37s
    dostlar bi yardımcı olun lütfen w715 akustiğini nasıl yükliycem

ilk sayfada yok mu?

varda bişey anlamadım bide wifi ayarlarını bir türlü yapamadım
  • Servis kilitli G705 i nasıl modlayabilirim ? sadece ominus mu kullanmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim...
  • İyi günler milet...

Uzun zamandır A2 kullanmıyorum, ve daha önce hiç Servis kilitli bi telle işlem yapmadım..
    Sitede bakındım ama bulamadım.
    Servisten gelme C510 ve G705'lerin kimisinde servis kilidi oluyordu ve FS ye giriş yapılamıyor ve A2 hiç kullanılmıyordu bildiğim kadarıyla..

Omnius ile G705'i W715'e çevirdim ve şuan FS modlamak istiyorum ama ne JD Flasher ne de A2 işlem yapmıyor telefon üzerinde...
    Bilindik tipik giriş hataları alıyorum...

Telefon şuanlık RED.

Bu sorunu nasıl gideriyorsunuz ? Brown olunca mı yoksa devamlı Omnius'tan mı yapmam gerekiyor işlemleri ?
    FS dosyalarını devamlı Omnius'tan mı Flash'lamam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 15 Mayıs 2011; 17:15:55 >
  • a2 ile ben yapamadim benim telefonu cid53 fs giriyorum hata veriyor ne kopyalaiyor ne yaziyor far manageri dene istersen
  • arkadaşlar merhaba ben W715 i orjinal vodafone yazılımına cevirmek istiyorum cnku garantiye gönderecegim ve telefonuma brown atmıstım tekrar red e cevirecem a2 uploader de bu mumkun mu mumkn deglse nasıl yapıldıgını anlatırsanız sevinirim ve orjinal yazılıma cevirirken bu en basta anlatılan olayı pek anlamadım cnku orada sdce main dosyasını vermis fs ve custom dosyaları olmadan mı orjinal vodafone yazılıma cevirip seus ile devam edecez orayıda anlatırsanız cok sevinirm smdiden tsk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

arkadaşlar merhaba ben W715 i orjinal vodafone yazılımına cevirmek istiyorum cnku garantiye gönderecegim ve telefonuma brown atmıstım tekrar red e cevirecem a2 uploader de bu mumkun mu mumkn deglse nasıl yapıldıgını anlatırsanız sevinirim ve orjinal yazılıma cevirirken bu en basta anlatılan olayı pek anlamadım cnku orada sdce main dosyasını vermis fs ve custom dosyaları olmadan mı orjinal vodafone yazılıma cevirip seus ile devam edecez orayıda anlatırsanız cok sevinirm smdiden tsk..

Ben Yunus ,

Emre Konunun başında anlatılanları yaparsan telefonun orjinal haline dönecektir
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.