Şimdi Ara

● Sony Ericsson W715 Ana Konu & Fan Club ● (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.308
Cevap
4
Favori
129.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Orijinalden alıntı: gundogdu34

arkadaşlar bu telefonu almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmıyorum yıllardır se kullanan biri olarak çok estetik işlevsel fakat wifi problemı kronık bi alet bu. bende aynı problemı yaşadım aldıktan kısa bi süre sonra wifi agları görmemeye başladı aldığım bayi vasıtasıyla garantiye gönderdim servisten 45 günde gelince para iadesi talep ettım kabul etmediler konuyu tük. hak. hey.ne bi dilekçeyle bildirdim. 13 haziranda duruşma var parayı alımca hememn w995 alıcam

w995 le w715 in neredeyse her şeyi aynı w995 te de aynı sorun var gerçi ben bir şekilde hallediyorum ama w995 te de aradığını bulamayabilirsin

W995 de hiç bi kronik sorun yok

• Bu W715 in berbat ikonlarından kurtulmanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé
    Bu W715 in berbat ikonlarından kurtulmanın bir yolu var mı?

hangileri? İstedin tüm simgeleri değişebililirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé
    Bu W715 in berbat ikonlarından kurtulmanın bir yolu var mı?

hangileri? İstedin tüm simgeleri değişebililirsin.

Ana menü simgelerini değiştirmek istiyorum , bir kaç bir şey buldum ama a2 uploader ile mi yoksa başka bir program ile mi yapacağız bu işlemi.
  • ilk sayfada olması gerek.
  • İlk sayfada verilen mobil forum açılmıyor.
  • 0.facebook giremiyorum telefonumdan.. Üzgünüz, bu bağlantı sadece bazı operatörler için geçerlidir, senin operatörün desteklemiyor tarzında bir şeyler söylüyor. Ne yapmamı önerirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

0.facebook giremiyorum telefonumdan.. Üzgünüz, bu bağlantı sadece bazı operatörler için geçerlidir, senin operatörün desteklemiyor tarzında bir şeyler söylüyor. Ne yapmamı önerirsiniz..

internet ayarlarında sorun var, operatörün neyse onun ayarlarını seç

ÖRNEK: Avea Gprs Wap
  • Flash menü ile ikonlardan kurtuldum , bir de font değiştirelim bakalım.
  • arkadaşlar bu hpm-77 kulaklık bozuldu ama çok memnundum bir daha almak istiyorum. internette ereyon diye bir sitede var ama 40 lira çok pahalı. sanki daha önce asya telekomda falan 25-30 lira gibi bir şeydi ama yeni öğrendim ki asya telekomla sony ericssonun bir ortaklığı kalmamış. Nerden bulurum ben bu kulaklığı ?
  • Asya telekom.
    Gugıldan arattığın asya telekom başka.
  • Arkadaşlar 9 aydır kullanıyorum bu cihazı.
    Ancak iki gündür, görüşme yaparken ses alamıyorum. Sesim ise karşıya iletiliyor. Hoparlörü açınca, ancak ses alabiliyorum. Normalde ne çevir sesi, ne de karşıdaki sesi alamıyorum.

Bataryayı çıkarıp taktım, yazılımı güncelleştirdim ancak çözüm olmadı.
    Ne yapmam gerekir ? Servise gönderirsem ne kadarda gelir ? Bir ücret öder miyim ? (cihaz garanti kapsamında. herhangi bir yazılım vs. yüklemedim)
  • avea gprs wap ayarları nasıl yapılıyor deli olacam

1 gb internet hakkım var ama ayar yapıp bağlanamıyorum..

acilyardım lütfen

edit:şimdi yapabildim meğersem ip adresini falan porxye girecekmişiz

fakat opera mini ile bağlanmıyor normal internet tarayıcısından bağlanıyor..şimdi sorun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 10 Haziran 2011; 15:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

avea gprs wap ayarları nasıl yapılıyor deli olacam

1 gb internet hakkım var ama ayar yapıp bağlanamıyorum..

acilyardım lütfen

edit:şimdi yapabildim meğersem ip adresini falan porxye girecekmişiz

fakat opera mini ile bağlanmıyor normal internet tarayıcısından bağlanıyor..şimdi sorun bu

Kardeş AVEA'nın w715 için ayarlarını wi-fi ile aldım.
    Açıklamasını burada yapmıştım =>http://forum.donanimhaber.com/m_45932139/tm.htm

OPERA MİNİ kullanıyorum ve bağlantıda hiçbir sorun çıkmıyor, çatır çatır giriyor. Belki versiyondan da kaynaklanıyor olabilir tabi...

• @haviconi

hacı dediğini yapıyorum şöyle gelio

Kuurlum gerekli.operatöre veya sonyericsson.com/support'a başvurun..şimdi ayarla ? evet,hayır

evet diyince mms prfil adını girmemi istiyor ..herhangi birşey yazıp tamam diyor bu sefer de mesaj sunucusuna www lu adres girmemi istiyor..ona avea.com yazınca bu sefer data hesaplarından gprs ayarı istiyor olmadığı için ekle var ona geliyorum el ile girmmei istiyor gprs ayarlarını
  • problem operada galiba...çünkü normal internet ve ve snaptudan girebiliyor

önerdiğiniz başka tarayıcı var mı bu telefon için aynı opera gibi kullanışlı olsun ??

edit:bold deniyorum ilk sayfada varmış çok pardon (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 12 Haziran 2011; 15:46:05 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-sony-ericsson-w715-vodafone-garantisi-devam-ediyor-temiz-52022811/detay/

xperia arc alacaım için satıyorum en ufak bir sıkıntısı yok..

yasinoznalcin@hotmail.com yada özel mesajla bana ulaşabilirsiniz.

fiyat : 300
  • Bu telefonu önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

Bu telefonu önerir misiniz?

Kardeş bu telefonu önerir misiniz derken eğer W715'den bahsediyorsan sıfırı kalmadı 2. el bakman gerekir.

Telefonun özellikleri ilk mesajlarda mevcut.
    Wi-fi ve/veya internet sorunu yaşayanlar haricinde pek bi mutsuz olan görmedim. Benim bi sıkıntım yok çok şükür...

Temiz bulabilirsen al derim...
  • arkadaşlar w715 i webcam olarak kullamabilme şansımız var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.