Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cbk167.

Arkadaşlar birkaç gündür telefonun çekim gücünü gösterene yerde yazan "E" yazısı yerine ara ara sönük bir biçimde "G" yazısı çıkıyor. Kendiliğinden oluyor. Kullanım klavuzu yanımda olmadığı için bakamadım acaba gprs bağlantısı falan mı yapıyor ama gprs den bağlanınca ekstradan bir G yazısı geliyordu. Bunun sebebi nedir yardımcı olabilcek var mı ?

3G şebekesini kullandığını gösteriyor diye biliyorum. Yani internete bağlanmak istediğinde hattının 3G bağlantısı da açıksa şu an internet hızının tadını çıkarabilirsin demek istiyor :)

Telefonum yanımda olmadığı için nereden ayarlayacağını tam söyleyemiyorum ama menülerin altında bir yerde TERCİHLİ ŞEBEKELER adında bir kısım olması lazım. Oradan ayarlama yapabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragornnnnn

Öncelikle teşekkürler sorumu cevapladığınız için.. Forumda buldum 1 tane fiyatı nasıl bilmiyorum . Siz daha iyi bilirsiniz .. 220 TL ama Speaker yok içinde..

Link (tıkla)

Sizce Nasıl.. ?

Vuruğu kırığı yoksa iyidir o fiyata... Hoparlörü çok pahalı değil sanırım, garantisinin de devam ediyor olması ayrı bir avantaj

350 TL'ye almıştım ben geçen sene bu zamanlarda (Vodafone kampanyası da bu vakitler başlamıştı ve ben de o kampanyadan almıştım)... Hoparlörü falan içinde idi tabi.

• @haviconi

Nasıl yani .. Alayım değil mi..? Çok iyi değil mı .. Benim zaten hoparlöre ihtiyacım yok.. iPod touch var bende (: neyse alayım o zaman değil mı. Başka hicbiryerde yok bulamadım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

Orijinalden alıntı: cbk167.

Arkadaşlar birkaç gündür telefonun çekim gücünü gösterene yerde yazan "E" yazısı yerine ara ara sönük bir biçimde "G" yazısı çıkıyor. Kendiliğinden oluyor. Kullanım klavuzu yanımda olmadığı için bakamadım acaba gprs bağlantısı falan mı yapıyor ama gprs den bağlanınca ekstradan bir G yazısı geliyordu. Bunun sebebi nedir yardımcı olabilcek var mı ?

3G şebekesini kullandığını gösteriyor diye biliyorum. Yani internete bağlanmak istediğinde hattının 3G bağlantısı da açıksa şu an internet hızının tadını çıkarabilirsin demek istiyor :)

Telefonum yanımda olmadığı için nereden ayarlayacağını tam söyleyemiyorum ama menülerin altında bir yerde TERCİHLİ ŞEBEKELER adında bir kısım olması lazım. Oradan ayarlama yapabiliyorsun.

Sanırım senin bahsettiğin 3g, onu Ayarlar>Bağlantı>Mobil şebekeler>GSM/3G şebekeleri konumundan açıp kapatabiliyorsun. Benim ayarlarımda şu an sadece gsm seçili.

• @aragornnnnn
    :) Eğer telefonun tipinden, özelliklerinden vs. hoşlandıysan al tabi

@cbk167.
    Evet bahsettiğim 3G... Eğer sadece GSM seçili ise sorun olmaması lazım. Ya da senin bahsettiğin şey farklı...
  • Saolasın kardeş (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

@aragornnnnn
    :) Eğer telefonun tipinden, özelliklerinden vs. hoşlandıysan al tabi

@cbk167.
    Evet bahsettiğim 3G... Eğer sadece GSM seçili ise sorun olmaması lazım. Ya da senin bahsettiğin şey farklı...

Benim bahsettiğim farklı, fabrika ayarlarınada döndüm yine aynı neden oluyor anlamadım bir türlü sadece "G" yazısı çıkıyor "E" yazan yerde
  • avea internet ayarlarını yapamadım bir türlü. wi-fi ile almayı denedim ayar geldi ama hep hata alıyorum. yok mu başka yolu bunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

avea internet ayarlarını yapamadım bir türlü. wi-fi ile almayı denedim ayar geldi ama hep hata alıyorum. yok mu başka yolu bunun ?

Hoca,
    Diğer konudahttp://forum.donanimhaber.com/m_45932139/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53804895
    yazdıklarım 2 farklı telefonda denedim işe yaradı.

Sen de niye olmadı bilmiyorum.
    Mesaj gönderip ayarları almayı denesen yine bahsettiğim gibi ayar gönderiyorlar bişeye yaramıyor.
  • quote:

avea internet ayarlarını yapamadım bir türlü. wi-fi ile almayı denedim ayar geldi ama hep hata alıyorum. yok mu başka yolu bunun ?

forumda verilen romu yükle. Vodafone olmayanı. Ben bu telefonu kullanırken öyle yapmıştım. Onu kullandığında sorun olmayacaktır. oda olmadı diyorsan avea nın sitesinden c905 için olan değerleri kendin manuel olarak gir. o zamanda çalışıyor net. Kullanılan hesabı değiştirmeyi unutma
  • hocam bahsettiğim şey olmadı müşteri hizmetlerinden elle ayarladık şimdi oldu ama bu sefer de sadece kendi tarayıcısında giriyor. opera da girmesi için bir kaç değişiklik yaptım bu sefer de kendi tarayıcısında girmiyor. ayrıca youtube videoları açılmadı operaya göre ayarlayınca. iyice boka sardı yani muhabbet. bu arada rom dan falan anlamıyorum ben.
  • e.book okumak için bildiğiniz program var mı? Çok lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

e.book okumak için bildiğiniz program var mı? Çok lazım

+1 banada lazım
  • aradım taradım bulamadım çalışan bir şey. umudu keselim mi yoksa var mıdır kıyıda köşede düzgün bir program ?
  • Arkadaşlar satmayı düşünen varsa benle irtibata geçebilirmi
  • halen vodafone bayilerinde satılıyor mu bu telefon, vodafone sitesinde var gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

halen vodafone bayilerinde satılıyor mu bu telefon, vodafone sitesinde var gözüküyor

Bildiğim kadarıyla satılmıyor. Ama gördüğün bayilere sorabilirsin...

Malum Sony xperia'lar üzerinde çok duruyor.
  • inşallh vardır beni cezbeden özelliği clear stereo ve clear bass gerisi çok önemli değil gerçi kamersıda iyi çekse fena olmaz hani bu telefonun alternatifi hazel var ama walkman serisini hep tutmuşumdur w300i kullandım ordan biliyorum hem kulaklık olsun hem hoparlör olsun gayet tatmin edici ses veriyordu
  • hazel bu cihazdan fazlasıyla üstün hazelin ses kaliteside kötü değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

hazel bu cihazdan fazlasıyla üstün hazelin ses kaliteside kötü değildir

:) bende hazel kullanıyorum zaten ama walkman serisinde biraz daha üstünlük var ses açısından oyüzden ses' e önen veren birisi olarak walkman serisi biraz daha iyidir diyorum
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.