Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurkan__252

quote:

Orijinalden alıntı: centilmen24

arkadaşlar w715 yazılımını w705 e yüklesem olur mu?

Olur ama hiçbir fark olmaz. Sadece menüye GPS gelir onuda kullanamazsın

olsun hocam su an teli hic kullsmiyorum zaten, w705 yazilim aradim bulamadim bikac birsey buldum a2 uploaderle yuklemeyi denedim olmadi belki diger yazilim yukleme araciyla yuklersem telefonu tanir diye dusunuyorum program
  • benim telefon cörtledi. üst tuşlar çalışmıyor (sağ sol üst alt yani yönler, sekme tuşu, c tuşu, üst sağ sol tuşlar, ok tuşu...)
    servisi aradım ve bu telefonun muadillerinin w995, hazel ve ELM olduğunu söylediler.

yalnız hazel ve 995 kalmamış, büyük ihtimalle servise verirsem ve değişime giderse ELm gelecek ve ben bu telefonu istemiyorum kesinlikle. çok kötü görünüyor...

sizce ne yapmalıyım. stoklara girene kadar beklemeli miyim ?
  • arkadaşım telefonun flexi kablosu kırılmış 1 hafta önce başıma geldi 30 tl internetten al kendin tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

benim telefon cörtledi. üst tuşlar çalışmıyor (sağ sol üst alt yani yönler, sekme tuşu, c tuşu, üst sağ sol tuşlar, ok tuşu...)
    servisi aradım ve bu telefonun muadillerinin w995, hazel ve ELM olduğunu söylediler.

yalnız hazel ve 995 kalmamış, büyük ihtimalle servise verirsem ve değişime giderse ELm gelecek ve ben bu telefonu istemiyorum kesinlikle. çok kötü görünüyor...

aynısı banada olmuştu içini açtım şerit gibi bişey vardı yerinde durmuyodu onu taktım düzeldi. tam adını bilmiyorum kablonun. eminim forumda daha ayrıntılı bilen birileri vardır
  • Siyah W715. Faturalı, vodafone kampanyasıyla alındı. Tüm aksesuarlarıyla birlikte çalışıyor. 200 Tl. Niye fiyat ucuz diye altında bit yeniği aramayın bu telefonu zaten 350 tl'ye aldım, o kadar da kullandım. Netteki ilanlar 400-500 gibi uçuk söylüyor. O bakımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

Siyah W715. Faturalı, vodafone kampanyasıyla alındı. Tüm aksesuarlarıyla birlikte çalışıyor. 200 Tl. Niye fiyat ucuz diye altında bit yeniği aramayın bu telefonu zaten 350 tl'ye aldım, o kadar da kullandım. Netteki ilanlar 400-500 gibi uçuk söylüyor. O bakımdan.

Fiyat olması gerektiği seviyede.
    Nettekilerin kendi mallarını bir şey sanmaları benim aşırı sinirlerimi bozuyor.

Benden bir adet PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: thediablo

quote:

benim telefon cörtledi. üst tuşlar çalışmıyor (sağ sol üst alt yani yönler, sekme tuşu, c tuşu, üst sağ sol tuşlar, ok tuşu...)

aynısı banada olmuştu içini açtım şerit gibi bişey vardı yerinde durmuyodu onu taktım düzeldi. tam adını bilmiyorum kablonun. eminim forumda daha ayrıntılı bilen birileri vardır

evet ama zaten garantisi duruyor boş yere içini açmaya gerek yok. zaten büyük ihtimalle değiştirip 0 telefon vereceklerini söylediler. şimdilik beklemedeyim telefonu yollamadım, w995 stoklara girdiğidne yollarım. değiştirilecekse bu modelle değişsin diye. teşekkür ederim yine de yardımın için:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thediablo

quote:

evet ama zaten garantisi duruyor boş yere içini açmaya gerek yok. zaten büyük ihtimalle değiştirip 0 telefon vereceklerini söylediler. şimdilik beklemedeyim telefonu yollamadım, w995 stoklara girdiğidne yollarım. değiştirilecekse bu modelle değişsin diye. teşekkür ederim yine de yardımın için:)

W995 beklemeyin asla girmez, girmeyecek
    Ama satmak isterseniz konuşmak isterim

• W705 veya W715 cihazı olupta satmayı düşünenler varsa bana PM'den ulaşırsanız sevinirm.
    Teşekkürler...
  • quote:

keşke telefonumu servise vermeden önce burayı okumuş olsaydım w995 ya da hazel in stoğa girmesini beklerdim ben de servise verme amacım aslında kulaklığın bozulmasıydı telefonda aramada ses alamıyordum sadece onun dışında bir sıkıntım yoktu ama değişim yapıldı yarın teleservice den elm i alacağım ancak ben sürgülü telefon severim gelecek olan elm :/ w995 olsaydı süper olurdu elmin şekli de bir garip geldi w715 ve elm i kullanan biri var mı telefona karşı önyargılı olmayayım elm i satıp w995 almayı düşünüyorum ama bakalım

• quote:

Değiştirip 0 telefon vermelerini anlayamadım benimkini de değiştiler tamir edilemiyor muydu yoksa w715 de bilmediğimiz bir sıkıntı var da toplanıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbgg25 -- 29 Ocak 2012; 17:49:03 >
  • @gurkan__252,

garantisi yazın ortalarına kadar devam ediyor, şimdilik idareten bir telefonum var. gelmesi bana da biraz zor geldi ama yine de beklemeyi düşünüyorum. belki elm ve yerine ne vereceklerse onlar da biter daha da iyisini alırım

bu arada siz neden bu kadar kesin konuştunuz gelmeyeceği konusunda ?
    ayrıca hangisini satın almak istiyorsunuz elm'i mi yoksa bozuk halde olan telefonu mu ?

