Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünden beri telefonun ekranında sol üst tarafta mavi kutu içerisinde H harfi çıkıyor.Daha öncesinde böyle bir şey olmuyordu üstelik telefonun hiç bir ayarını ellemeden çıkmaya başladı , onunla birlikte çekme problemi de var max 3 kademe çekiyor fakat daha öncesinde buralarda full çekiyordu var mı bu harfin ne anlama geldiğini , neden çıktığını bilen.
  • H(hspda 3G,nin daha iyi bağlantı şekli) ayarlar/bağlantı/mobil şebekeler'den kapatabilirsin...
    Not:HSPDA DAHA COK ŞARJ YER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

H(hspda 3G,nin daha iyi bağlantı şekli) ayarlar/bağlantı/mobil şebekeler'den kapatabilirsin...
    Not:HSPDA DAHA COK ŞARJ YER

Peki bu ayarı nasıl aktif edebiliriz?
    Bağlantı ayarlarında bulunmuyor.
  • Ayarlar/Bağlantı/Mobil Şebekeler/GSM/3G Şebekeleri GSM 3Gyi aktif edin...
  • W715 kullanıpta telini patchleyen biri var mı?
    Gelişmiş bir patch yazıyorum ama elimde cihaz olmadığı için test edemiyorum şuanlık. Bana bu işte yardım edebilcek biri aranıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

W715 kullanıpta telini patchleyen biri var mı?
    Gelişmiş bir patch yazıyorum ama elimde cihaz olmadığı için test edemiyorum şuanlık. Bana bu işte yardım edebilcek biri aranıyor :(

Servise göndermesem ben denerdim de nerden çıktı W715 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

W715 kullanıpta telini patchleyen biri var mı?

Servise göndermesem ben denerdim de nerden çıktı W715 ?

Bende analamadım ki Db3210 a patch yazıyordum bi baktım W715 in maini kullanmışım öylece kaldı. Brown teli olanda yok olsa hemen adres çıkartcam ama herkes kayıp :(
  • ben varım. Yardım ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

ben varım. Yardım ederim.

Bunun icin pm atmistim sana firat. Ama pc den kalkmam gerektigi icin ilgilenemedim seninle ve gurkanla. Suan cepten yaziyorum.
  • Eray, Fırat ikinizede teşekkür ederim.
    Fırat sana PM'den hemen ulaşıyorum.
  • smslerimi arşivlemek istiyorum onbinlerce sms oldu telefon iyice yavaşladı. pc companion a giriyorum mesajlarım listelenmiyor oraya sebebi ne olabilir?
  • my phone explorer pc ye kopyalar mesajları
  • arkadaşlar kulaklıkta sol taraftan biraz daha fazla ses geliyor birçok acoustic denedim değişmedi program filan var mı?
  • teşekkür ettim bu sorunumu çözdü. peki omnius hala ücretli mi ben hala vodafone yazılımında kaldım da?
  • emre, kulaklıkta sorun olabilir mi? yada belki telefonun kulaklık giriş yerinde bir sorun vardır
  • omnius bu saatten sonra ücretsiz olmaz ama a2 uploader ile yükleyebilirsin istedin yazılımı
  • peki vodafone yazılımını değiştirmek gerekir mi? yani diğer yazılımın ne gibi bir artısı var...
  • modifiye.
  • jamiro
    bilgisayar kulaklığını taktım da ses normal geliyor acousticten değilmiş

peki sol kanalı kısabilieceğim bi mp3 çalar var mı?
  • arkadaslar yardım edin kafayı yemek üzereyim.dikkat ceksin dıye yazmıyorum ama yazmak zorundaym çnku her yolu denedım .telefonu gecen yıl aldım. garantıye gtti bi hafta oldu geleli telefona orjınal yazılımına çevirmişler. ve telefonu ilk aldğımda omniusla yaptğım sim kilidi kırma işlemini şmdi yapamıyorum ücreli oldğu için. vodafone müşteri hizmetlerini aradım,telefonu aldğım cep shopu aradım sony ercson musteri hzmetlerini aradım kmse çözüm bulamadı. verdikleri kodlada denedim olmadı .ve giriş hakkımın bttiğini söylediler. telefon öyle elimde kaldı. bunu nasıl diğer hatlara açabilirim alternatf fkri olan varsa yardmcı olabilirmi.teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.