Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratcnr

arkadaslar yardım edin kafayı yemek üzereyim.dikkat ceksin dıye yazmıyorum ama yazmak zorundaym çnku her yolu denedım .telefonu gecen yıl aldım. garantıye gtti bi hafta oldu geleli telefona orjınal yazılımına çevirmişler. ve telefonu ilk aldğımda omniusla yaptğım sim kilidi kırma işlemini şmdi yapamıyorum ücreli oldğu için. vodafone müşteri hizmetlerini aradım,telefonu aldğım cep shopu aradım sony ercson musteri hzmetlerini aradım kmse çözüm bulamadı. verdikleri kodlada denedim olmadı .ve giriş hakkımın bttiğini söylediler. telefon öyle elimde kaldı. bunu nasıl diğer hatlara açabilirim alternatf fkri olan varsa yardmcı olabilirmi.teşekkürler

Ya omnius u satın alıp kendin yapıcaksın ya da telefoncuya götürüceksin o açıcak. Omniusdan başka çok uğraşırsın değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

yeterki c905 gelsin isterse vodafone yazsın xD oda olmadı orange yazsın

vay bee bir zamanlar gelmesini beklemişiz şimdi eskidi telefon
  • Telefonumu satıyorum, joystick arada takılıyordu arkadaşım sağolsun teleservice'den değiştirdi. Cihazın kenarlarında hafif soyulmalar var. Taş gibi ilgilenen olursa özelden ulaşırsa sevinirim.
    Faturalı ve 11 ay garantisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

quote:

Orijinalden alıntı: muratcnr

arkadaslar yardım edin kafayı yemek üzereyim.dikkat ceksin dıye yazmıyorum ama yazmak zorundaym çnku her yolu denedım .telefonu gecen yıl aldım. garantıye gtti bi hafta oldu geleli telefona orjınal yazılımına çevirmişler. ve telefonu ilk aldğımda omniusla yaptğım sim kilidi kırma işlemini şmdi yapamıyorum ücreli oldğu için. vodafone müşteri hizmetlerini aradım,telefonu aldğım cep shopu aradım sony ercson musteri hzmetlerini aradım kmse çözüm bulamadı. verdikleri kodlada denedim olmadı .ve giriş hakkımın bttiğini söylediler. telefon öyle elimde kaldı. bunu nasıl diğer hatlara açabilirim alternatf fkri olan varsa yardmcı olabilirmi.teşekkürler

Ya omnius u satın alıp kendin yapıcaksın ya da telefoncuya götürüceksin o açıcak. Omniusdan başka çok uğraşırsın değmez

bu omniusu nasıl satın alabiliriz.

• arkadaşlar w715'in desteklemediği videoları açma imkanımız yok mu? bi program aracılığıyla falan?
  • beyler w715 te kamerayı açınca internette etkin oluyor :S nasıl bir iş bu? mesela kamerayı açıyorum foto çkiyorum kamerayı kapattıktan sonra kalan tutar uyarısı geliyor.. ve tl gidiyor :S ? yardım edebilicek biri var mı? ayarlarda bu sorunu düzelticek bişey bulamadım..
  • ayarlardan konum ekleyi kapat.
  • Benim telefonun ortadaki tuşlar bozuldu garantiye genpaya gitti bakalım ne olcak.
    Ek olarakta kapak sertleşti kullaklık ve şarja taktıgımda bazen görmeme sorunu başladı ve kasa daki kendiliginden olan yıpranmaları belirtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşref_37

Benim telefonun ortadaki tuşlar bozuldu garantiye genpaya gitti bakalım ne olcak.
    Ek olarakta kapak sertleşti kullaklık ve şarja taktıgımda bazen görmeme sorunu başladı ve kasa daki kendiliginden olan yıpranmaları belirtim.

Benim telefonun batarya şişmişti.
    Wi-fi de arıyor diyor kalıyordu bağlanmayı geçtim. Hiç şebeke bulmuyordu...

Ankara'da ASYA TELEKOM'a götürdüm. Sağolsunlar 1 hafta içinde yenisini verdiler. Tek sıkıntım benim telefonum siyahdı ve seviyordum (vodafoneli de olsa) bana verilen telefon gri ...
    Ama iyi oldu çok şükür, hem versiyon güncel geldi, vodafone menüsünden kurtuldum hem de telefonum yenilenmiş oldu. Çünkü düşmeye bağlı çizikler falan vardı

• arkadaşlar benim telefon da artık arada bir hafıza kartını bazen de sim kartını görmemeye başladı (durup dururken).
    sarja takınca görmeme sorunu vardı bende de ve onu bir cımbızla temizleyerek hallettim ama bu kartları görmeme davası bazen canımı sıkıyor. tam müzik dinlicem play e basıyorum basıyorum oynatımyor hafıza kartına gireyim diyorum e haliyle girmiyor.

zaten bu diğer hatlara aktif etme olayını da çözememiştim. aldığım yer açamadı müşteri hizmetleri de açamadı falan.. acaba diyorum tüm bu sorunlarla göndersem (artık kime gönderceksem) yenisini falan alabilir miyim ? çünkü avea ya geçmek istiyorum tekrardan.... sim kilidi sorununu kesin çözmem lazım yani. e hafıza kartını sim kartını falan da görmüyor bazen dediğim gibi. yani telefon sorunlu anlayacağınız. ne yapmalıyım ? değiştirmeleri çok süper olur mesela

ha bu arada tuşların üzerindeki slikonumsu şey de dökülmeye soyulmaya başladı.. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 26 Ağustos 2011; 20:16:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaşlar benim telefon da artık arada bir hafıza kartını bazen de sim kartını görmemeye başladı (durup dururken).
    sarja takınca görmeme sorunu vardı bende de ve onu bir cımbızla temizleyerek hallettim ama bu kartları görmeme davası bazen canımı sıkıyor. tam müzik dinlicem play e basıyorum basıyorum oynatımyor hafıza kartına gireyim diyorum e haliyle girmiyor.

