Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sony Ericsson w910i için kulaklık tavsiyesi; kulaklıktan anlarım diyen herkesten oneri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sony mp3 calarım vardı telefonu değiştirmek zorunda kalınca mp3 caları satıp SEw910i almak zorunda kaldım malum suan piyasada en iyi ses veren telefonlardan ; fakat alışmısım kaliteli yuksek sesde muzik dinlemeye telefondan gelen ses biraz az gibime gelmeye başladı; kafam şişmiyo bir turlü..

bana ole bir kulaklık tavsiye edin ki hem kaliteli olsun hem kulaklığın kendinden ayarlı ses yukseltme zımbırtısından da olsun yanı olursa daha iyi olur ; ne olursa olsun kulak içi dış ortam sesini gecirmeyen kulaklıklardan da olabilir Sennheiser mx serilerinden filan bahsediliyo ben hiç anlamam kulaklık modellerinden cok aşırıya kaçmayacak fiyatta kullandığınız yada birgun ilahki kullanacam dediğiniz kulaklıklardan tavsşye bekliyorum: fiyat aralığı 100-200 ytl arasında olması lazım :( yada daha pahalıya tavsiye de edebilirsiniz ebaydan almayı planlıyorum bana ucuza gelebilir 300 e kadar cıkabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastteam -- 8 Haziran 2008; 15:06:16 >

• sony mdr-ex90 alabilirsin.sonynin şu an en üst modeli.170 ytl ye satılıyo.ben sony ericsson w880i ile kullanıyorum ve çok iyi uyum sağladı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

sony mdr-ex90 alabilirsin.sonynin şu an en üst modeli.170 ytl ye satılıyo.ben sony ericsson w880i ile kullanıyorum ve çok iyi uyum sağladı tavsiye ederim.

hım teşekkürler tavsiyen için hemen araştırayım

varmı başka tavsiye arkadaşlar varsa onlara da bakayım :)
  • sennheiser cx serisi özellikle cx 500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.