Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabikide hayır hazelin karizması + kasasının sağlamlığı yeter ayrıca kulaklık sesi eski walkman kulaklığımla gayet iyi çıkıyor ve de daha mod yazılım atmadım kim bilir ne kadar performans katıcak telefona
  • bende hazel yada w715 almayı düşünüyorumda 2 sinide satan bulamadım 1 tane hazel buldum ama bakalım inş olur
  • ben tekmardan almıştım ama az önce baktım orada da kalmamış inşallah bulurusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

ben tekmardan almıştım ama az önce baktım orada da kalmamış inşallah bulurusun

yok hayır hazel '0' var 380 tl ye 0 felan varda bütçemi aşıyor ama asıl sinirime giden
    '0' ı 380 ile 420 aralığında olan bir cihazın 2.el fiyatlarını 390 dan aşağı olmaması millet iyice uçmuş sahibindende 500 e ilan var şaka gibi
  • arkadaşlar benim kulaklık bozuldu kullanmayıp satmak isteyen olursa irtibata geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfzn

arkadaşlar benim kulaklık bozuldu kullanmayıp satmak isteyen olursa irtibata geçebilir.

2. el kulaklığa ne hacet, git sıfır al paşa paşa kullan derim.

Ben de benim kulaklığın birini kırmıştım, telefona taktığım kısım sağlam olduğu için gittim markete 2 TL verdim mp3 kulaklığı alıp taktım. Bana yetiyor çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

arkadaşlar benim kulaklık bozuldu kullanmayıp satmak isteyen olursa irtibata geçebilir.

Ben de benim kulaklığın birini kırmıştım, telefona taktığım kısım sağlam olduğu için gittim markete 2 TL verdim mp3 kulaklığı alıp taktım. Bana yetiyor çok şükür.

hocam ses kalitesi çok fark ediyor 3-5 liraya alınan kulaklıklarla birde ben senelerdir kulak içi olarak tabir edilen bu kulaklıklara alıştım diğerleri aynı zevki vermiyor.piyasayı da sahteleri sarmış çok fena, orijinal baktım bir kaç yere ama hiç denk gelmedi bir buraya sorayım dedim son çare

• şu facebooktaki kiminle nerede olayını desteklemiyor galiba bizim telefon doğru muyum ?

hem operadan giriyorum hem 0.facebooktan giriyorum hem de facebook uygulamasını indirdi telefon onla deniyorum 3ünde de olmuyor...
  • quote:

yetkili servisten bulabilirsin yanlışım yoksa 32 euro idi
  • arkadaşlar ben telefondaki tüm gps uygulamalarını aktif olarak kullanıyorum ama wayfinder'i hiç kullanmadan süresi bitmişti. Bunu nasıl sıfirlarım yada bunun kırılmışı falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

quote:

yetkili servisten bulabilirsin yanlışım yoksa 32 euro idi

32 EURO'mu! Bundan 5-6 sene kadar önce W200i telefonum için 20 dolar civarına almıştım ama bu iyice fazla gibi sanki!

• hpm 70 al o daha uygun ve seside tatminkar şu telefona 3.5 mm koysalardı keşke.benim teldeki giriş temazsızlık sorunu yapmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belekbeach -- 13 Kasım 2011; 15:19:51 >
  • arkadaşlar telefondan facebook'a nasıl fotoğraf yükleniyor. hani mobile uploads olayı var ya? bilen var mı ..
  • telefonu ilk aldığımda ''yön bulucu'' diye bir şey vardı ama internet paketim olmadığı için hiç açmadım internet paketim olduğunda da zannedersem süresi bitmişti tıklıyorum ama hiçbir tepki vermiyor bu program nedir kullanabilmenin bir yolu var mı acaba???
  • bu kadar yorum girilmiş ama çevrede benden başka kullanan görmedim bu telefonu ne iş ?? :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

hocam ses kalitesi çok fark ediyor 3-5 liraya alınan kulaklıklarla birde ben senelerdir kulak içi olarak tabir edilen bu kulaklıklara alıştım diğerleri aynı zevki vermiyor.piyasayı da sahteleri sarmış çok fena, orijinal baktım bir kaç yere ama hiç denk gelmedi bir buraya sorayım dedim son çare

hocam asya dahttp://asyatelekom.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=69 fiyatlar bu uygun ildeysen alabilirsin..hayırlı günler...

• Beyler w715 için en iyi akustik ve cam driver hangisi,link var ise verebilir misiniz? Özellikle hoparlör sesini yükseltmek istiyorum yükseltirken bozmasın da kaliteyi.
  • arkadaşlar w715 yazılımını w705 e yüklesem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen24

arkadaşlar w715 yazılımını w705 e yüklesem olur mu?

Olur ama hiçbir fark olmaz. Sadece menüye GPS gelir onuda kullanamazsın
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.