Orijinalden alıntı: captor34 telefonun arka kapagının tırnagı kırıldı... bu telefona kapak nereden bulabilirim... acil yardım
kardes bi arka kapak icn masraf yapmayn bence önemli değlse .) gittigdyora we sahbndene bak daha uygun bulablrsn ama yan sanayi olur, orj pahalı olur 60 tl filan .)
ya arkadaşlar bende gri renkli olanı var ve öndeki vodafone yazısı rahatsız ediyo orj yazılımı yükledim vodefone yazılımından kurtuldum ama bu öndeki yazı çok rahatsız ediyo orj. walkman yazan o küçük yeri nasıl bulabilirim yardım edermisiniz..
Orijinalden alıntı: captor34 telefonun arka kapagının tırnagı kırıldı... bu telefona kapak nereden bulabilirim... acil yardım
kardes bi arka kapak icn masraf yapmayn bence önemli değlse .) gittigdyora we sahbndene bak daha uygun bulablrsn ama yan sanayi olur, orj pahalı olur 60 tl filan .)
bugun asya telekoma gittim.. bizim telefonun arka kapagı yokmus,, ellerinde g705'in arka kapagı vardı.. ben de onu aldım.. 10 liraya :D tam uydu benim telefona
Bir sorum olucak telefonum normalde g705 ancak w715e cevirdim ve bu şekilde kullanıyorum ancak telefonum cid 52 ve yüklediğim yazılım R1DA035 RED 52 acaba R1GA030 cid 53 yüklesem problem yaratırmı ve R1GA030 ya da üstü bir yazılım için cid 52 uyumluluğu varmıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: alycantr1 Bir sorum olucak telefonum normalde g705 ancak w715e cevirdim ve bu şekilde kullanıyorum ancak telefonum cid 52 ve yüklediğim yazılım R1DA035 RED 52 acaba R1GA030 cid 53 yüklesem problem yaratırmı ve R1GA030 ya da üstü bir yazılım için cid 52 uyumluluğu varmıdır?
030 cid 53 yazilim suandaki en stabil yazilim ayrica patch ve elf desteği de var , A2'lerde cid sorun degildir zaten bence 030'a gec daha ii yaparsin
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
asya telekoma yoll w705 kasası taksınlar.
kasa ne kadardır yada yada o küçük parça
duruma göre değişir. O yapışganı değişirlerse para bile almayabilirler. Ama onu kabul etmezlerse bir ön kasa alrsın olur. 10-15 tl civarı tutar tahminim.
kardeşim 20 tlye dandk kasalardan al sadece o parçasını kullan orj kasa en ucuz 50-60 tldir
quote:
o vodafone yazısı çok sinir bzucu yaw
neden aldin ozaman telefonu
quote:
Orijinalden alıntı: kemal6161
quote:
Neden herkes ona takiyo anlamış degilm bence hic bi mahsuru yok :-D
quote:
Orijinalden alıntı: kemal6161
quote:
bu mesajı attığımda almamıştım diye hatırlıyorum. Şimdi umurumda değil. Ama orada walkman yazsa daha iyi olur tabi.
arkadaşlar bu potcast olayına nasıl kayıt oluruz ne yapmamız lazım. sanırım potcast denen şey, tv yayınlarını falan istediğimiz zamanda izlememize olanak veren bir uygulama. ve youtube dan video izlerken olduğu gibi steam etme yada türkçesiyle akış yöntemiyle olmuyormuş edindiğim bilgilere göre. özetle bu işin nasıl yapıldığını bilen var mı?
bu telefonun sıfırını bulabilceğim bi yer söyleyin lütfen.. 2,el almak istemiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_turkey bu telefonun sıfırını bulabilceğim bi yer söyleyin lütfen.. 2,el almak istemiyorum..
Bulmanız gercekten cok zor:)
Jamiro o tv olayi nedir.hic bisey anlamadim
quote:
Orijinalden alıntı: gren Jamiro o tv olayi nedir.hic bisey anlamadim
Aynen bende anlamadim :-D bu podcast'in ne oldunu da hic bilmiyodum merak da etmedim açıkçası bi ise yarıyomus mu :-S
quote:
Orijinalden alıntı: jamiro
arkadaşlar bu potcast olayına nasıl kayıt oluruz ne yapmamız lazım. sanırım potcast denen şey, tv yayınlarını falan istediğimiz zamanda izlememize olanak veren bir uygulama. ve youtube dan video izlerken olduğu gibi steam etme yada türkçesiyle akış yöntemiyle olmuyormuş edindiğim bilgilere göre. özetle bu işin nasıl yapıldığını bilen var mı?
potcast denilen şey bir çeşit üyelik mesela bazı gazetelerin podcastleri var siz buna üye oluyorsunuz ve günlük olarak size bu podcastlerden haber felan geliyor işinize yarayan şeylere üye olabilirsiniz bi kere yanlışlıkla denedim ve üye oldm ama yabancı bir gazeteydi bir işe yaramadı yani
arkadaşlar bu cep telefonuna cam driver vede acoustik atınca nasıl oluyor memnun kalıyor musnuz driverlerdan ?