Şimdi Ara

Sony Ericsson W950i çok ilginç bir sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün w950i telefonumu pc ye bağladım fakat müzik klasörüne girince birden kapanadı 2. defa medya belleğine girdiğimde ise bu defa müzik dosyası yoktu,işin diğer ilginç tarafıda telefonda dosya yöneticisinde medya kısmında ise müzik klasörü görünmüyor ama walkman menüsünde şarkıalr görünüyor hatta müzik günecellemsi yapıyor. nedense şarkılar medya belleğinde görünmüyor sorun nedir sabah 10.00 dan bu yana çözemedim

• aynı sorun bende de var 2 saattir herhangi bir bilgiye ulaşamadım buradaki üstadlardan yardım bekliyoruz
  • bu soruna lütfen çare bulun üstadlardan yardım
  • Çok ilginç gerçekten İkinizde güncellemelerinizi yaptınızmı? Müzik dosyaları hala duruyorsa, klasör gizlenmiş olabilir. Araçlar-> Klasör seçeneklerini açın. Sonra üstten görünüm sekmesine tıklatın. Oradan hem ''Gizli dosya ve klasörleri göster'' i seçip 'Tamam' deyin. Eğer yine görünmezse, bu sefer daha altında ''Korunan işletim sistemi dosyaları gizle'' seçeneğinden işareti kaldırıp 'Tamam' deyin. Bunları yaptıktan sonra hala müzik klasörünüz görünmezse, üstteki iki adım uygulanmış halde disk içerisindeki tüm klasörlerin boyutlarına bakarak müzik klasörünüzü arayın(yeri değişmiştirilmiş olabilir).
    Aklıma gelen diğer ihtimal ise ikinizde güncelleme yaptınız, yüklenilen yeni yazılımda klasörün yeri değişmiş, saklanım yada gizlenmiş olabileceği.
    Bu adımlar sonunda hala olmazsa buraya yazın, yeni çözümler düşünürüz

• güncelleme yapmadık,dediğiniz gibi klasör seçeneklerinde ise gizli klasör göster dedik yine olmadı. denetim masası/sesler aramlar/melodi bu seçeneğine geldiği zaman bu kez şarkıları dosya halinde çıkıyor ama dosya yöneticinden girdiğimizde ise müzik klasörü yine yok
  • ''Korunan işletim sistemi dosyaları gizle'' seçeneğinin işaretini kaldırarak da denediniz değil mi? Bunu denediğinizi varsayıyorum. Klasör yok olduktan sonra cihazın boş hafızasında artma oldu mu?
    Peki müzikleri cihazın Walkman'inden dinleyebiliyor musunuz? Eğer dinleyemiyorsanız müzik klasörü cihaz tarafından silinmiştir. Bunun nedenini henüz anlayamadım. Müzikleri dinleyemediğinizi varsayarak şunu yapabilirsiniz. Bulamadığınız klasör ile tıpatıp aynı isimli(harflerin büyük-küçük olmasıda önemli, I-İ lere vs. dikkat edin) bir klasör oluşturun. İçine bir kaç tane MP3 atın ve şimdi çalmayı deneyin ve dosya yöneticisinden klasörün var olup olmadığını kontrol edin.
    Eğer bunların hiçbiri çözüm olmadıysa diskteki tüm medyalarınızı bilgisayarınıza yedekleyin. Cihazdan diski biçimlendirin. Müzik klasörünüz gelecektir. Aslında cihazın hafızasında fazla medyanız yoksa (olanları bilg. yedekleyerek) ilk bu seçeneği deneyebilirsiniz

• cihazın hafızan hafızasında bir değişiklik yok aynı yine, müzikler walkmende dinleniliyor ama garip bir sorun olmadı güncelleyecem artık pc de yok bu ara int cafeden yapmam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.