özelden konuşabiliriz.

@gfbgg25, ben bekliyorum ama ne olur sonucu bilmiyorum inanın. öylesine kendi kendime bulduğum bir strateji:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 30 Ocak 2012; 1:53:10 >
  • jamiro,
    almak istediğim cihaz W715'ti.
    gelmeyeceği hakkında kesin konuşmam bazı şeyleri derinlemesine biliyorum.
    bundan sonrada Sony Ericsson java sistem cihaz üretmez üretsede size muadil olarak veremezler çünkü garanti süreniz yetmez o yeni cihazların muadil cihaz konumuna düşmesine...

garantili W715 veya W705'iniz varsa servis dışında kurcalanmamış anlaşırsak almak isterim.

olur hocam her konuda PM'den görüşebiliriz...
  • Derinlemesine bildiğiniz şeylerle bizi de aydınlatsanız bir de sıkıntılı w715 i neden almka istediniz onu anlayamadım
    Bugün teleservice gittimancak elmi teslim almadım sony ericsson la görüşüp şansımı deniycem bu elm de görüntülü görüşme olayı da yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbgg25

Derinlemesine bildiğiniz şeylerle bizi de aydınlatsanız bir de sıkıntılı w715 i neden almka istediniz onu anlayamadım
    Bugün teleservice gittimancak elmi teslim almadım sony ericsson la görüşüp şansımı deniycem bu elm de görüntülü görüşme olayı da yok galiba

sıkıntılı w715 almaya çalışmıyorum ki sadece kullanılabilinecek tipten w715 arıyorum. çok büyük bir arızası varsada garantisi varsa cihazın onuda alırım bunu demek istedim.

sizin durum nedir neden elm i vermediler ?
  • quote:

quote:

Derinlemesine bildiğiniz şeylerle bizi de aydınlatsanız bir de sıkıntılı w715 i neden almka istediniz onu anlayamadım

sıkıntılı w715 almaya çalışmıyorum ki sadece kullanılabilinecek tipten w715 arıyorum. çok büyük bir arızası varsada garantisi varsa cihazın onuda alırım bunu demek istedim.

Başka telefon isteyebiliyor muyum dedim üretici firmayla görüşmeniz gerek biz bir şey diyemeyiz o konu hakkında dedi sony ericsson la görüşüp eğer başka model alamazsam mecbur gidip elm i alıcam

• quote:

quote:

quote:

Başka telefon isteyebiliyor muyum dedim üretici firmayla görüşmeniz gerek biz bir şey diyemeyiz o konu hakkında dedi sony ericsson la görüşüp eğer başka model alamazsam mecbur gidip elm i alıcam

Sony Ericsson der ki; bizim elimizde bir yetki yok, biz teknik servise modelleri söyleriz onlarda ellerindeki stok durumuna göre muadil cihazı temin ederler.

Servis der ki; biz bize söyleneni yaparız sizin Sony Ericsson'la görüşmeniz gerekmektedir.

Bu durumda çok işin içindne çıkabiliyorsan...

Zorlama şansını al Elm'ini

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sony Ericsson der ki; bizim elimizde bir yetki yok, biz teknik servise modelleri söyleriz onlarda ellerindeki stok durumuna göre muadil cihazı temin ederler.

Servis der ki; biz bize söyleneni yaparız sizin Sony Ericsson'la görüşmeniz gerekmektedir.

Bu durumda çok işin içindne çıkabiliyorsan...

Zorlama şansını al Elm'ini

aynen

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar w715 yazılımını w705 e yüklesem olur mu?

Olur ama hiçbir fark olmaz. Sadece menüye GPS gelir onuda kullanamazsın

olsun hocam su an teli hic kullsmiyorum zaten, w705 yazilim aradim bulamadim bikac birsey buldum a2 uploaderle yuklemeyi denedim olmadi belki diger yazilim yukleme araciyla yuklersem telefonu tanir diye dusunuyorum program

Sadece saçmalıyorsunuz.
    Hiçbir şey değişmeyecek. Sony Ericsson hiçbir zaman modeller arası değişime gitmez hele ki tek fark aGPS ise hiç gitmez.

Patch işlemleri yapmıyorsanız hiçbir fark anlayamazsınız

• Öyle yaptım ben de :D hazel ya da w995 olsaydı daha iyiydi ama elm de kötü değil ne yapalım sağlık olsun
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.