Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrecelik85

arkadaşlar merhaba ben W715 i orjinal vodafone yazılımına cevirmek istiyorum cnku garantiye gönderecegim ve telefonuma brown atmıstım tekrar red e cevirecem a2 uploader de bu mumkun mu mumkn deglse nasıl yapıldıgını anlatırsanız sevinirim ve orjinal yazılıma cevirirken bu en basta anlatılan olayı pek anlamadım cnku orada sdce main dosyasını vermis fs ve custom dosyaları olmadan mı orjinal vodafone yazılıma cevirip seus ile devam edecez orayıda anlatırsanız cok sevinirm smdiden tsk..

garantiye yollama sebebin nedir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

a2 ile ben yapamadim benim telefonu cid53 fs giriyorum hata veriyor ne kopyalaiyor ne yaziyor far manageri dene istersen

Kaan denedim her türlü aynı benim ki 52 :S
    ne far ne a2 bi işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

a2 ile ben yapamadim benim telefonu cid53 fs giriyorum hata veriyor ne kopyalaiyor ne yaziyor far manageri dene istersen

Kaan denedim her türlü aynı benim ki 52 :S
    ne far ne a2 bi işe yaramıyor.

desene a2 modasi kalmadi
  • javaya ilgi azaldı. Eskiden cid50 w810 u kırmak için millet 40 takla atardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

javaya ilgi azaldı. Eskiden cid50 w810 u kırmak için millet 40 takla atardı.

Ruslar 15-20 Euroya yapıyomuş muhabbetleri vardı ama yaptıran hiç yoktu

SE de bıraktı javayı aylardır java model ne çıkarıyo nede duyuruyo
  • yaza dogru bende arc a gecis yaparim yazin w995 garantiye ugramasi lazim
  • bende garantiye yolladım ama yazılımını değiştirmiştim.. orjinale de cevirmedim.. ankara'ya gitti geldi telefon 15 gün sürdü...şimdi bayiden gidip almak kaldı...acaba ücret alcaklarmı :):):) garantili onarım yazıyor sitede...teleserviceye verdim teli...yazılım güncellendi- parça değiştirildi diye yapılan işlemlerde belirtilmiş..
  • Benim gibi manyaklar bırakmaz Javayı...
    Ben halen devam Java'da çünkü seviyorum..
    Direkt olarak anroide geçemem. geçersem çok sorun yaşarım..
    Anca 2. bir telefon olarak olabilirim onada zamanla alışmak için
  • SE Firat la ikinize ozel model uretecek yakinda
  • Arkadaşlar w715 in sıfırını bulabilirmiyim acaba almayı düşünüyorum. Hem görselliğe hitap ediyor hemde fiyatı uygun.. bi kaç yere sordum sony ericsson yok dediler.
  • arkadaşlar telefonumu garantiye verdim...yazılım değiştirmişler orjinali yüklemişler.. bn simi kırmak istiyorum tekrar lütfen yardım... Fırat dostummm!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk_190522

arkadaşlar telefonumu garantiye verdim...yazılım değiştirmişler orjinali yüklemişler.. bn simi kırmak istiyorum tekrar lütfen yardım... Fırat dostummm!!!

Müşteri hizmetlerini ara ben öyle yapmıştım
  • tam olarak anlatırmısın...
  • quote:

tam olarak anlatırmısın...

Vodafone müşteri hizmetlerini ara ve derdini anlat , bi kod veriyorlar giriyosun ve sim kilit kalkıyo
  • aradım ve kodu aldım.. telefona giriyorum izinli değil diyor.
  • quote:

aradım ve kodu aldım.. telefona giriyorum izinli değil diyor.

o zaman omnius unlock lisans alcaksın
  • şimdi sim kilidiyle kaldım ortada... 5 dakkalık sim klid açma olayım var.. omnius hesabı lazım...gerekirse karşılığını veririm ..hesap verecek birileri var mı ?
  • ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edin bana arkdaşlar......
  • arkadaşlar bu telefonu almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmıyorum yıllardır se kullanan biri olarak çok estetik işlevsel fakat wifi problemı kronık bi alet bu. bende aynı problemı yaşadım aldıktan kısa bi süre sonra wifi agları görmemeye başladı aldığım bayi vasıtasıyla garantiye gönderdim servisten 45 günde gelince para iadesi talep ettım kabul etmediler konuyu tük. hak. hey.ne bi dilekçeyle bildirdim. 13 haziranda duruşma var parayı alımca hememn w995 alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundogdu34

arkadaşlar bu telefonu almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmıyorum yıllardır se kullanan biri olarak çok estetik işlevsel fakat wifi problemı kronık bi alet bu. bende aynı problemı yaşadım aldıktan kısa bi süre sonra wifi agları görmemeye başladı aldığım bayi vasıtasıyla garantiye gönderdim servisten 45 günde gelince para iadesi talep ettım kabul etmediler konuyu tük. hak. hey.ne bi dilekçeyle bildirdim. 13 haziranda duruşma var parayı alımca hememn w995 alıcam

w995 le w715 in neredeyse her şeyi aynı w995 te de aynı sorun var gerçi ben bir şekilde hallediyorum ama w995 te de aradığını bulamayabilirsin

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.