zaten bu diğer hatlara aktif etme olayını da çözememiştim. aldığım yer açamadı müşteri hizmetleri de açamadı falan.. acaba diyorum tüm bu sorunlarla göndersem (artık kime gönderceksem) yenisini falan alabilir miyim ? çünkü avea ya geçmek istiyorum tekrardan.... sim kilidi sorununu kesin çözmem lazım yani. e hafıza kartını sim kartını falan da görmüyor bazen dediğim gibi. yani telefon sorunlu anlayacağınız. ne yapmalıyım ? değiştirmeleri çok süper olur mesela

ha bu arada tuşların üzerindeki slikonumsu şey de dökülmeye soyulmaya başladı.. :S

bende iki hafta oldu telefonu garantiden aldım.vodafone yazılımı yüklemişlerve sim kilidini kıramadım.kimi aradıysam olmadı.telefon kapalı evde yatıyo valla ne yapacağımı blmıyorum .bi çözüm buluruz inşallah.

• inş çözeriz ben bu işin peşine düşeceğim sana da haber veririm bir çözüm bulursam.

bu arada yukarda sorunlarıma ek olarak sunları unutmusum ekleyeyim; hatta orta yuvarlak tuşların en alttaki nin ışığı yanmıyor, üst tuş ise dokunmatik gibi basıyor. bu telefon zıvanadan çıktı yani. bulunduğum şehirde asya telekom var garantisiyle oraya mı götürmeliyim yoksa aldığım vodafone bayiye mi vermeliyim ?
  • ben buwww.mobile-forum.com dan bir şey indirermiyorum... yardım edeseniz sevinirim.. Ya da başka bir link varsa onuda verebiirsiniz...
  • benwww.mobile-forum.com dan bi şey indiremiyorum... Nasıl indirmem lazım ... Ya da elinde başka linkler varsa onları paylaşırsan sevinirim.. Acil yardım....
  • Arkadaşlar yardım eder misiniz ? Ben bu telefonu çok sevdim . Ablamda vardı . Yurtdışında oturuyor. Türkiyede vodefoneda var mış .. Aradım aradım bulamadım.

* Fiyatı ne kadar ve vodafone de yoksa nerden alabilirim ??
    Pek bi arama yapmadım aslında en iyisi dhye soriym dedm yardım ltfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

inş çözeriz ben bu işin peşine düşeceğim sana da haber veririm bir çözüm bulursam.

bu arada yukarda sorunlarıma ek olarak sunları unutmusum ekleyeyim; hatta orta yuvarlak tuşların en alttaki nin ışığı yanmıyor, üst tuş ise dokunmatik gibi basıyor. bu telefon zıvanadan çıktı yani. bulunduğum şehirde asya telekom var garantisiyle oraya mı götürmeliyim yoksa aldığım vodafone bayiye mi vermeliyim ?

benim joystik tuşları bozulmustu. kargo ile ankaraya arvato teleservice 'e gönderdim. garanti kapsamındaysa buraya göndereceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornnnnn

Arkadaşlar yardım eder misiniz ? Ben bu telefonu çok sevdim . Ablamda vardı . Yurtdışında oturuyor. Türkiyede vodefoneda var mış .. Aradım aradım bulamadım.

Bu telefonun sıfırını bulamazsın.
    2. el bulabilirsin... Onun için de ya çevrendeki telefonculara bak (ki oralarda bulman zor olur) ya da 2. el telefon satan web sitelerine bakın (örn: sahibinden, gittigidiyor, veya bu konunun geçmiş sayfaları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 28 Ağustos 2011; 5:26:56 >
  • öyle yaparım o zaman, evet garanti kapsamında sağol.
  • Arkadaşlar birkaç gündür telefonun çekim gücünü gösterene yerde yazan "E" yazısı yerine ara ara sönük bir biçimde "G" yazısı çıkıyor. Kendiliğinden oluyor. Kullanım klavuzu yanımda olmadığı için bakamadım acaba gprs bağlantısı falan mı yapıyor ama gprs den bağlanınca ekstradan bir G yazısı geliyordu. Bunun sebebi nedir yardımcı olabilcek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

Orijinalden alıntı: aragornnnnn

Arkadaşlar yardım eder misiniz ? Ben bu telefonu çok sevdim . Ablamda vardı . Yurtdışında oturuyor. Türkiyede vodefoneda var mış .. Aradım aradım bulamadım.

Bu telefonun sıfırını bulamazsın.
    2. el bulabilirsin... Onun için de ya çevrendeki telefonculara bak (ki oralarda bulman zor olur) ya da 2. el telefon satan web sitelerine bakın (örn: sahibinden, gittigidiyor, veya bu konunun geçmiş sayfaları)

Öncelikle teşekkürler sorumu cevapladığınız için.. Forumda buldum 1 tane fiyatı nasıl bilmiyorum . Siz daha iyi bilirsiniz .. 220 TL ama Speaker yok içinde..

Link (tıkla)

Sizce Nasıl.. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SkY..| -- 28 Ağustos 2011; 20:59:17 >

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.